0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kayınvalidemin verdiği bulgurun içinden İnek pisliği çıktı. Normal mi sizce? 

6 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
Bence normal çünkü dışarıda kurutulur orda düşmüş içine
tarafından
Anladım canım sağol
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Köydeyse bıle ne işi var orda anlamadım bugday desen tamam ama bulgur yere serılmıyor sonucta degırmende cektırıp geliyosun ne ala bo.k titiz degıl demekkı 
tarafından
Ben bilmediğim için sorayım dedim canım
(2,704 puan) tarafından
Yanı benım bıldıgım bu canm bugday olarak degirmenlere götürürler orda öğütüp getirirler bulgur ınce bulgur ve un seklınde bizşmkiler öyle yapsrdı köyde yanı buyuk ambarınz varsa çiftci falansa bılemem ordan gelmş olabılır dıger türlü ımkansız
tarafından
Bulgur yere serilir degirmenden gelince sonra da ruzgarda elenir tozu gitsin diye yere serilince icine dusmus olabilir temiz bi yere serilmediyse
tarafından
Bulgur nasıl yere serilmez tabiki yere serilir önce buğday kaynatılır kurusun diye yere çadırların üzerine serilir kuruduktan sonra değirmene gider
0 oy
(14,865 puan) tarafından

Cipsin içinden fare çıkmış artık birşeylere şaşırmıyorum :(

tarafından
Midem bulandı
(14,865 puan) tarafından
Bimden cips almaya tövbe artık
tarafından
Hicbiryerden almam artık :D ciddi ciddi tiksindim aklıma gelir yiyemem zaten uzun zamandır almıyordum bu iyi oldu hiç almam
(1,404 puan) tarafından
ya o yalandi sonradan da çıktı ortaya zaten yani akıl var mantık var hepsi gramajina göre rafa geliyor nerden baksan o fare 150 gr cipsin ağırlığı kadar zaten. manipülasyon bildiğin.
tarafından
Bana da saçma geldi
0 oy
(1,404 puan) tarafından
normal canım. köyde yerde kurtuluyor kuş pisliği de çok olur içinde. pisirmeden pirinci yıkadığını gibi yıka bisey olmaz. 
tarafından
Öyle yaptım canım sağolasın
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Canim koy bulguruysa normal. Yesil mercimekle bulgura koyarlar annemin köyünde kurtlanmasin boceklenmesin diye. Bulgur yeni geldiyse al onu içinden masanın üzerine örtüye ser birkaç gün iyice havalansin sonra kullan. 
0 oy
tarafından
Köyden geldiyse normal ama ben kullanmazdım ara kaynanana sor  bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
0 oy
7 cevap 423 göst.
23 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu