0 oy
1,120 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından

Evlendiğimiz zmnlar benim dişim ağrimaya başlamıştı ama daha çok önceleri ben küçükken o dişim agrimisti hatta cektirecektim korkudan ağrısı geçmişti yine ağrımaya başlamisti tabi ben korkuyorum gitmem dedim eşime geri bana yeşil bir toz verdi genelde sigara içenler kullanıyor dilinin altına koyuluyor ondan verdi dilimin altına koydu o sıra bulaşık yıkıyorum allahım bulaşıklar bir gidiyor bir geliyor ben sersemlemeye başladım ayakta zor duruyorum oturdum geri midem bulandı gitim çıkarttım yatağa yattım yatak dönüyor gibiydi eşime yatağı çevirme diyordum hatta tabi her kez o halime gülüyor kaynanamgille oturuyorduk o zmnlar onlar biliyordu başta da bana dediler ztn ya doktor ya bunu koyalım diye bende bu kadar etki edeceğini bilmiyordüm eşim şimdi sigarayı bıraktı ondan kullanıyor benden getirmemi istedi o an aklıma geldi sizin de böyle olayınız oldu mu hiç :D:silly:

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bir sürü var ya hangisini diyeyim :D

Bir kaç haftalık evliyiz eşim bana bir kazak almıştı içime giydiğim dantelli atletim vardı onuda alt çamaşırıyla birlikte takım almıştık eşimle nişanlıyken birlikte seçmiştik mutfkta masada karşı karşıya oturmuş sigara içiyoruz 

Benim üstümde eşimin aldığı kazak ve içinde meşhur atletim var neyse ben kazağı yukarı çektim atleti gösterdim eşime bunu hatırladın mı diye meğerse atlet aşağı düşmüş benim memeler açılmış çıkmış eşim de şok olmuştu bende utanmıştım :D

tarafından
Bunun yeri son xegil başlar olmalı sjsjjs +++
tarafından
Ehehehhe kız aynen öyle nasıl utanmıştım ama çok gülmüştük :Dd
-Reklam-
+3 oy
tarafından
 mutfakta yerde bir kagıt gördüm ay ayet mi diye aldım kaldırdım öptüm tedirgin oldum bastım die kaynanam güldü o alışveriş listesi dolaptan düşmüş diye: D listeyi arapça yazmıştı
(3,322 puan) tarafından
Hahah çok komik yaa
(3,354 puan) tarafından
Gece gece güldürdün beni yaa :))
(932 puan) tarafından
Bizim ailede de sigara yada o bitkiden içen yok bilmiyorum yani o da aynı Arapca yazıyordu bende öpüp yüksek yerlere koyuyordum  sonrada  eşim cebine fln koyarken gördüm sormuştum :)
tarafından
Tütün yaprağinı mı dion :)
(932 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki köyü yeşil  ne şeyse ztn bana bir anısı oldu çok küçükken onun tarlasından yaprak topladım da böyle bir şey olduğu bilmiyordum
(51,881 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
+1 oy
tarafından

+18 serbest mi :D

(932 puan) tarafından
Bir an o anınız gözümün önüne getirmeye çalıştım allahım ya :)))
tarafından
Kız valla o nasıl bi hal yeni evliyiz bi de 1 haftalık mi neyiz öyle uyandım ki banyodan çıkamadım eşim Merve tamam arkamı döndüm çık carpilcan bak şimdi bende osurcam dedi ben hala içerden ben osurmadimmmmmm ben öyle şeyler yapmama ben prensesimmmm diye bagiriyodum ertesi sabah kahvaltıda yüzüne bakamadım hiç bişey yiyemedim :)
(932 puan) tarafından
İlişki sırasında hava kaçıyor orana daha sonra da aynı gaz gibi sesler geliyor ben biliyorsun ama karşındaki hep yanlış anlıyor öyle bir şey de benim başıma da gelmiştı eşim ne yapıyon dedi bir şey yapmıyorum dedim seslenmedi valla olayı da anlatmadım her halde gaz fln çıkarttım sandı ve ilk defa öyle bir şey olmuştu yani :)
tarafından
Peki benim prensesimmm diye bağırmam :)
(4,386 puan) tarafından
Vay canına;D
+1 oy
(7,375 puan) tarafından
Eltimin çocukları okulda bitlenmis banada sabah yenge diye sarıldılar meğer bitlenmisim onlardan esimede bulaştı sonra eşimin saçlar kısa çok kollay temizlemdi gitti bana bit ilacı aldı bide hastayım halim de yok ateşim var eşim duşa soktu bit ilacinla kafamı yıkıyor ben sana demedim mi o çocuklarla oynama diye arkadaşlık yapma diye böyle bitlenirsin işte diyip masrayi yavaşça kafama vuruyordu bizi gülme aldı hayla daha hatırladıkça Gülerim
(51,881 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Ahhahah:D çok güldüm ☺️

Benim komik olmadı evlendigim ilk gün kavga çıktı eşimi durdurmak için pesinden kostum baya aksiyonluydu sjjsjsjs
(932 puan) tarafından
Sonuç güzeldir inşallah
0 oy
tarafından

