Cocuklarıma elimden geldigince telefona baktirmamaya calısıyorum evde istemezler mesela unuttururum ama biyere gidince bi cocugun elinden gorseler baslıyolar ikiside aglamaya nasıl bas ediyorsunuz sizinde oylemi
valla ben de bunu kara kara düşünüyorum. dışarıda her çocuğun elinde telefon, tablet var. istemiyorum oynasın. Hani belki ilkokul yaşında falan belli sürelerle evet ama 2-3 yaşlarında bile herkeste var. sen vermezsen bile onlardan görüp isteyecek.
Kendi ailemde neredeyse her çocukta var ama eşimin ailesinde yok. Bu konuda onları tebrik ediyorum. O yüzden kızımda da isteme hiç olmadı. Arada ver telefonu der ama diretmez. Genellikle hasta olduğu zaman veririm biraz. O da zaten benim gözetimimde oluyor.
Benim tek çocuk gittiğimiz yerdekilerle birlikte oynarlar genelde ama maalesef alıyorlar telefonları. Ordaki farklı oyuncaklarla oynatıyorum fazla ısrar etmiyor
Ben rica ediyorum telefonu kaldırır mısınız diye eğer olmuyorsa ilgisini dağıtıyorum genelde 2 yaş telefon vermedim hiç
Baştan beri hiç vermediğimiz için istemezler çok şükür.
Benım oğlum 3yasında hıc telefon vermedım oyüzden isteme z
Telefon istemez oğlum, ama dışarda görüyor bebek arabasının içinde çocugun elinde telefon var, yada parka gidiyoruz başkasında telefon. Bu konu da net olmak önemli yoksa başa edemeyiz.
412,363 soru
12,413,634 cevap
44,937 kullanıcı