0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (778 puan) tarafından
Daha önceden bugün için randevu almıştım kadın doğum için gidemedim eşim için randevu bakarken kendim içinde denedim yarın için alabildim normalde 15 sonra alabiliyorduk çok mutlu oldum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İptal etmismiydin
(778 puan) tarafından
Hayır canım randevum saat 10.30 daydi 1 saat kala baktım iptal etmek için edemedim
-Reklam-
0 oy
(4,619 puan) tarafından
Eğer 15 günde iki kere denersen vermiyor MHRS . Ben kontrole gitmek istedim vermedi mhrs gidip ordan aldım. He mesela gitmez de iptal edersen veriyor ama gidersen mesela kalkp bır hafta sonra denersen vermiyor 
(4,619 puan) tarafından
İşte onlar iptal etmiş demek ki sen tekrar alabilmissin . Çünkü iptal etmedin mi vermez yada gidip tekrar denedin mi 15 gün istiyor ben ameliyat geçirdim 3 ay önce her hafta gittim bj hafta alıyordum MHRS den bı hafta oraya gidip alıyordum
(778 puan) tarafından
Randevuya 1 saat kala MHRS girdim iptal etmek için  iptal edemedim  nasıl oldu bilmiyorum canım evet randevuya gidince15 sonraya randevu olabiliyorsun
(4,619 puan) tarafından
Benim otomatik iptal etmişler Perşembe almıştım salı acil durum olunca gittim ordan fiş aldım sonra akşam üstü MHRS mesaj attı aynı poliklinik ve doktora bugün gittiğiniz için otomatik iptal edildi diye
(778 puan) tarafından
İlk defa başıma böyle bişey geldi  olabilir
(4,619 puan) tarafından
Ama senin durum farklı canım iptal etmez geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
12 cevap 359 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 94 göst.
0 oy
8 cevap 161 göst.

411,193 soru

12,377,104 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler

...