0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (542 puan) tarafından

Kızlar borsa hissi alıp iyi miktar kazananlar oldu mu siz ve eşlerin ne bileyim yakınları şimdi baştan belirteyim borsa alım satım haram değil:) hisse sahibi ortak oluyorsunuz e tabi ortak olacağınız şirketler haram olmasın yeter:) 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Benim s.alak kaynım bileziğimi alıp tabi kayınbabamın yüzünden bitcoine yatırmıştı yenge yenge iki katını yapacam diye g.öt herif gideni getireydi iyiydi de hiçbişey vermedi 
(542 puan) tarafından
Ya böyle şeylere girerken borçla altınla olmamalı bile bile lades elindekinden de oldu iyi b.ok yemiş daha alamaz bu devirde bilezik de
tarafından
Yok kuzum ne alması ya o zaman alıp sattığında 11 bindi şuan olmuş 22 bin çalışmaz etmez bide nerden getirecek o parayı
-Reklam-
0 oy
(2,758 puan) tarafından

Ben alıyorum canım :)

(7,384 puan) tarafından
Türktelekom aldı eşim.
(2,758 puan) tarafından
Bir bakim canım ona sağol :)
(542 puan) tarafından
Bim e hisse alacaktık iyi gidiyordu bugün battı halka arz dediklerinize bakacağım bende bebek uyursa merak ettim:)
(2,758 puan) tarafından
Halka arzı araştır canım kısa vadede kazandırıyor genelde. Tabi hepsi değil. Mesela birine 200 tl yatırmıştım 1800 tl kar verdi :)
Ben bir de hem kendi hem de eşimin hesabından alıyorum halka arzları.
(159 puan) tarafından
Ne kadar zamanda kazandırdı sdttr ye eşit dağıtım 7 lot verdi ilk kağıdım 250₺ civarında
0 oy
(1,745 puan) tarafından

Hayret haramzadeler henüz gelmemiş :):):) 

(542 puan) tarafından
Biliyorlardır belki ya ne haram ne değil,;)
0 oy
(973 puan) tarafından
Kocamda bende sürekli alıyoruz bir kaç yıldır ben genelde halka arz alıyorum bir buçuk yıl önce üç tane normal hisse aldım kahrolası hâlâ zararda iki gün önce kâr etti gider diye satmadım halka arzlari kısa vade yapıp satıyorum kocama gelince iki yıl önce çok güzel bir hisse yakaladı inanılmaz güzel gitti çok çok iyi kazandık fakat satmadı kâr oranı çok düştü çok bekletti yine kâr la sattı ama devede kulak kaldı kâr bir yıldır pek iyi gittiğini söyleyemem grafiklerine ve piyasada dolaşan lot sayısına arz talep oranlarina bakmak gerek bazı hisseler varki maalesef resmen yasal dolandırıcılık yapıyorlar ve buna spk hiçbir işlem yapmıyor Allah işinizi rast getirsin bacım 
(7,384 puan) tarafından
Saol hepimizin.
(542 puan) tarafından
Ya bu işler hiç belli olmuyor tabloya bakıyorum 10sn yüksek hooop bı düşüyo eksilere daha net çözemedim ama galiba öyle büyük oynamak gerçekten büyük cesaret istemeli Allah'ım hayırlısını versin inşallah canım
0 oy
(7,384 puan) tarafından

Kız valla hiç sorma eşim bir borsa manyağı :ermm::D ufak hisseden alıp bekliyor ve her akşam telden gözünü kırpmadan ayırmaz, fenomen  takipçi kendisi.  

(542 puan) tarafından
Bizde bu ara öyle olduk ya hani barı işe yarasa inşallah:)))
0 oy
(164 puan) tarafından
Eşim bir ara girdi kâr yaptık sonra başka hisse aldık ondan yaptığımız kârdan fazla zarar yaptık bize yaramıyor hem haram olduğunu söyleyen hocalar var o yüzden bir daha girmedik o işe ama arkadaşının biri kredi çekip 400 bin tl ye hisse almış 1 ayda 3 e katlamış kârı da alıp çıkmış 
(542 puan) tarafından
Kredi çekip girerse  zaten haram:))) yok canım haram değil illaki parayı yatıracağın haram yerler var oralara bulaşmazsan sıkıntı olmaz . Ve hiç Bir hoca caiz mi değil mi net Bir yanıtları olamadı bu bitkoin değil ayrıca onada net bı yanıtları yok
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Bu neymiş ki ben bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 501 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (345 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 159 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,912 soru

23,699,767 cevap