1 haftadır bende kızımda aşırı hastayız. Ben biraz toparladım. Ama kızım hala kötü. Ev aşırı kirlendi toz pislik. Hiçbirşey yapmadım su 1 hafta kızım asla izin vermedi. Ona kadar azıcık yemek yaptım hep zar zor. Ona bile kucağımda. Bugün kendimi iyi hissedince hemen o uyurken ortalığı toparladım. Sil süpür birde banyo çok kötü oldu. Ev tozlu olunca daha çok tıkanmaya başladı cocuk. Kimse yok gelebilecek yarım saat baksa biri halledicem. Eşim şuan şehir dışında. Aksam kızım uyuyunca yapamiyorum çünkü en cok 15 dakika uyuyor. Hemen uyanıyor. Gece hiç uyumuyoruz nerdeyse.
Allahım bende işin içinden çikamadim çanak tabak ped bile verdim oynasın diye. Jelatini renkli az dursun dedim. Ne yaptıysam olmadı. Bende çizgi film açtım ve verdim. Sadece 18 dakika baktım izlenmeye. İlk kez verdim. Şuan çok üzgünüm bu yüzden. Şimdiye kadar hep zor bebekti ve asla vermemiştim. 14. 5 aylık bu arada.Temizlik mecbur kaldığım için kıza dokunmaya başladığı için yaptım. Zaten koş koş 1 saatte bitti. Temizlik bile denemez toz kalksın sadece amaç.
( izletme yanlısı olanlar var saygı duyuyorum ama ben en azından 3 yaşına kadar uygun görmeyen taraftayım. Ve bugün bende yapmak istemediğim şeyi mecbur yaptım.)