Öyle sıkıldım ki artık bıktım yaa. Geçentiğimiz haftalar eşim apartmandan biriyle sorun yaşamıştı darp edilmişti. Sonra da falza yakıyorlar ben kaloriferi kısıp yarı fiyatı ödeyeceğim dedi bende kızdım olmaz öyle şey doğru değil dedim diye vaayyy sen niye erkek işine karıştın niye müdahil oldun fazla müdahil oluyorsun demişti. Bugün de sabah ekmek almaya yürüyerek gittik. Yolda da o konuyu açtı ve bende önce uygun dille anlattım. Kimseye bulaşma kimse seni anlamıyor zaten diye yumuşatarak anlattım başladı benim yaptığımı bırak sen kendi yaptığının yanlış olduğuna bak dedi bende yine sakince sebebini açıkladım sen zarar görme diye tepki gösterdim dedim anlamadı. Yolda sesini felan yükseltti. Git hocaya sor haddini alman doğru değildi felan diyor. Bende sinirlendim en sonunda konuşmayalım dedim yolda da kendi kendime konuşuyordum eve geldik rahatsız olmuş bende o zaman uzak dur o zaman dedim üzerini giyinip gidecekti bende sen dur benim ihtiyacım var gitmeye dedim kızdı. Yaaa bıktım artık usandım valla ne yapsam bu adama bilmiyorum zehir etti günümü. Haaa bu arada yine ben haksız mantıksız doğru düşünemeyen benim. Şimdi odaya girdi kapıyı kapattı bende bir odadayım ne yapayım yaa usandım artık.