0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kizlar benim üstumun üstünde bir aile vsr hani tanıyoruz onlari cok uzun süredir onceden yöneticiydi sonradan birakti falan bunların bitane cocuklari var çocuk disarda da aşırı yaramaz evde de sürekli camdan tükürür su döker cekirdek yer atar 11 yasinda apartmanın grubuna yazdim en sonunda camda pislik temizlemekten bıktım diye ama yine de onlar üstüne alinmadi hic sonra kalemtrasla kalem açmış üstüne yağmur yağdı boya akti bursueu şey sonra bugün otururken yanık kokusu geldi Allah Allah dedim yemek yakmadım ben ama bi baktim çocuk kağıtları yakıp yakıp camdan atıyor benim camın önüne düştü pimapeni biraz yaktı bende iyice delirdim gruptan yazdim resmini attim kağıtta sonradan farkettim çocuk test kitabı çocuğun adı soyadı yaziyo ailesine soyledim evde yalnızmis çocuk bildiğin evi binayı tutusturacak  kadın kapiya gelfi bakiyim kağıda gerçekten benim oğlumun mu dedi hala inanmıyo verdim kagidi diyoki senin bumu gruptan yazmaya hakkin yok bende her gördüğümü yazsam komşuluk kalmaz bilmem ne dedi dedim ev tutusacak bina tutusacak siz neyden bahsediyosunuz Allah aşkına bide bildiginiz bana cemkirdi sonra gitmis bu çocuğu öldüresiye dövmüş yanakları kıpkırmızı getirdi tekrwr kapiya özür dile dedi oglan da özür diledi bide öyle dövmüş ki altina yapmjs bide üstüne kocasi beni aradi niye gruptan yazıyorsunuz cocugumuzun psikolojisi bozuldu 8nunla ugrasicaz diye ben mi dövün dedim Allah aşkına adam karısına kiziyo oğlun yaramazlik yaptı diye kadın bana cemkiriyo Allahhim karisik karışık şeyler en sonunda dedim abi ev benim değil babamin evi bisey olsa hesabini veremem dedim hadi kapat dedim kapsttik aksam aksam delirttiler beni 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(498 puan) tarafından
Annesi döverken bozulmayan piskoloji sen gruba atincami bozulmuş enterasan. Ay perde falan tutuşsa ne olacakmış acaba grupmuymus tek sorun şaka gibi
(1,243 puan) tarafından
Butun apartmana rezil oldular ya en büyük hata benimmiş ben dov dedim sanki hatta dedim abla  sakince konuş cocuk bu falan dedim bide karşıma getirdi off
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bacım ben bunun neresini düzelteyim şimdi bi kere 11 yaşında çocuk diyosun hadi biseyler atar yani ailesini uyarirsin o da güzel dille çocuğu uyarır baktı devam mı ediyo kilitlesin camları çok mu zor bişey onu geçtim 11 yaşında çocuk evde nasıl yalnız kaliyo benim aklım almiyo benim annem calisiyodu biz 3 kardestik 2 kardeşimi de hiç bi zaman yalnız başına bırakmadım çünkü kucuklerdi hee küçük olanı 2 sen önce evlendim ben nisanliyken hala evde yalnız kalmadı içim rahat etmez diye nişanlımla gezmeye giderken 0esimde götürdüm 14 yaşındaydı hadi olmaz da bıraktın çakmak bıçak kibrit cam bi tarz şeyler nasıl bi çocuğun yetiebilecegi görebileceği yerlerde olabiliyo madem saklayamiyosun çocuğu nasıl birakiyosun ya kendine bi zarar verseydi o evde bi de gitmiş dövmüş çocuğu altına işeyen kadar nasıl kiyiyosun yazik günah ya  bi de kalkmış erkek başına kadını ariyo muhattabi sen degilsin ki niye eşini aramiyo da seni ariyo bi derdi varsa eşinle konuşsun ayyy alahim kinamiyorumda böyle aile valla helal olsun o çocuk o evde iyi bile yetişmiş 
(1,243 puan) tarafından
O kadar haklısın ki canim bende nerden tutsam elimde kaliyo herseyi atmislar onlar benim gruba yazmama taktılar kafayı tek dertleri o gerçekten kadının böyle yapacağını bilsem söylemezdim bide adam beni ariyo diyoki sen benim camdan ogluma bagirmissin o kağıt atmamis diue abi kağıtta Adı yaziyo dedim oylece kaldi o çocuk basks bisey zaten anlatamam bide kalkmis diyolark8 zararı neyse karsilayalim ben cam derdindeyim sanki
tarafından
Tamam karsilasin bir musibet bin nasihatten iyidir ders olur bence karsilattir
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Evet yanlış ama çocuğunu dövmeleri aşırı yanlış yani düzgünce uyuyabilir üzüldüm çocuğa
(1,243 puan) tarafından
Bide beni görsen o vaziyette karşıma getirdi çocuğu benim psikolojimle oynamak için sırf
0 oy
(7,345 puan) tarafından

Işte benimde en büyük korkum :ermm: oğlum inşallah yapmaz öyle şeyler. 

