0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Sezeryan olalı 11 gün oldu daha önce 2 normal doğumun var onlarda doğumdan sonra hiç dogurmamis gibi geziyordum çok iyisin ama sezeryandan sonra bir türlü toparlayamadim cildim sapsarı vücudumda derman yok ameliyat yerim agrimiyir kalkıyorum falan rahatım ama gezecek ayakta duracak derman yok bacaklarım tutmuyor sanki geri oturuyorum ya da tansiyonum düşüyor bir ben mi böyleyim diyorum kesin benimle aynı anda sezeryan olanlar geziyordur benim halime bak diyorum her gün aynı yani iyiye gitmek yok kaldım böyle eşim hergun kelle paça getiriyor onu içiyorum çok iyi hissediyorum falan ama ertesi gün yine çöküş napicam ben var mı önerisi olan elanatal emzirme diye vitamin varmış eşim onu alacak bugün bu arada hamilelgim hiç oturmadan hep gezerek hatta yedi yirmi dört gezerek geçti yemeyi icmeyide cok severim özellikle son aydahaftanin 3 günu balıkla geçiyordu ayriyeten ton baligida yiyordum vücudum çok güçlüydü şimdi nasıl böyle oldum anlamiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(15,891 puan) tarafından
Bende seninle ayni zamanda normal doğum yaptim. Inanki anlattiğin gibi kötüyüm bende. Ilk doğumda doğurmamiş gibi dinçtim ama bunda ayağa kalkinca başim dönüyor, dikişlerimden oturamiyorum. Halsizim, yorgunum, hastayim. 
-Reklam-
0 oy
(5,564 puan) tarafından
Kan degerlerine baktirdin mi canım kan ilacına d vitaminine devam etmen lazım bir de multivitamin veriyorlar onları kullanman lazım
0 oy
(5,964 puan) tarafından
Cnm bnde bir sezeryanim var ikinciye 32 haftayim inan sezeryan gerçekten zor sonrası için o an iyi ama sonrası zor . Keşke bnde normal yapabilseydim  ki insanlarımız  sezeryanin normal bir ameliyat olduğunu düşünmüyor hemen hop ayagi kalk gibi bakıyorlar belki pskoljikmen olabilir bmde 3. Gün ayağı kalktım ama yatağım hep duruyordu çünkü ağrım çoktu bı 20gune kadar bişey kaaz inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 315 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nirkurnaz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 360 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asaff (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,687 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 418 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,857 puan) tarafından soruldu

412,323 soru

12,412,102 cevap

44,892 kullanıcı

Kategoriler

...