0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar . Kızım 3 yaşayacak az kaldı ama emziği  bıraktıramadım bi türlü

İkisine aynı anda.bıraktırmak istiyorum   oğlumdan görüp te  tekrar istemesin diye nasıl yapabilirim bir  öneriniz tecrübeniz var sa paylaşırmısınız 

2 Cevaplar

0 oy
(2,156 puan) tarafından
10 aylık olan anne sütü alıyor mu
tarafından
Yok canım   almıyo
(2,156 puan) tarafından
0-2 yaş oral dönem yani emmesi lazım. Benim kızım beni emmiyor yani anne sütü almıyor o yüzden gece uyurken emzik veriyorum. Aksi halde o oral ihtiyaç psikolojik boşluk oluşturabilir. Tabi biri emzik kullanırken diğerinin bırakması da çok zor. Allah yardımcınız olsun
tarafından
Aynen küçüğün ihtiyacı  var zaten ama.büyük olan için.  Biraz da mecbutiyetten nasıl yapacağımı.bilmiyoeum ya   bir yıldan beri.telkinler de bulunuyorum.büyüdük artık bak bezi çıkardık emziği de bırakalım.diye.ama nafile.
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından

Oğlum da bir tanesi yetmiyor gibi iki emzikle dolaşıyor bende bekleyeyim şurda :(

tarafından
Ahahaha.inan valla benim kızım da.öyle.bir ara.kaldkrıyorum diyorum unutsun  az biraz   ama yok.kendininkini bulamaz sa.oğlumun  emziğe sarılıyo.  Bulamadım.bir çaresini .
 İnt te.de bibere filan sürmeyin emziği  aranız da ki güven i sarsar sınız.diyo   nasıl bir yol izleyecem inan bilemiyorum

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 60 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ggggg (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 107 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 3,311 göst.