0 oy
969 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece gece yine geldi temizlik perileri :D yatak odası yerleri dolabın içi temizlendi . Kocamın odası temizlendi kiler düzenlendi mutfak tertemiz oldu kiyafetler yerine katıldı :D siz neler yapıyorsunuz bakalım 

Gündüz ne yaptın diye sormayın geceden iş yapsam da 2 tane bebem var sabaha aynı oluyor akşama kadar dağılıyor :) 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kocamın odası derken 
tarafından
Misafir odası yapmak yerine ona oda yaptık hayaliydi hep kendi evime çıkarsam ayrı odam olacak diye :)
tarafından
Oyun odası gibi mi benim esimin de hayali ama sadece hayal hahahah
tarafından
Oyun odası demeyim de dizi mac film vs iste . Birde masası var üzerinde işlerinde hallediyor iste . Çalışma odası gibi öyle abartılacak birşey değil işte :) kendi evimiz olursa inşallah Rabbim nasip ederse ozaman en güzelini yapar eminim
Niye hayal olsun kız inşallah olur birgün ❤️
tarafından
Esimin de hayali oyun odası gibi playstesin yazamadımhahahah bir masa santranç bir masa okey takimi gibi gibi hobi odası çok istiyor ama bizim bunu yapacak gücümüz yok keşke olsa dediğin gibi kendi evin olmayınca olmuyor bunlar o da şuan imkansız
Allah büyük yaa
tarafından
Haaaa birde o var evet eşimde onu çok istiyor biliyor musun ileride Rabbim nasip eder kafamıza göre ev yaptirirsak öyle bir oda olmasını çok istiyor tabi bende istiyorum hobi odası gibi birşey mesela :) içerisinde herşey var çok güzel olurdu
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)
-Reklam-
+1 oy
(113 puan) tarafından

Kocamin odasi derken :D Odalariniz ayri hrralde

(113 puan) tarafından
Hahaha takiliyorum sana ya tesekkur ederim sabirla cevap verdigin icin keyfiniz daim olsun insallah :) :)
(4,900 puan) tarafından
Benımde esımın odası var çalışma odası gibi masası kitaplığı hersey kendine gore:)) orada takılır kitap okur
tarafından
Ne demek elimden geldiği kadar kimseye ters cevap vermemeye çalışıyorum ❤️
tarafından
Alya erkekler seviyor galiba böyle şeyleri yani bilmiyorum ama ne güzel insanın kendine ait odası olmasi . Önceden birlik yaşardık hep derdi kendi evime çıkınca ayrı odam olacak diye . Ozamanlar tek odada herşey vardı karmakarışıkti ama şimdi herşeyi kendi odasında özel esyalari falan :)
(4,900 puan) tarafından
Evet cnm bızımkıde oyle bilgisayarda ısı olur kitap okuma düzeni esyaları, öğrencilerinden hatıralar sınav kağıdı okuma hep ordadir:)) Evim geniş oda çok yaptı istediği gibi. Tek kötü yanı temızlıgı çok zor kızımla bı guzel dağıtıyorlar her odayi
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Gizzzzzz o perilere soylede bide bana ugrasin banada lazim dip kose :)

tarafından
Uğrar elbet :D vallahi çok yoruldum ama sabaha kafam rahat
0 oy
tarafından
Ben kahve yaptım dizimi açtım ayagımı uzattım cunku neden yapmayayım canım kendim, sabahtan aksama kadar bıyerım cıkıyo bıde aksam mı temızlık yapayım
tarafından
Haha çok iyi :) çünkü neden yapmayayım :)))
tarafından
Hahah sende haklısın :) iyi keyifler ❤️
0 oy
(8,860 puan) tarafından
Bugün hic bişey yapamadım carşıdaydık eşimle işler anca biti borcların bırazını kapatık sonra altın aldık eşim yüzük aldı bana fırınım bozuluyodu bide mını fırın aldı 
tarafından
Gördüm canım güle güle kullan ❤️
(8,860 puan) tarafından
Sağol canım ヾ(^-^)ノ
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Maşallah ellerin dert görmesin
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından

Valla 2 gundur direksiyon dersim var cocugu anneme bırak al vs derken zamanın kalmıyor zaten o yuzden pazaetesı yardırmıstım :D camları kapıları koltukları sıldım duvarları yalandan bır sıldım :D wc banyo yıkadım balkonları yıkadım halılar sılıp kaldırdım toz aldım yerlerı  sıldım halıları serdim pertım cıktı pazartesi gun :D pazar gunu de dolap ıclerı baza altı erzak dolabı mutdak dolabı falan sılıp duzenlemıstim :D

tarafından
Aaaa evet evet nickten hatırlıyorum :D denk geldik kaç kere dogru
Tesekur ederim ❤️ evet benimde adım öyleydi şaka niyetli böyle yaptım ama sonra kalktı isim değiştirme kaldım ortada böyle :)
tarafından
Aynrn tanısıyorduk yenıden tanıstik :D senın bebelere ısım yazmıstım hatta karakalem graffiti :D
tarafından
Onu hatırlamıyorum işte :) unuttum vallahi hiç aklımda değil gerçekten kusura bakma ❤️
tarafından
Yok kuzum ne kusuru normal bende unuturum cabukca :)
tarafından
Dün ne yediğimi bırak 1 saat önce ne yaptığımı bile unutuyorum bazen :) kafam gitmiş artık iki çocuktan
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık oh mis ❤️
tarafından
Mis cidden kafam rahat en azından :) teşekkür ederim ❤️
0 oy
(6,099 puan) tarafından
Mutfağın dolaplarini sildim fayanslarini bulaşık makinasini boşaltim camasir astım banyoyo temizledim yarin da sil süpür sabah yemeğimde var yarına yarin temizlik biter  camasirlar kurur sabaha ütülerimi yaparım

