Kızlar birkaç gündür büyük abdeste çok sık sık çıkmaya başladım 26 haftalık öldük günde 8 9 defa koşa koşa giriyorum resmen içim iyice sıkıştı galiba basıyor bagirsaklarima altıma kaviracam diye korkuyorum :D çoğu zamanda tuvaletten yorum yapıyorum :D
Bn hapşurduğumda falan gidiyo valla kndimi yaşlanmışta tutamıyomuş gbi hissediyprum çok kötüü :)) eşimi diyorum banyoyada bi tv alalım daha çok vakit geçiyorum gidip gelmekten sıkılıyorum dşyorum oda istersen salona klozet alalım hiç gitmezsin diyo :)
Kız bize nereden yazdığını demiyeydin iyiydi :D
Aman be bu koku nerden geliiyor diyordum bende :D
Kız tfn tuvalet e düşer dikkat et :))))
Hamileyken ishal durumu çok tehlikeli bir an önce hastaneye gitmen gerek şakaya gelmez ama bilginiz yok sanırım ani bir karın ağrısı gelirse ishal durumunda doğum sancısına cevirebiliyor veya ileri derecedeki ishal anne karnında bebeği zehirleyebiliyor tedirgin olun diye yazmadım ama bir an önce önlem alın bildiğim bir konu ifade etmezsem içim rahat etmeyecekti vicdanen uyarayım dedim lütfen en kısa sürede hala devam ediyorsa hastaneye gidin
Ahahhah ben 33 haftadayim canim tuvalete gidene kadar altıma kaciriuirum bazen suyum geldi diye panikliyirum doktorum çok normal dedi daha neler gorucez bakalım: )
ovvv artik tuvalette yatacam :))) yarim saatte 3.kere gidiorum bi yere gidecem die aklim.cikio :)
Ben hapsurunca hep kaciriyorum ya :)) aslnda onun bi egzersizi varms. Sürekli tuvaletini tutup birakiyoms gbi kaslarini çalıştırman lazmms
Ben en son wc de ev kuracaktim son aylar daha cok gidersn uykuda kacirdigin bile olur hohihiii
1,489,110 soru
24,339,674 cevap
345,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın