0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Kocasina lafini kecren varsa soylesin nasil gecriyor gunun sorsu yapyom

40 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Soz gevirmek degil ben esimin sozlerine saygi duyuyorum dinliyorum anlamaya calisyorum oda ayni sekilde benim sozlerimi dinleyip anlamsya calisyor empati kurduk yani yani oyle lafini gevrmek falan tamamen egoistlik
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bennn:angel:Canım kocam normalde dedigi dediktir sana gelince yelkenlerim suya iniyor diyor;)2007den beri birlikteyiz 2017de evlendik.Bunu nasıl başardığıma gelirsek ben duruşu olan biriyim.Taviz yok bende.Kariyerim var.Zeki oldugumu biliyor.Kafası calismayan aciz kadinlardan hoslanmaz.Gereksiz boş konuşmam.Bisey yapacagi zaman bana danisir.Bide en onemlisi ona cok aşığım cok hissettiriorum.O bana hissettirdigi icin tabiki.Uyumluyuz yani canm.Beden olarakta ruh olarakta<3

0 oy
(14,449 puan) tarafından

Laf geçmesi değilde bence eşim sözlerime değer veriyor Birşey yapacaksa  danışıyor ne yapalım hayatım diye.  Tabi bende öyleyim hemen eşime danışırım sorarım :)

0 oy
(2,130 puan) tarafından
Saygi sevgi onemli bizde oyle yani birbirimizi dinleriz esimde beni dinler istemedigim bseyi yapmaz her konuda 
0 oy
tarafından
Geçiren Mi demek istedin?

Ben söylerim yapar ama belki seneye :))) 
0 oy
tarafından
yok gecmez sormaz dahi ama geçiren kıymetini bildiren varsa yardımcı olsun valla
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Laf geçirmek bana göre kaba bir tabir biz birimizin fikirlerine düşüncelerine önem veririz her zaman ve ortak nokta buluruz böylede olmalı
0 oy
(9,632 puan) tarafından
Lafını gecırmek bi kere güzel bi tabir değil iletişimi kuvvetli olan diyebiliriz.onun ıcın karsılık lı ıkı ınsan gerekır düşüncelere saygı ve karsındakının soyledıgın seye razılıgı önemli.ha bana gelırsek kocama söz gecırmek degıl fıkrını de alarak yardım isterim ya da kendi fikrimi belirtirim yapıp yapmayacagı kendıne kalmıs 
0 oy
(21 puan) tarafından
Ben rica olarak istersem herşeyi yapar canım ama yap desem asla emir almaz ama asla ben senine mir erin değilim der yapacağı varsa da yapmaz yani lafımı dinletmem için yumuşak söylemem huyuna gitmem lazım :)
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Hersey karsilikli cnm karsilikli sevgi karsilikli saygi
0 oy
(497 puan) tarafından

Laf geçirme değil de karşılıklı anlaşmaya varıyoruz biz :)

0 oy
(2,692 puan) tarafından
İstişareyle karar alıyoruz. Laf geçirmek, parmağında oynatmak, diğerinin ağzının içine bakmak vs tabirler evliliği inceden sarsan tabirler bence. 

Güç savaşı yapmaktan vazgeçmek gerekir diye düşünüyorum. 

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, eşinizin nasıl bir dil sevdiğini çözerseniz, onu kullanarak öfkesini alabilirsiniz. Sonrasında sakince konuşup istişare etmemek için bir sebep kalmıyor kanimca ;)
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Bn onu dinlerim oda bni dinler saygı sevgi karşılıklı olucak
0 oy
tarafından

Nerdeeeeee....

0 oy
(6,687 puan) tarafından

Beeennn:Dlaf gecirnek diyilde bana soylemeden bisey yapmaz..bensiz hic bir seye karar vermez

0 oy
tarafından
Ben canım ama boş laf yapmam eşime asla birşey olacak diye diretmem fikrimi söyler aciklamami yaparım kabul eder ailesi ile o kadar sıkıntı yaşamama rağmen tek kelime etmedim çünkü cahille tartsmaya giremem dedim sonuç mu eşim ailesini sildi araamıyorlar bile sabreden kazanıyor 
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Bizde eşimle birlikte karar alırız o bana sorar bende ona sorarım hiç kendi kafamıza göre hareket etmeyiz eger benim gönlüm yoksa birşey için ısrar etmez onunda gönlü yoksa bende ısrar etmem ikimizde birbirimize laf gecirebiliyoruz bu birazda iki tarafın anlayışlı olmasına bağlı olabilir bnce
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Ben bazı konularda geçiriyorum kuzum yapmasa trip atarım kıyamıyor hahaha 
0 oy
tarafından
Benim eşimden allah bir değil bin kere razı olsun şimdiye kadar ne istediysem önüme koydu bie kere bile de lafını etmedi allah ondan razı olsun zaten ben onun alamayacağı yada yapamayacağı bir şeyi istemem söylemem mesela bu pazar normalde kaynanama gitmemiz lazım ger pazar gitmemiz lazım miş kaynana öyle istiyor bende dün gece eşime dedim ki hayatım bak her pazar gidiyoruz bırak da bu pazar bir birimize vakit geçirelim ikimiz olalım sadece çocuk olunca bu günleri çok ararız biliyorsun dimi dedim tamam bakarız dedi az önce de mesaj atmış pazar günü kendi evimizdeyiz dedi mesela ben ona asla zorla bir şey yaptırmam inad etmem illa yapacaksın da demem ben fikrimi söylerim son sözü de kocam soylern
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Bana sorar  bir fikirde sıkışırsa  fikri veririm tmm der ama benim verdiğim fikirden yola çıkarak gitmez  

Burnu boktan  çıkmaz  

Laf geçirmek  ne demek 

O ne derse o oluyor  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
14 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
25 Şubat 2022 Aile kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 433 göst.