Ağır konuşmak istemiyorum buradan biri katılmış sanırım ama bu tarz programlar ciddi zeka seviyesi düşüklüğü belirtisi benim için. Benim evime kimse yorum yapamaz o hakkı vermem yarışma bu diyeceksiniz sorun da zaten bu bütçene göre aldığın zevkine göre döşediğin hiçbir şeyi yarıştırmazsın çünkü o sana aittir, eşinle seni yansıtır. Hele ki saçma sapan tartışmalar, hakaretler vs. Bu tarz şeyler şov için de olsa ruhu karartır. Ne gerek var? Para ise eğer ödül para için kendi dört duvarının içindeki dünyaya elin kadınını sokup laf ettirmeye ne gerek var? İşiniz mi yok, canınız mı sıkılıyor cidden? Daha faydalı olacağınız birçok şey var yeryüzünde. Açın iki satır kitap okuyun, Kuran-ı Kerim öğrenin biliyorsanız hatim için niyetlenin, el işi öğrenin, çocuğunuz ile bir şeyler yapın, yazı yazın...bir dolu alternatif var vaktinizi çaldırmayın bunlar için. İnsan ömrü ortalama 70 yıl. Çöpe atılan saatlerimiz olacak kadar lüksümüz yok. (Diyor ve kitap okuyup kahvemi içmeye gidiyorum. Selametle. Burası aynı konu ile dolu bugün)