Arkadaşlar başlıklarda sürekli linçlemeyin yazınca aklıma geldi :)
Gebe bölümünden çok sonra bu kısmı keşfettim. Yeni üye olduğum zamanlarda bir post açmıştım. Türkçeyi güzel kullanmak ve kitap okumakla ilgili. Tamamen iyi niyetle, buradan birkaç kişiyi bile etkilesem kârdır diye düşünerek yazmıştım ve üslubuma çok dikkat etmiştim ama öyle bir linç yedim ki... Hiç tahmin etmiyordum böyle tepkiler alacağımı. O zaman linç olaylarına hakim değilim yani bilmiyorum insanlar kendi eksiklerini burada milleti lincleyerek kapatmaya çalışıyor. Bir üzüldüm ki sormayın. Çok kalbim kırıldı hemen hesabımı sildirdim. Aylar sonra merak edip tekrar girdim ve sadece bana yapılmadığını anladım. Şimdi hiç umursamıyorum. Bu da böyle bir anımdı
Her şeye rağmen gönlünü temiz tutabilmiş tüm arkadaşlara iyi geceler diliyorum :)
Sanırım o postu hatırlıyor gibiyim yazım kurallarına dikkat edelim noktaya virgüle Türkçemizi düzgün konuşalım diye bir post muydu böyle bir post hatırlıyorum Çünkü bacım açık açık söyleyeyim böyle şeylerde yeriz ha O postu açan kişiyi severiz linci
Sende kasinmissin sanki
Türkçe yi hep bu sosyal medya bozdu valla
Bunun için önce senin dkkat edıp artık her yorumda ve postta buna özenmen gerekecek bırıde benim bir kelımeyi kullanmama takılıp tdk ayım ben demişti ondan sonra her gözüme iliştikçe yazdıklarına baktımda ilkokul terkler bile ondan güzel ve dıkkatlı gramer kullanıyor: D
401,986 soru
12,034,226 cevap
36,262 kullanıcı