Suan uzandik esimle Arjantin macini bekliyoruz ☺❤
tarafından
Ay ellerine sağlık ❤️ içim açıldı okurken
Eşimde izliyordu az önce onun yüzünden bende izlemeye başladım çok keyifli oluyor :D
(6,099 puan) tarafından
Aynen  valla ben seviyorum futbol birde  guzel oluyor ❤☺
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Çok isterim evim müstakil olsun da gece süpürge açayım herkes uyurken evi temizliyim sabaha işim az olsun ah ah keşkee
(2,385 puan) tarafından
Gırgır bende yapıyorum da parkeler olmuyo ki gırgırla
tarafından
Normal süpürge ile alıyorum almayan yerleri . Apartman zor is ya insan kafasına göre birşey yapamıyor müstakil ev en iyisi ne yaparsan yap kimse birşey diyemez ses oldu mu olacak mı derdi yok mis gibi gece bile cam silerdim :D
(2,385 puan) tarafından
Valla ya çok istiyorum bende çocuklar sürekli döküyo bişey öyle uğraşana kadar tak süpürgeyi al hemen
tarafından
Aynen öyle küçük çocuk olunca zor oluyor dağıtıp döküyorlar . Rabbim gönlümuze göre bir ev verir inşallah :)
(2,385 puan) tarafından
Aminnnnn
0 oy
tarafından
valla benim temizlik perileri gece geliyor,sabah geri kaçıyorlar biryerlere hahahahahaha
tarafından
Hahab benimde aynı yemin ederim gece istekli istekli yapiyorum sabah miy miy hiç istemiyorum
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım kendine kastın mi var bu saatte kendine vakit ayır iki bebek dedin birde , bence ben mecbur değilsem  asla bu saatte iş yapmam kendime ayiririm zamanımı istediğim şeyleri yaparım çünkü bebişten ve ev işlerinden  gündüz vakit olmuyor 
tarafından
Benimde anca fırsatım oluyor bu saatte :) sabaha kafam rahat oluyor alistim artık düzene bende gündüz bazen keyif yapıyorum babası ilgileniyor çocuklar ile
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Bende misafir çok oluyor 3 gündür üst üste misafir alıyorum bitmiyor bendeki bu misafirler  bide 2 çocukla 
tarafından
Ay Allah yardimcin olsun :) üst üste zor oluyordur tabi
(2,722 puan) tarafından
Hep hayal ediyorum uzanıp tv izlemeyi vss sonra elimde süpürge makinası benim hayaller :((///
tarafından
O süpürge elimizden hiç düşmüyor ki :) benim sürekli elimde gündüz . Gece gır gır ile yatıp kalkıyorum
(2,722 puan) tarafından
Pinpirikli biri degilim çocuklar yesin döksün sürsün hiç karişmam o yüzden bende sürekli elimsde bez makina geziyorum onların hevesini de kırmak istemiyorum koltuktur silinir halıdır silinir üst baş dır yıkanır nolacak diyorum olanda bana oluyor :))
tarafından
Biz kadınların hoc bitmeyecek bu işleri :))) Allah yardımcımız olsun kolaylık versin bize
0 oy
tarafından

Hahahaha var var olmaz mı bütün ev dip bucak temizlendi toz dahi kalmadı 19 aylık bebem ve 24 haftalık gebe halimle vuuuuuu:D

tarafından
Ooo masallah sana ozaman ellerine saglik
0 oy
(20,627 puan) tarafından

Dün dip köşe ev süpürdüm sildim banyo wc yıkadım tozları aldım çamaşır attm katladım gardropu dizayn ettim elmalı kurabiye yaptım bugünde koca bi tencere sarma sardım ;)

image

image

image

tarafından
Sen ne yapıyorsun ya :D yapılır mı bu şimdi
Ellerine kollarına sağlık bende şimdi kurabiye tarzı birşeyler yapmak istedim ama eşim boşver yat uyu dedi yarına kaldı :D
(2,722 puan) tarafından
Kız biraz bana gönder yarın misafirim var :D
(20,627 puan) tarafından
Eşimde diyo yorma kendini diye ama evlat isteyince ana dururmu ::)) ilknur bitmek üzere anacım bi tabak kaldı sjsjj
(2,722 puan) tarafından
Gıızz boynun şişmiyee öyle hepsini nereye yedin :D afagsg
(20,627 puan) tarafından
Benmi yedim la kocam ve çocuklar yediiii sjsjj
(2,722 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
(20,627 puan) tarafından
Sırtım belim bacaklarım ağrıyo çok yoruldum ay
0 oy
tarafından

Sen ben olabilir misin acaba 

Bende  1 saat önce tüm heryerin tozunu aldım üstüne evi supurdum anca öyle rahat uyuyabilir im

Gündüz yaptıklarım yetmiyor mus gibi:D

tarafından
Bende yarın pizza yapacağım :) birde kurabiye yaparım
Pizza sosunu nasıl yapıyorsun ilk yaptıgimda çok fazla olmuştu nasıl yapmam lazım
Ellerine saglik ❤️
tarafından
Sağol canım benim ❤️
2-3 adet domates rendesi
1 tatlı kaşığı domates salçası
Zeytin yağı yarım çay bardağından biraz az
Sarımsak rendesi 1-2 diş
Tuz
Kekik
Karabiber
Bu şekilde azaltıp çoğaltabilirsin ☺️
tarafından