Ben şehirde doğmuş büyümüş biri olarak evlendigim gibi köye gelin gittim tavuklar inekler derken az çok tahmin edersiniz durumu herkes kaynım kaynanam görümce hatta komşular bile verdiğim tepkilere hep gulerlerdi

Aklıma geldikçe bende gülüyorum kendime ne kadar saf misim :D

(932 puan) tarafından
Öyle deme ya bende köylü kızıyım inek fln bilmem de civciv tavukların içindeydim sonuç şimdi de eşimin tarafı Mardinli gören sosyete sanar inekleri keçileri vardi benimde sagmami fln istediler de ben yaklaşamam dedim ztn eşim makine almıştı onla sagiyorlardi şimdi hepsini sattılar annemgil desen ilçede rahat rahat oturuyorlar evinde
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Vallahi Komik mi Değil mi bilmiyorum ama eşim nişanlıyken de çok söylemişti Rüyamda çok konuşuyorum diye evliliğimizin 2 gecesi uyuyoruz baktım eşim konuşuyor Gel lan buraya diyor Gözümü açtım Ne oluyor ya dedim Koptum da açıkçası Çünkü daha iki gündür Hani bu evdeyim Telefonum başucumdaydı hemen ışığı açtım baktım kimse yok eşim bağırıyor sarstım Hani uyansın diye tam bir dokundum suratıma bir Sille Allah'ım dedim ne oluyor sonra döndüm Ben de bir tane ona yerleştirdim Tabii tokatı Ne oluyor Ne oluyor dedi ne oluyor mu var dedim önce konuşmaya başladın sonra bana tokat attın dedim Hadi be dedi Vallahi dedim bak tokat attın Ben de döndüm sana vurdum daha sonraki günlerde aynı öyle konuşmaya başlayınca Bu kez yastığı kendime tutup bunu dürtüyordu öyle öyle bu huyundan vazgeçti:D şimdi çok nadir rüyasında konuşur ve fark ettik ki gün içerisinde bir şeye çok sinirlenir kafasına takarsa o gün onu rüyasında görüyor Ve o sinirini çıkarıyor aslında

(24 puan) tarafından
Hhahaha valla çok komikmiş gece gece iyi güldüm canım sayende :))))
(314 puan) tarafından
Bende buna çok güldüm:):):)
(51,881 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
(6,307 puan) tarafından
Valla ben şok yaşadım noluyor be dedim
Ama önce aklıma şu geldi Hani bazen dizilerde de görüyoruz ya işte ilk geceden senin üstün ol sözünü geçir tarzı derler ya erkeklere Ben dedim Yoksa bunu mu yapıyor ben ona gösteririm bunu yapıyorsa Eğer aklından da böyle geçiriyorum sonra ben de ona bir tane vurunca anladım ki Tamam Adam rüyasında gene birileriyle kavga ediyor☺️☺️☺️
(51,881 puan) tarafından
benimkide kafamin ustunu seviyordu sanki kopek seviyo uzatmış kolunu ittiriyorum getiriyo uyku arasında anlamadım da☺️
0 oy
(1,414 puan) tarafından

Ben kaçarak evlenen tayfadayim maalesef :) 

Neyse kactiğimiz gün  resmi nikah ve dini nikah kiyildi biz eşimle apar topar balayina gittik babam bişe yapar falan diye. Oteldeyiz eşim namazini bitirdi bende bavul yerleştiriyorum eşim dedi ki. "irem hadi sahile inelim" 

Bende "tamam dur annemden izin aliyim" :D 

Uzun bi süre sessizlik oldu sonra gülme krizi arkasindan ağlama seansi vs..

(932 puan) tarafından
Ya biraz üzücü ama eninde sonunda evleneceksin neden böyle yapıyorlar ki aileler
0 oy
tarafından
Evlendigim gun dugun hersey bitti işte esimle eve geçtik birden saate baktım dedim ay hemen eve gitmem gerek gec oldu annem cok kızacak esim birden hopp.hop nereye artik burdasn dedi :D komik bi o kdrda üzücü gelmsti bi an
0 oy
(10,136 puan) tarafından
Bizde yeni evlinmistik birlik oturuyorduk görümcem o zmn 10 yaşındaydı 2 tane bu büyük balonkar var ya onlardan almıştı sisirmisti arada oynuyordu o gün evde yoktu dışarda oynuyordum eşimde 2 balonudan birini aldı salonda oturuyordum oda geldi balonla oynadı hava ya attı tekme attı fln en son elleriyle havaya attı atmasıyla patlamsu bir oldu balon çok büyük olduğu için çok şiddetli parladı eşin küfür edip kulaklarını kapatıp yere çömeldi sanki silahlı saldırıya uğramış yada depremden korunuyor neyse sonra ayağa kalktı tüm kanepeleri tekmeledi küfürle beraber şoka girdu saçmaladi korkudan

