Şimdi benim kızkardeşim halamın oğluyla evli oğlan 24 kardeşim 21 yaşında, maşallah baya zengin varlıklı halamlar neyse bunlar ticaret fıstık ve davar işindeler, oğlan çalışmıyor tarla işine gider gelir vs bunlar çocugun eline 200 300 haftada verir zaten kardeşim nerdeyse hergun orda, bebekte yok bi duzen de yok, dolabı boş mesela artık iç çamaşırları ne hale gelmiş bunları kendisi ilk kez bugün anlattı, yeme içme genelde orda olduğu için düşünmüyorlar başka ihtiyaçları olur diye birde üzerine paranız var ne yapiyosunuz diyolarms, suç kuzenimde ev gecindirmesini bilmiyor anca elinde telefon papci ne zikkimsa onun derdinde Allah var iyi çocuk ama bu hareketi insanı deli ediyor trilyonlarca malınız mülkünüz var ama şu çocuklar evlerine bi misafir gitse ceplerinde harcayacak paraları yok
Lafa gelince de eee sizin için yapılıyor bu mallar diyolarms
E tüküreyim böyle işe ben rahatca yiyip icmedikten sonra evime istediğimi almadiktan sonra napaym bu zenginliği demi niye benim kardeşime varlık içinde yokluk yaşatirsiniz siz
Anne babayla konuşalm dedim abla yok bunların lafı bitmez diyo o zaman ne eksiğin varsa yaz gönder kağıdı alsınlar dedim utaniorum dedi zorla yazdırdım halamı da görürsen artık iç çamaşırlarım ne hale gelmiş yeni almam gerekiyor de, dedim kocanı da uyar kendine çeki düzen versin artık küçük değil dedim
Yeter yanı nereye kadar böyle olacak bildiğin evcilik oynatiyolar çocuklara
Ahhh en büyük suç benim.babamda işte küçücük yaşta verdi kızı ahhh yok durumları iyi yok kızım görsün etsin dedi bakalım bunları duyarsa gözüne uyku girecek mi acaba