0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Annem için röntgen cekilecekti. Odaya girmedim ama kapısında bekledim bı saat kadar ikide birde kapı açılıp duruyordu dört tanede röntgen odası vardı karşj karşiya. Daha 5+2 haftalık hamileligim sizce bı etkisi olmuşmudur.pisman oldum orda durduguma

6 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Koridorda beklemekten bişey olmaz içerisi radyasyon 
(1,248 puan) tarafından
Hamilelikte 2 kez mr girdim
(720 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum aslında gitmezsen bişey olmaz heralde diye ama oradaki doktor sizde burda radyosyon aliyosun diyince bı tedirgin oldum kaç haftaliksa girmiştin cnm mra
(1,248 puan) tarafından
6/7 aylıkken girdim mecburi ne çekilmek zorundaydm hamdolsun oğlum sağlıklı benim karnima bişey sardılar bebek etkilenmesin diye ama öncesinde çekildiğimde bişey olmadı çok şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke beklemeseydin ama sorun olucagini sanmıyorum geçen oğluma röntgen cekecektim adam emziriyorsan annen gelsin dedi
(720 puan) tarafından
Sorun olur diye duşunmemiştim hiç doktor uyardiktan sonra uzaklaştim ama bı saat kadarda beklemiştim.
0 oy
(248 puan) tarafından
Bn girdim de bisey olmadı sen beklemisisn bisey olmaaz
(720 puan) tarafından
Aslında beş on dakka beklesem takmazdimda bı saat bekledim kapısında doktor kapı açılınca sizde radyosyon aliyosun diyince biraz tedirgin oldum
0 oy
tarafından
Bişey olmaz koridorda beklemişsin zaten 
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ben bilmeden içeri kadar girdim çok şükür birşey olmadı 
(720 puan) tarafından
Kaç haftalikti cnm benimki biraz risklj zamanlarmis üç ay sonrası risk daha az oluyormuş
(12,279 puan) tarafından
6 haftalık tim
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım oğluma çekmişlerdi orda da bir bayan koridor da bekliyordu çocuğunu doktor ona da kızdı hamileymis dedi siz sadece radyasyonu odalarda yada makinalarda mi sanıyorsunuz diye hemen kadın dışarıya çıktı ama oda baya bizimle beklemişti 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
+1 oy
7 cevap 352 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 692 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu

404,076 soru