Bu dil ile anlatılacak Bn ir şey değil ki
Dün gece aynı şeyi düşündüm bence sabır.
Uykusuzluğa sabretmek,
Açlığa sabretmek,
Dinlenmeye sabretmek
Çoğu zaman yeme içmeye sabretmek
Yeri geliyor sıcak bir çaya, ılık bir duşa hasret kalıyor insan. İşte bunların hepsine sabır
Ama dünyanın da en güzel duygusu ❣️
Anneliğin benim için en güzel tanımı. Dünyanın En güzel Sonsuz karşılıksız sevgisi
Fedakarlık, merhamet, sevgi ve buram buram aşk kokan evlâdım
Anne ile evladı arasında kopan tek bağ göbek bağıdır çünkü evlatlarimizi paha biçilemez derecede seviyoruz
Nasıl birşey küçük çaplı kalp krizi gibi sen annelik dedin yüreğim sızladı evladını görünce yüzümde oluşan şapşik bir gülümseme altını değiştirirken dünyanın en iyi parfümünden daha iyi kokması tırnağından saçının teline kadar öpmek göremeyince hüzünlenmek davul çalsa uyanamayacak kadar derin uykuların varken onun tek bir mız demesine yatağından fırlamak tüm kendine ait zevklerin yarıda kalması yarım yenen yemekler soğuk içilen çaylar gidilemeyen gezmekler o hastalanmasın bana gelsin demeler tüm bunları seve seve çekmek ve yeni bir sabaha anne olmanın gücüyle hergün daha dinç kalmak Daha ne denir ki evlat ve annelik kısa ve öz anlatılmaz kızıma her bakışımda seni iyiki doğurmuşum bir daha olsa bir daha o acılara katlanırım senin için diyorum ve kızımıı cok ama cok seviyorum İYİKİ ANNEYİM İYİKİ RABBİM BÖYLE KUTSAL Bİ DUYGUYU BANA NASİP ETMİŞ
Beklentisiz sevgi baloncugu bence
1,489,155 soru
24,340,484 cevap
346,021 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın