0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından
Simdi kizlar görümcem ve iki tane kızı Malatya'dan İstanbul'a bize gelecekler bir kaç gün sonra ve evime ilk gelişleri bizde bir adet vardır evine ilk kez gelen kişiye ufakta olsa ya para yada hediye verilir.

Bu görümcem kızım doğunca bir çorap bile almadı kızıma kaç defa gitti kızım evine bir tl bile vermedi hani vermek zorunda değil zaten ama ne bilim insan halası olarak bekliyor. Neyse işte bu görümcem kızıma tek bir çöp alıp vermemişken benim evime ilk kez geldiği için sizce ben kendine yada çocuklarına hediye falan versem mi diye kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kim bana ne yaptıysa aynısını yapardım önceden vicdan yapıp sal.ak gibi dağıtırdım herşeyimi şimdi öyle değil kim bana nasılsa öyle olmaya çalışıyorum bende
(484 puan) tarafından
Valla bende her sene kızlarına birşeyler alıp gönderiyorum ama kendisi benim kızıma bir çöp dahi almadı ama evime de ilk kez geliyor ne bilim kararsız kaldım işte
tarafından
Aman valla çok yaptım ha karşılık beklemiyorum ama yaptıklarımıda göz ardı edilmesinden nefret ederim
-Reklam-
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Birer corap al ver tamam cok bile yada toka ufak bisey olsun cocuklar mutlu olsun oda kendi ayibi olsun
(484 puan) tarafından
Aslında bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da ne bilim kendi çocuğuma böyle yaparken benmde onlara hiç bisy uapasim gelmiyor yani karariz kaldım
(7,445 puan) tarafından
Ufak bisey al cocuk sevindir canim yeter iste
0 oy
(4,391 puan) tarafından
Eve misafirliğe gidince Hediye verilir diye biliyorum . Ha şu var çok sevdiğin biri olur ve nadir gelir değer verdiğinin göstergesi olarak bi hediye verebilirsin
(484 puan) tarafından
Yani kendisini severim ama işte kızıma bir çöp dahi almadı halası olrak ama kendisi de evine ilk defa gelecek İste bilmiyorum yani kararsız kaldım
0 oy
tarafından
Herkes kendine yakışanı yapar canım bence al o utansın ❤️
(484 puan) tarafından
Ya tabi canım orasi öyle de ne bilim işte ister istemez insanın zoruna gidiyor yani ama kendisine olmasa bile çocuklarına ufak bir hediye alacağım ya sonuçta çocukların ne suçu var ki
tarafından
Kesinlikle canım çocuklar melek ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 682 göst.
11 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Brcu.kvla (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (966 puan) tarafından soruldu