0 oy
1,048 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından

Kaynanam kayinbabam çok sıkıntılı... Bi ton borçlarını ödedik onların elimizi avucunuzu yediler... kendimize ev alamadık yatırım yapamadık 4 yıllik evliyiz 7 aylık hamileyim ilk bebeğim... Daha çocuğum olmasın mı 4 yıl geçmiş... Gelmiş bana sen evde kocanla fındık kırıyorsun çocuk yapıyorsun oğlumun parasını yiyorsun calismiyorsun diyor... Sürekli calismiyorsun oğlumun parasını yiyorsun lafından bıktım... Kendilerine kayinbaba si ev araba aldı 70 yasindalar hala 90 yaşındaki kayinbaba si para gönderir biz göndeririz ne yapıyorlar bu kadar parayı bilmiyorum... Bıktım artık kaynana dan kayinbabamdan... Bebeğime beşik aldım kavga etti benle oğlumun parasını yeyin yeyin diye... Sinirden nasıl anlattım bilmiyorum ama napayim ben... Uzak şehirlerdeyiz ama telefon yetiyor... Sürekli eşimi arıyor görüntülü eve bakıyor yeni bisey almış mı diye bakıyor :( :( ben baş edemiyorum... 

53 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Niye sen mi yiceksin de 
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Benim kocam benim param diyeceksin sen sustukça üstüne gelecekler. Konış aç ağzını ezdirme kendini. Bende ağzımı açmasam benimde ağzıma edecekler.

Bu kaynanalar niye bçyle ya
0 oy
(52 puan) tarafından
Ben sen gibi miras yedi miyim? diyeceksin. Tuhaf olacak.
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Kadinin kadina yaptigini baskasi yapmiyor gercekten. Nasil bir kadin boyle bir sey diyebilir. Evlendirmeyecekti o zaman kiymetli oglunu kimse findim kiramazdi. Tovbe tovbe 
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Allah eşine çalışıp sana bakmasını emrediyorken kaynana ne oluyormuş 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Aaaa ne tesadüf sende benim kocamın parasını yiyosun desene
0 oy
(264 puan) tarafından
Sorun esinde canm ona desin karima bakma sorunluğu bnde bn çalisip ona cocuguma bakacam o calısip bana bakmıcak 
0 oy
(277 puan) tarafından
Madem bukadar takmış senin çalışmamana senin yerinde olsam bir kaç laf sokar kudurturum onu sen kendini sinir edeceğine bırak o sinir olsun.. var ki yiyom de kocamın parası benim param de sende benim kocamın parasını yiyorsun hala de nebilim çalışmayamama gerek yok kocam veriyo de gitsin kudursun bi köşede. Aslan kaynanam ya 2 ayda bir arar asla karışmaz bize canim kaynanam :)))
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ben olsam açmam tavrımı koyarım kendı kocasının parasını hıc yememişmi madem oglunun parasında gözu vardı evlendırmeseymiş sacmalıga bak bence al kocanı konus sen karısma tavrını o koysun sessız kaldıkca kendını bısey sanar karışır durur
0 oy
(634 puan) tarafından
SEN diceksinki  canm g*tüne güvenen çıkacaktı erciyes dağına dicektin  
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Evet oğlunun parasını yiyorum çatla kudur de sende ne takiyon kafana bırak o taksın ,:d
0 oy
(161 puan) tarafından
Aptala bak. Ay kim yicekmiş tabiki sen yiceksin. Bunlar böyle gelin aldılar mı yerleri daralır benimki de öyle. Atan atan atan diye basımın etini yiyo. Oğlunun parası kendine kalmıyo diye 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 609 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,252 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 689 göst.