Oğlum 2yasina girmek üzere iki saniye durmuyor .iş yapmayı filan bıraktım artık zaten.yemek yapıp yersek şükür ediyorum.asla birşeyle ilgilenmiyor.kitap okuyorum durmuyor .etkinlik yapmaya çalışıyorum asla durmuyor.yani oturup bakmıyor bile .işi gücü koşturup bir yere tırmanmak.nerede tehlikeli birşey onu yapmaya çalışıyor.koktuga tırmanıp kendini atmaya çalışıyor.sandalyelere tırmanıp öbür taraftan kendini yere salmaya çalışıyor.gunde en az 5 kere havada yakalıyorum.bir saniye bile oturamiyorum.mutfak dolaplarına saldırıyor.cocuk kilidi aldım anında 2gunde kırdı.asla bir oyuncaga 2saniye bile durup bakmıyor.ne yapacağımı şaşırdım.disari çıkartıyorum kendini bebek arabasindan atmaya çalıyor.yurutuyorum çığlık çığlığa elimi sal diye bağırıyor.tukendim artık.gece yatarken ayaklarımın tabaninin zoklamasini hissediyorum.hwr gece agrikesici içersem uyuyabiliyorum ayak ağrısından.dr goturdum normal hareketli bir çocuk ilgisini çekip oturacağı birşey bulun dedi.neler aldım yok.cozum bilen var mı kizlar? Evime gelen vallahi billahi Allah yardimcin olsun bu çocuk bakılmaz can dayanmaz diyip gidiyor.