0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim 2 yasinda 4 aylij bebegim var mecbur kalip veriyorum ama süreklide vermiyorum caresiz kaldim ne yapacm bilmiyorum

27 Cevaplar

+2 oy
(2,704 puan) tarafından
Canım bunları düşünüp kendını suclama cocukta gelişim gerılıgı yoksa pıskolejık olsun fızıksel olsun bı sorun yoksa sıkıntı yok demektır bır saatı geçmesın yeter benım kız bır bucık yasında kardesı bıle yok buna ragmen bazen başedemıyorm ızlıyor yapcak bişey yok önemlı olan abartmamak
(1,056 puan) tarafından
Telefon hic vermedim eşimde vermedi birde kendisi alma huyu yoktu kızımın ama tv izliyor birde düşkün degil televizyona kapatırım tv oyuncaklarıyla oynar
-Reklam-
0 oy
(12,935 puan) tarafından
Telefon vermiyorum ama tvden izliyo gunde icinde 1 kere falan
0 oy
(127 puan) tarafından
Konuşması falan nasıl canım o konularda ıyise günde bi yarım saat izlemesinde sıkıntı olmaz bende kızıma arada mecbur veriyorum 
0 oy
(2,583 puan) tarafından
TV izliyor bende mecburen telefon vermek zorunda kalıyorum 
0 oy
tarafından
Tv de bız bakmıyorsa acarız ama sevdıgı bı ıkı cızgı fılm dısında oturup bakmaz bıseye sesı duyar ama hep oyun derdınde dur odaklanmaz

telefonda sabah 30 dk aksam 30 dk degısıyor  bazen ıstemez unutur izlemez 4 yasında
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık kış geldiğinden beri nasıl oyalayacagimi şaşırdım çok da hırçınlaştı. TV açıyorum acmazsam akşam oluyo. Bı yandan da vicdan yapıyorum ama acmayinca da kaos cikiyo sinirlenip bagirmaktansa açmayı tercih ediyorum 
0 oy
(909 puan) tarafından
2.5 yaşına kadar vermedim telefon tv açmadım sadece akşam haber izlemek için açardık. Şimdi çok sık olmamak şartı ile veriyorum oda müzik dinlemesi için. Görüntülü konuşma yapınca Anne babaya yaz der. Ozaman verırım babasına yazar 
0 oy
(5,201 puan) tarafından
Malesef video olmadan yemek yemiyor. Dahha doğrusu ille bişeyke oyalanmaso gerek oyun oynarken vs yiyor ama döküyor ben de hamleym o sekıl zorlanıyorum mecbur yemek yerken acıyorum. Normalde tv de acık olsa da durup izlemez 
0 oy
(445 puan) tarafından
Bence yapma arada bi teknoloji uygula önüne çok uyuncak koy oynasın evcilik bebeklik falan hem öyle çabuk büyür hemde el becerisi zekası çok olur benim 4 çocuğum var ve üstüne yetmedi üçüzlerim olacak hepside küçük sadece biri büyük oda 12 yaşında emin olki bakmak zor değil anne istese herşeyi yapar 
(445 puan) tarafından
Evet üçüzlerim olacak hayırlısıyla
(5,630 puan) tarafından
Ayy Allah bagislasin,yardimciniz olsun. İnsallah uykuyu seveler. 7 cocuk kolay degil.
(445 puan) tarafından
Tabi herşey bide doğurmak değil bunları eğitmek adam etmek ahlaklı temiz bireyler olarak yetiştirmek yani büyük sorumluluk ister inanın kolay değil ama elimden geleni yapıyorum
(802 puan) tarafından
Ay bak görüyor musun 2 3 nasıl yapıcaz Allah'ım Diyorum kadın 3 cüzzlere hamile elinde 4 çocuk var birde kalkmış TV telefon verme yazmış Allah'ım nasıl bir sabır var MasaAllah subhanAllah BarekeAllak
(802 puan) tarafından
Ya Allah için bizlere de biraz nasihat da bulunun...gurbetdeyım ben mesela . iki bebek de benim var üstüne bekliyoruz ınsaAllah Allah'ım sağlık afiyet ler versin Allahım ya rabbim biz nerede hatta yapıyoruz ki bu bıkkınlık geliyor bize ... ağlıyor lar akşama kadar kavga kavga tmm oynuyorlarda ama bu nedir böyle...acaba Diyorum benmi çok abartıyorum yesinler bir birilerini ama ikiside bebek zarar veriyorlar birbirlerine birde ağırım yetişemiyorum ne yapalım ağzımdan isyan çıkmasın istiyorum ama çok da yıpratıyor
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Telefon vermiyoruz ama tableti var onda da kendini gelistiricek şekilde oyunlar var onlari oynuyo ve cok şey öğrendi,televizyondan da TRT cocugu izliyo arada sırada
0 oy
(613 puan) tarafından
3.5 yaşında telefon vermiyorum günde yarım saat çizgi film hakkı var 
0 oy
tarafından
Sürekli olmadığı sürece sorun olmaz gibi ama doktorlar 2 yaşa kadar asla diyor. Bende annemlerdeyken alışmıştı baya zorlandım ama bıraktım artık biz izlerken dönüp bakmıyor bile. Geçen haftaya kadar ara ara açardım şimdi en fazla radyo açıp şarkılar dinliyoruz 
0 oy
(14,902 puan) tarafından
TV izliyor telefon eline vermem boşta görürse alır zaten kilidini açmaya çalışıp acamiyor sıkılıp atıyor köşeye 
0 oy
(6,307 puan) tarafından
Televizyondan çizgi film izliyorlar TRT Çocuk'un çizgi filmlerini açıyorum genelde Benim de çocuklarım 3 yaş ve 4,5 yaş telefon çok nadir veririm sürekli vermem çünkü zaten büyük kızımın gözü ameliyatlı olduğu için bir buçuk sene öncesinden vermemeye çalışıyorum elevizyonda zaten hem yüksekte Hem de bayağı gerisinde oturuyorlar ne yapacaksın çocuk yani bu mecbur bir şeylerle oyalanmak zorunda annelerin İş olduğu zaman
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Tv de youtube açarım izler canım nasl vermeyeceğim ki 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
26 aylık olacak oğlum telefon hic vermedim cnm ama günde yarım saat şarkılar acıyorum çizgi film izlemiyo açtım bi kaç kere TRT çocuk flan bakmadı  olsun cnm hepimiz de var o sıkma canini Allah yardimcin olsun
0 oy
(13,612 puan) tarafından
3,5 yaşında oğlum telefon asla vermiyorum çizgi film izler sadece televizyondan 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Rafadan tayfa Heidi falan seviyo açıyorum arada. Telefondanda kavram oyunları oynuyor ve kendi videolarını izliyor parkta yolda falan çektiklerimi onları izlemeyi çok sever Ömeri aç diyo :D banyodan sonra giydirirken veriyorum eline genelde 
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Benm 2 yaşında olack ocakta terch meselesi elbette bnde veriyorm gün içinde you tube Kids indrdim ona bakıyo çoğu çizgi filme eşlk etmeye çalşyo söylenenleri tekrr etmeye çalşyo yada ilgisini çeken bişyse anne Bak bak dyo anltma çalşyo 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Telefon değilde 1 saat TV den Ali babanın ciftligi gibi şeyler açıyorum 2 yaşında şuan hayvanların seslerini ve isimlerini öğrenmiş ordan 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 316 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
1 Aralık 2024 Diziler & Filmler kategorisinde MEHYASEL... (5,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 216 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.

411,772 soru

12,395,780 cevap

44,150 kullanıcı

Kategoriler

...