Bacım ben bunun neresini düzelteyim şimdi bi kere 11 yaşında çocuk diyosun hadi biseyler atar yani ailesini uyarirsin o da güzel dille çocuğu uyarır baktı devam mı ediyo kilitlesin camları çok mu zor bişey onu geçtim 11 yaşında çocuk evde nasıl yalnız kaliyo benim aklım almiyo benim annem calisiyodu biz 3 kardestik 2 kardeşimi de hiç bi zaman yalnız başına bırakmadım çünkü kucuklerdi hee küçük olanı 2 sen önce evlendim ben nisanliyken hala evde yalnız kalmadı içim rahat etmez diye nişanlımla gezmeye giderken 0esimde götürdüm 14 yaşındaydı hadi olmaz da bıraktın çakmak bıçak kibrit cam bi tarz şeyler nasıl bi çocuğun yetiebilecegi görebileceği yerlerde olabiliyo madem saklayamiyosun çocuğu nasıl birakiyosun ya kendine bi zarar verseydi o evde bi de gitmiş dövmüş çocuğu altına işeyen kadar nasıl kiyiyosun yazik günah ya bi de kalkmış erkek başına kadını ariyo muhattabi sen degilsin ki niye eşini aramiyo da seni ariyo bi derdi varsa eşinle konuşsun ayyy alahim kinamiyorumda böyle aile valla helal olsun o çocuk o evde iyi bile yetişmiş