Ben kocamın parasını yiyen bir kadın olarak kocamın sakallarını temizlemem o işi mutlaka kndı yapar Ayrıca ınsan kndı gibi calışıp kazanan bi kadına daha yardımcı ve anlayışlı olmalı zaten maddı olarak yük olmuyorsun ya hani bari manevi anlamda yıpratmassın seni zor sey valla Allah yardım etsin .
canim benim senin durumunun aynini aynini yasayan cok yakin tanidigim var ikiside ogretmen ve senin yasadiginin aynini ya aynini yasiyor Rabbim islerini kolaylastirsin eslerinize de vijdan merhamet versin kendini sakin yipratma ev isi bitmez canini sıkmaya değmez
Ahh zümrem ahh Allah yardımcın olsun. Ben işe gitmeden çıldırıyorum bir de işe gidiyor olsam
Ama geçer be bu günler de geçer. Erkekler malesef bizim gibi değiller ama eşinin iyi yönü daha çoktur ki sen onu seçmişsin :)
Arada böyle zamanlar oluyor ya. Ne kadar yaparsan yap ev toplanmıyo sürekli kirli gibi. Bir ara rüyama giriyodu evin kiri pasağı küçük bebe var. Biz de eşimle dönüşümlü bakıyoruz çocuga. İşte zaten yoruluyoruz. Bütün evin yükü bizde. hepsi çok zor oluyo.
Nasıl sinirle yazmışsan bende öyle sinirli okudum.
Şuan sinirlendim bende
1,490,927 soru
24,365,484 cevap
347,508 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın