0 oy
1,319 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Çocuk olduğundan beri kendimi saldım napsam onu tekrar elde edebilirim bana biraz tüyolar verin 

17 Cevaplar

+1 oy
(6,305 puan) tarafından
Aa öyle olur mu hiç senin eşini asla geri çevirmemen lazım senin....... 7/24 bakımlı olman lazım eşinin gözünü dışarıya kaymaması lazım...... dışarıda bu kadar çıplak her tarafa açıp kadın varken sen evde bu şekilde dolanırsan Eğer eşinin gözü de dışarıya kayar ve sana değer vermez..... o yüzden kendine çeki düzen vermen lazım yani olmaz böyle Ben bu konuda çok profesyonelim biliyor musun ?....Eğer eşini hiç reddetmez isen ve kendine bakarsan Aman çocuğum var aman iş güç kendime bakamadım dersen olmaz böyle bak çok yanlış yapıyorsun......

Ne demek istediğimi anlayan anladı:)
(14,122 puan) tarafından
Uf evet vallahi ben de anlamyrm herkes su dönemlerden gexiyor eğer bu şekilde saldık diye gidecekse koca gitsin
(6,305 puan) tarafından
Elifim anladın mı ne demek istediğimi:) yada kimin gibi yorum yaptığımı
(14,122 puan) tarafından
Evet anladım:⁠-⁠D:⁠-⁠Dpost için de diyorum hani bu bir süreç yani herkes geçiyor boyle zamanlardan koca da sırf buyuzden gidecek kendin için bir şeyler yapmalısın önce sen mutlu olursan eşin de olur
(6,305 puan) tarafından
Of gülüm zaten Böyle bir şey var ortada yani Bu kadınlar Makine değil robot değil her şeye yetişemezler ha Eğer karşısında bakımlı güzel kendi istedikleri bir kadın olmasını isteyen erkek o eşin sırtındaki yükü hafifletir zaten ev işinden ayrı çocuk insanı çok yıpratıyor her zaman dört dörtlük olamazsın ki Ama bir de şu eş ne derse o olur algısında olan insanlar da yok mu bunlar yüzünden de oluyor bunlar vallahi bak
(14,122 puan) tarafından
Garipsiyorum bunu şuan herkesin kendi fikri ne diyim
(2,704 puan) tarafından
Önce yuh diye okurken sonra fetvacı kadın geldı aklıma anladm:))bos yorummuş kabul etmedı yorum yapmıyor kjhhjkk
(6,305 puan) tarafından
Hsjsjsj kız şuursuz muyum öyle yorum yapayım:)) Kendisi de böyle Cümlelerini arasana noktalar koyuyor ya Yani onu da benzetmeye çalıştım ama ne haddime onun gibi olamam asla
tarafından
Vuuuu gii ne diyon sen :D
(3,148 puan) tarafından
Asmlyr miydi neydi o dimi o :))
(6,305 puan) tarafından
Gaydirigubbakcemile ne güzel diyorum kız işte jrjrjdj