Hayatımda boyunca unutmam keşke videosu olsa yemin ederim tıklanma rekoru kirardu yazarken kriz geçirdim :)
(51,881 puan) tarafından
guldurme guldurme herkes bana bakiyo ☺️☺️☺️
(10,136 puan) tarafından
Belki okuyunca komik gelmemiş olabilir size görmek lzmdi komikligini;);))
(51,881 puan) tarafından
koptum gulerken
0 oy
tarafından

Ay hadı bende anlatayım komık mı bılmem de bana komık gelmıstı :D

Eşimle evlendık, dugunden sonra ızmırde bır otele gıttık balayı şeysi gıbı, içeri girdik uzerımızde gelınlık damatlık dedım otur altınları sayıcaz :D 1 saat altın saydık sonra uyuduk ettık heralde gec uyanmısız telefonumun titreme sesıne uyandım bir kalkısım var yataktan Allaaah Allaaah kaaalk isa kaaalk babam arıyo babam dıyorum adam boyle bakıyo suratıma annemde aramıs isa noluyo dedım derken farkındalık geldı bana, evlendık farkındalıgı :D kendıme resmen basılmış muamelesı yaptım

(51,881 puan) tarafından
iyide aranmaz ki o zaman baban ayip etmis
tarafından
Valla hem annem hem babam aramış yola cıkıcaktık erken kalkıp muhtemelen kndan aradılar
(51,881 puan) tarafından
olsun aranmaz iste bide ikisi birden hele.baba hic aramaz ☺️☺️☺️
0 oy
(445 puan) tarafından
Bizde yeni evlendiğimizde evin içindeydik beraber aynı odada yatıyorduk tuvaleti bahane edip çıkıp bir müdet baş başa kalınca yine koşup yataklara girerdik 
0 oy
(85 puan) tarafından
Düğün günüm de eşim berbere gitti benim kuoforumde hemen onun karşısındaydı neyse işte ben kuoforden çıktım gelin arabasına bindim öyle gidiyoruz meğer eşimi unutmuşuz:)))) baktım arabada arkaya eşim bağırıyor beni unuttunuz nasıl koşuyor hahaha ne gulmustuk :)))
0 oy
tarafından
Dur ben de anlatayım. uzun ama çok komik :)) Eşimle evlendik bende vajinusmus varmış. İlk gece o iş olmuyor. Adam yaklaştıkça adama tepip uçuruyorum :))) yaklastirmadim kendime sonra balayına gittik oteldeyiz. yok gene olmuyor uyusturan kremler mi almadık. En son eczacı eşime demiş ki içki içir sarhosken hallet işi :)) eşimle gittik bir tane votka aldık. Ben de hayatımda içki içmiş insan değilim mecburluk hissediyorum. Eşim iki bardak iç dedi enerji icecegiyle karıştırıp iki bardak içirdi o tuvalete gitti sonra ben kafam çakırlaşmış o tuvalete girince bütün şişeyi içtim bitirdim tek başıma :)))) eşim çıkınca da dedim ki süpriizzz hepsini içtim :))) sonra o iş gene olmadı ben gene adamı tepikledim. Eşim sinirlendi tişortunu fırlattı yattı ben de eşime dedim beni sevmiyor musun? Eşim de kaşını kaldırdı sevmiyorum anlamında ben bir başladım ağlamaya adam susturamiyor bir türlü :))) sonra kusmalar falan sabaha kadar beni banyoya taşıdı yerlerde süründüm hahah diyorum ki ben sarhoş değilim bak fayansin çizgisini gösterip diyorum ki bak şu çizginin üstünden yurucem ama ayağa kalkamıyorum düşüyorum adam tutmaya çalışıyor o halde diyorum kalk dışarı çıkalım gezelim falan. O iş olmadığı gibi adam bide benle uğraştı sabaha kadar :)))) balayından döndük doktora gittik doktordan uyku ilacı istedim vermedi :))) başka yerlerden buldum kırmızı reçeteli uyku ilaçları. Dedim eşime ben bunu içeyim uyuyum sen işini hallet falan 3 tane ilaç içtim korkudan yine uyumadım sabahlara kadar o da olmadı hahahah aklıma geldikçe gülerim:))))
tarafından
Bu arada ilk gecemiz 1 ay sonra oldu :))
(10,136 puan) tarafından
Yazık adam sürünmüş ya göbeği çatlamış olana kdr :):)bizimde on gün sonra oldu
tarafından
Sorma beni alana kadar da öyle sürünmüştü adam aldı gene süründü :))) bide doktora gittik diyorum ki adama beni uyuyacak ilaç ver diyorum veremem öyle olmaz o anı yaşaman lazjm diyor. Diyorum ben yaşamak istemiyorum bayılmak istiyorum diyorum doktor yüzüme bakıyor :)))
(10,136 puan) tarafından
Ha has :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 719 göst.
0 oy
19 cevap 904 göst.
9 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 638 göst.
+1 oy
27 cevap 515 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,584 puan) tarafından soruldu

411,211 soru

12,377,564 cevap

42,958 kullanıcı

Kategoriler

...