Olan cocuğa olmuş malesef. Senden günah gitti uyardın ama dikkate almayan ailesinde suç. 

(1,243 puan) tarafından
Allah korusun kimsenin başına gelmesin oyle biseu bide çocuğu niye evde yalnız bırakmışlar sıkılmış yapmis belli
(7,345 puan) tarafından
Aynen valla ben çöp konteynır evin dibindeyken bile alelacele atıp geliyom o uyurken:(  pencerelerde kilit var.
(1,243 puan) tarafından
En  iyisini yaoiyosun canim
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Boşuna dememişler herkes anne baba olmsın diye. Kim bilir ne yaşıyo o evde o çocuk. Çok üzüldüm çocuğa..
(1,243 puan) tarafından
İşte bi anlasam annede baba da calisiyo yalnız demekki  çocuk evde
(1,243 puan) tarafından
Sadece beslemekle olmuyo ki eğitim anne babalık. Sırf laf duydu diye byle döven kırık not getirince de döver sıkılınca da.. sonra çocuk kötü alışkanlıklar edinince ah yavrum vah oğlum.. net şikayet etmelikler sosyal hizmetleri aricaksın böylelerinin gözü korksun.
(1,243 puan) tarafından
Bana diyolarki biz cocuklarimiza bi kere bile vurmadık sizin yetistirme tarzınız beni ilgilendirmiyo dedim enterasanlar ya gerçekten
(1,243 puan) tarafından
Sen gruptan yazdın diye mi vurmuşlar yani. Yalana bak. Hem şiddet sadece fiziksel olmaz onu o şekilde snin kapına getirmeleri şiddetin en kötü hali nasıl utanmıştır altına yapmış korkmuş yazık günah ya
(1,243 puan) tarafından
Benim en büyük hatam buymus yazmaya hakkım yokmus ben ona.uzuldum o vaziyette getirdi çocuğu kulağından ceke çeke geri götürdü
(1,243 puan) tarafından
Üzücü ya ne denir ki. Allah hidayet versin onlara
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Polisi ara bence şikayetçi ol orayı temizleme uyardığın için sana kızıp çocuğu dövdüklerini belirt bence bu insanlarla uğraşmaya değmez
(1,243 puan) tarafından
Bide yıllardır tanisiyoruz tanimiyomusum meğer cok cirkeflestiler
(1,518 puan) tarafından
İşte böyle durumlarda insanların gerçek yüzü çıkıyor ortaya malesef
0 oy
(2,220 puan) tarafından
İyikide yazmışsin bir daha çocuklarına dikkat ederler. Çocuklarına sahip çıkmadıklari için rezil olurlar tabi. Çocuklarını düşünseler dövmezler zaten. Çocuğun psikolojisini düşünse dövmez yani
(1,243 puan) tarafından
Onlar hiç bugüne kadsr dovmemis  bugün dövunce psikolojisi bozulmuş sanki bugüne kadar çok normalmis gibi
0 oy
(531 puan) tarafından
Yemin edeerim aynı benim büyük oğlan ... Her yerde dert başıma onun yzuunden 15 günde tasindiigm evden çıkardılar beni . Çünkü yanlız başımıza kalıyorduk ben çalışıyordum o ara evde tek kalıyordu . Millet çocuk evde niye tek kalıyordu diye kızmış . Halden anlamadiginiz o kadar belli ki. Benim oğlumda çok yaramaz bı ccouk ama asgari ucretle kirada yaşayan tek başına haayatta durmaya çalışan bekar bı anneydim ozmaan.  Ve evde öyle bir çocuk bırakıp gitmek öyle zor ki benim bile psikolojim bozulmuştu o ara . Allah o çocuğun yardımcısı olsun şiddet görmesine kahroldum ...

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 438 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 648 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,572 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,196 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.