Evet evet o aplamiź
(4,595 puan) tarafından
Ayy varya daha okurken anladım kimi kastettigini ama sen daha kibar yazmışsın kuru ıslak muhabbetine girmemissin iyy igrendim ya çok fena
tarafından
Isme bakmadan yoruma sovecektim gene mi fetva verdin diye sonra görünce dedim çok güzel fetvaymis:))))) tabiki ne o öyle kendini salmak falan adam tabi başka kadına gider gözü gönlü açılır başkasına gidince sen sabredeceksin bakımlı olup kocanı yatakta mutlu edeceksin ondan sonra ben kariyim diyeceksin :)))))
(238 puan) tarafından
Ben ne yapayım asil sezeryan oldum sanırsın öldüm cildim sapsarı bacaklarım tutmuyor ameliyatla ilgili problemim yok ama vücudum bitti ayakta gezemiyorum yaşlı teyzeler benden daha iyi artık ben hep böyle kalicam galiba diye düşünmeye başladım bugün 11 gün oldu
tarafından
Dogum yapalı 1 saat bile olsa bu bahanedir kocan istiyorsa cima edeceksin istemiyorsa sen zorla edeceksin lütfen böyle şeyler söyleyip kocanı dışarıdaki çıplak kadınlara yöneltme :)))))
(4,595 puan) tarafından
Jajqha Allah aşkına durun yapmayın şunu tuylerim diken diken oluyor köpek görmüş kedi gibi oluyorum bak
tarafından
Aynısını bizede oluyor o yüzden o yazmadan biz yazalım ki site olarak topluca kediyi görünce hirlamayalim:))))
(6,305 puan) tarafından
Aynen kız işte Bakın size alıştıra alıştıra yazıyorum anlayın diye sonra görünce şaşırmayın Hatta şaşırmayı da bırakıp sinirden deliye dönmeyin Sen daha buna durun yapmayın diyorsun Kadın diyor ki böyle yaparsanız erkeğin ikinci kadın getirmeye hakkı var Günahkar oluyorsunuz diyor Bir haftadır şu gözlerim neler okudu neler var ya gözlerimi çıkarmak istiyorum yerinden Hatta beynimdekileri silmek istiyorum
tarafından
Aynen artik bu yüzden durduk yere kocamdan şüphe eden paranoyak oldum :)))
(6,305 puan) tarafından
Aman Bu kadının yazdıklarını kocalarınızın yanında okuyayım demeyin sakın yoksa burada bize yazık olur jdjdjd
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Eski haline dön :) 
(27 puan) tarafından
Öyle yapmaya calisiyon birazda farklılık katim istiyorum nasıl desem öyle buyulensinsin çok etkilnsin benden istiyorum:)
(238 puan) tarafından
Ben doğumdan önce saçlarımı 70 ler kesim yaptırmıştım bide boyamistim sende katlı kesimi kullanabilirsin çok güzel olur
0 oy
tarafından
Kendine bağlamak için değil de kendi mutluluğun için çocuk uyurken ufak bakımlar yapabilirsin canım senin  moralin düzelir en azından 
0 oy
(613 puan) tarafından
Çocuğun ne kadarlık 
(27 puan) tarafından
1yasinda
(613 puan) tarafından
Daha çok küçükmüş 1 yıl daha senin için biraz zor olacak sonra herşey biraz daha düzene girecek.

Gün içinde basit şeyler yap mesela yemek ve iş yaptıktan sonra üstünü değiştir bı parfüm sıkıp saçını tara . 5 dk sürer maksimum. Bu bile seni iyi hissettirir. Aslında sen iyi hissedersen çevrene bu yansır zaten. Bir de eşin vaktin yok diye senden uzaklaşıyorsa sorun sende değil eşinde. Biraz yardımcı olmayı düşünsün sana senden soguyana kadar
(27 puan) tarafından
Çocuk beni çok perişan etti ya afedersin hamile kalırım korkusudan cinsl ilişki bile istemiyodum artık
(613 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum daha çok küçükmüş bebişin. dediğim gibi normal bir süreç aslında. Artık çocuktan önceki haline dönmeye çalışsan bile olmaz. Çocuklu iken biseyleri yapmayı öğrenmemiz gerekiyor bu da zaman alıyor :)
0 oy
(17,775 puan) tarafından
Saç başı topla makyaj yap ve kıyafet giy ama baya baya açık olsun kıyafetler sen anladın:Ddkdjdkj
(27 puan) tarafından
Valla öyle yapicam çok saldım kndimi
0 oy
(17,972 puan) tarafından
Cevap soruda 

