0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Hanımlar sorum şu. Bebekler zaten çok çabuk büyüyor. Alınan ürünler 2-3 ay kullanılıp artık küçük geliyor. Yada ihtiyac kalmamış oluyor. Kıyafet beşik ana kucağı yada biberon. Tabiki cam kismindan bahsediyorum, silikon emzik kısmı değiştirilip kullanılır mı sizce. Fikirlerinizi bekliyorum 

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hijyenik eşya yani emzik Biberon Süt makinesi falan asla 2.el kullanılmaz mikrop var ama kıyafet ve diğerleri elbette kullanılır zaten Bi dünya para bebe kıyafetleri eşyaları 
-Reklam-
0 oy
(8,500 puan) tarafından
Eşim karşı herşeyini aldı  sıfır olçek dedı oyle de oldu
0 oy
tarafından
Canım maddi güce göre değişir bencr ama dayanıklı ürünlerde 2. El almak daha mantıklı. Temiz mama sandalyesi arabası beşik vs alınabilir 
0 oy
tarafından
Hemen hemen herşeyi ikinci eldi kızımın arkadaşım vermişti puset beşik anakucağı bebek arabası kıyafetler örğmcek birsürü şey verdi hepsini seve seve kullandım kıyafet kendim de aldım ekstra 
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Durumum olmasina ragmen. Oglumun herseyini eltimden aldim simdi kizim olacak onunkileride ablam verdi. Cocugun yedigi helal giydigi haram
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ben yıllarca kuzenlerimin kucukleriyle büyüdüm kardeşlerim keza öyle benim cocuklarimda birbirlerinin küçüklerin giyerler yada eltimle birbirimize veririz falan filan. Kaldiki letgo dolap gibi yerlerden de çok almjsligim var. Bebek Arabası mama sandalyesi puset kıyafet vs gibi şeyler olur ama emzik biberon iç çamaşırı zıbın vs ikinci el almam onları.
0 oy
(336 puan) tarafından
Ben belirli şeyleri ikinci el kullanıyorum özellikle de kıyafet hem ben sürekli veririm kuculeni biriktirmem hemde bana verilirse yok demem
0 oy
tarafından
Eşim ve ben karşıyız ikinci ele ya bebeklerde, durumun iyiyse  al n'olacak 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Bebek arabamız 2. El mama sandalyesi ni de öyle alacağım

Yürüteç görümcem verdi 

Puseti ben aldım 

Elbise ikinci el alırım salopet falan 

Zıbın falan onları kendim alıyorum külotlu çorap falan 
0 oy
tarafından
Su deterjan her şeyi temizliyor yorumlarda hep hijyen falan denmiş ama 
0 oy
(104 puan) tarafından
Ben bebek arabası ve puseti ikinci el dolaptan aldım sıfırı 2800 liraydı ben 800 liraya aldım tertemiz hiç bi şeyi yok beşiği de alcaktım ama sıfırını daha ucuza denk getirdim Kasım indirimlerinde kıyafetlerini de sıfır aldım ama onu da dolaptan alan arkadaşlarım var ilerde ben de alabilirim sadece ikinci el biberon almam
0 oy
(6,753 puan) tarafından
Biberon veya emzik kullanılmadıysa eğer alabilirsin canım. Ama benim içim rahat etmezdi biberon ve emzik konusunda. Dğer beşik , kıyafet , anakucağı, oyuncak vs. onları alırım. Oğluma Kıyafet alıyorum bebek arabasıda almıştım.
0 oy
(865 puan) tarafından
Valla bebeğime park yatak puset bebek arabası 2. El aldık. Kıyafet te esimin arkadaşı gil benden bir sene önce doğum yaptı bayağı birşeyler verdi sağolsun  onun dışında herşeyi sıfır aldık şimdi mama sandalyesi ve örümcek lazım onları sıfır almayı düşünüyorum inşallah 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Durumun varsa sıfır almalı bence bizim durumumuz vardı herşeyi sıfır aldım bir kere geliyoruz dünyaya ya üç kuruş bebeğimden kısamam ha durumum olmasaydı uygun fiyatlı şeyler alırdım markalı kıyafetler oyuncaklar markalı eşyalar  almazdım ayrıca  kendime almazdım kendimden kısardim yine uygun fiyatlı şeylerden sıfır almaya çalışırdım  çünkü ben büyürken hiç ikinci el birşey giymedim pek sıcak bakmıyorum mecbur değilsem kullanmam mecbur kalırsam kullanirim onun dışında sıcak bakmıyorum 
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Biberon emzik sıfır alırım, ama kıyafet bebek arabası gibi bazı şeyleri ikinci el aldım hepsi olmasada,  temiz olan cok guzel şeyler var, ablamın cocugunun kıyafetlerini de giydiriyorum, bence normal bir durum
0 oy
tarafından
Emzik biberona karşıyım gerisi olabilir 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Oyuncak, kıyafet, araç gereç olur

Ama emzik, biberon, hayır 

Sut sağma makinası çok iyi steril edilirse evet 
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Oğlumun yüzde 90 eşyasını ikinci el aldım. Sadece hijyen gerektiren kısmı ikinci el olmamalı 
0 oy
tarafından
Bende bebeğime dolaptan alıyorum herşeyini ama biberon emzik falan bilmiyorum tereddütte kalıyorum çünkü sonuçta bebekte olsa ağzına giriyor ha hiç açılmamış paketse alırım 
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Bence oyuncak bebek arabası mama sandalyesi falan 2. El alınabilir ama kıyafet emzik biberon falan ben kullanamazdım herhalde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 404 göst.
1 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 259 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu