0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (63 puan) tarafından
Afedersiniz 2 hafta önce esimle korunmasiz yakınlaştik. 24 saat geçmeden ertesi gün hapi aldim. Ancak bugün reglime daha bir hafta olmasina rağmen hafif bi kanamam oldu regl sandim ama devami gelmedi.yerlesme kanamasi olabilir mi. Ayrica son günlerde çok sinirliyim hiç bi seye sabredemiyorum. Ve aşiri nefes darliğim var. Bunun hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyodum ama netten baktm öyleymis yaa cok korkuyorum hiç zamani değil:-(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım madem korkuyorsun neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz 
(63 puan) tarafından
O an öyle gerekti bacim detay veremiyorum ve açikçasi ertesi gün hapına güvendim
tarafından
O an öyle geretiyse bacım hamile olursanda öyle gerekti oldu de evet hamile kalan var burda
(63 puan) tarafından
Öyle dicez tabi mecbur korkunun ecele faydasi yok belki hamile kalman düsuk ihtimaldir diyenler bilenler olabilir diye sormustum tesekkür ederim cevabin için bacım
tarafından
Olmayada bilir kendini korkutma ama olabilir de hazırlıklı ol burda bir çok kişi korunmaya rağmen hamile kaldı ertesi günü hapiyla bile hamile kalan var
(63 puan) tarafından
Hayırlısı olsun artk 3 4 güne belli olur sanirim test yaparsam
-Reklam-
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Aynılarını yaşadım ilacın yan etkisi canım. Benim de ara kanamam oldu adet günümde adet oldum tekrar. 
(63 puan) tarafından
Ay insallah ben de sizin gibi yan etki yaşiyorumdur sadece çok tesekkür ederim
(2,755 puan) tarafından
Muhtemelen öyledir. Netten bak yan etkilerine.
(63 puan) tarafından
Bakayım bi
0 oy
(531 puan) tarafından
Ben kaldım ama aldirmistim . Sağlıkla gebelik ilerlermi bilmiorum . Ama ben kaldım arkadaşım 
(63 puan) tarafından
Insallah yoktur bi sey çok teşekkür ederim cevabiniz için
0 oy
tarafından
Kan testi ver en garanti sonuç o zaman anlaşılır ertesiye rağmen hamile kalan insanlarda var ne yazık ki 
(63 puan) tarafından
Bi kaç gün durumuma bakayım da sonra test yaptırırım.Insallah bi sey yoktur ama yine hayrlisi artk. Çok teşekkürler
0 oy
(66 puan) tarafından
Muhtemelen adet zamanin suanda zaten kullandigin aydaki adetin duzensiz olur hatta ara kanaman olur strese girme bosuna korunanda nasibinde varsa hamile kalıyor arkadasimin biri prezervatifle hamile kaldi tek seferde diğeri daha yeni hamile hapla korunurken kaldi yani korunsaydincilara katılmıyorum bende sebepsiz korunmadigima ragmen çocuğum olmadi  hatta en baslarda kaza yasayinca bizde iki sefee icim rahat olsun diye kullanmistim etkileri boyleydi sonrada gebelik yasadim onuda kaybettim zamaninda canini skma yani taktikca kafanda buyur
(63 puan) tarafından
Kesinlikle büyüdkçe büyüyo çok stres yaptm hayırlisi olsun. Yani simdi zamani değil ama tabi varsa doğsun isterim hersey nasip sana da çok geçmis olsun teşekkür ederim
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Evet ertesi gün hapına rağmen hamile kalınabilir canım %100 gebeliği engellemez.
(63 puan) tarafından
Hayırlısi olsun artk bi kaç gün beklemekten başka yapabileceğm bi sey yok sanirim. Daha da güvenmem hapa falan:-/
(2,041 puan) tarafından
Güvenme canım inşallah istediğin gibi olur :/

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 374 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 424 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 635 göst.
26 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 124578 (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 13 göst.
10 saat önce Diğer kategorisinde 175766 (325 puan) tarafından soruldu

408,890 soru

12,289,581 cevap

38,159 kullanıcı

Kategoriler

...