Kendini salmışsın toparlamalısın kendine az da olsa zamn ayır iyi hissettirecek nefes aldıracak aktiveler yap dünya çocuktan ibaret değil çocuk dışında fa bir hayatın olduğunun farkına var eşinin en sevdiği etkinlikler için zaman oluştur 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Bir kadin kendine bakim yaptigi zaman vakit ayirdigi zaman güzel ve iyi hisseder sen mutlu olursan karsindakide mutlu olur cocugun ne kadarlık bilmiyorum ama ilk zamanlar benimde basimdan gecti kuafor yüzü gormedim aylarca sonra sonra basliyorsun sende kendine bakimini yap ve iyi hisset her sey yoluna girer. Merak etme
0 oy
(6,668 puan) tarafından
Bende bi ara baya saldım. Işe zayıflamakla başladım:) zayıflayınca herşey hoşuma gitti giyinm3k evde dar giyinmek nadir de olsa makyaj yapıyorum ama bende 2 bebe var bazen dağılıyorum tabi :))
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Çocuklarınız çok mu yaramaz yoksa her işi birden yapamıyor musunuz? Bazı postları görüyorum sanki çocuk bakmıyorlar da dünyanın yükünü üzerlerine almışlar. Benim de çocuğum var birde düzene takıntım var her şey toplu temiz olmalı. Her gün namazım 1 saate yakın okuduğum Kur'anım ve 1 saate yakın çektiğim tesbih var ama bir kez eşimi bakımsız karşıladığımı bilmiyorum. O da koşa koşa gelir evimize. Elbette bakımsızsın diye eşin dışarı gitmemeli ama sen de salma her şeyi temizi güzeli hoştur. 
tarafından
Yok, sadece sizin kadar mükemmel değiliz napalım biz normal insanlar böyleyiz işte
(2,531 puan) tarafından
Mükemmel olduğum için değil, olması gerektiği için böyleyim ben. Erkek ya da bayan herkes üzerine düşeni gereğince yapsa kilse yuvasında kötü olmaz. Amaç kendimi övmek değil, aynı işleri yapıp bakımlı da olunabilir bunu dile getirdim kii arkadaş da ne yapmasını gerektiğini sormuş zaten.
(1,438 puan) tarafından
Sizin mesajınız insanı daha yetersiz hissettirmekten başka bir çözüm olmaz malesef
0 oy
tarafından
Kendini o kadar saldiysan bi anda bi toparla bak ben yaptım geçen bende doğumdan beri iyice salmistim eşim geceye gitmişti gittim bi kutu saç boyası aldım bi de gecelik aldım elbise tarzı çocuğu uyuttum ağda magda bi giristim kaş bıyık saçımı tuttum kestim üstüne bi boya vurdum güzel bi duş aldım yattım sabah eşim gelmeden kalktım hazırlandım kaynanama gitcektik üstümü giyindim tesettürlü olduğum için saçımı da görmedi kad biyik da dikkatli bakmasa belli olmuyo zaten akşam eve geldik çocuğu uyuttum eşim maç izliyodu geceliği giydim saçımı yaptım makyaj yaptım o gün bu gündür eşim bambaşka oldu yuvayı malesef dışı kus kuruyo gerçekten kadınlar böyle ugrasmasa erkekler saldım çayıra mevlam kayıra 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Gece yatağa girmeden suslen puslen gecelik giy fantezi yap evde otururken karşına geç mini elbise giy dans et :)
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Bacı çok güzel yontemim var bak benim bir bıçak dansim var alıyorum bıçağı elime giyiyorum şalvarı saçları açıyorum sallaya sallaya evde koşuyoruz . Kaçan kovalanır misali o kaviyo ben kovaliyorum en son pes ediyor çok bağlanıyor bana inanamazsin ❤️❤️❤️❤️ sende dene 
0 oy
(4,193 puan) tarafından
Zaman birak eskisi gibi kendine biraz daha özen göster ama ondanda beklediğini hissettir sana kendini özel olduğunu hissettirmesinin önemli olduğunu.
0 oy
(3,633 puan) tarafından
Saldım cayıra mevlam kayıra :D
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Makyajını yap kuzu duşunu al parfümü sık :) illa gecelik değil ya tayt giy sonra otur yanija zaten üstüne atlar o atlamazsa sen atla hahahah:))
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Seven insan Anlar zaten çocuk olunca insan kendine evine kocasına vakit ayırmıyor bunu eşinin görmesi lazım niye böyle bir çabaya girdin anlayamadım kocan senindir zaten niye elde edeceksin
0 oy
(11,851 puan) tarafından
Yavrum adam icinndegil ki senin morelin düzelsin bir iki krem sür.evde de güzel giyin .sanada günah ana olduk diye hayattan mi çıkalım.

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 915 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
0 oy
43 cevap 1,743 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mutsuzkafin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 443 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu