0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Doğumdan üç beş gün öncesinde belirtileriniz var mıydı ya da o gün doğum yapacağınızı hissetmiş miydiniz 

12 Cevaplar

0 oy
(13,797 puan) tarafından
Nisan geldi gozlemeye başladım ama ağrı sancı bisi yoktu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Surda beklim banada lazım 5 ay sonra
0 oy
tarafından

Belirti yoktu bambam doktor hadi artk yeter dedi aldı doğuma :D

0 oy
(1,156 puan) tarafından
Kusma -ishal :)
0 oy
(649 puan) tarafından
Canım gunu gelince istesende istemesende anlıyorsun doguracagini nisan gelyor kasiilmalar oluyor hayırlı doğumlar:)
0 oy
tarafından
yok cnm ya sanci birden bastirdi sonra bi baktim ishalim sonrada baktim nişan geldi sonra hemen hastaneye gittik 4 cm aciklikla aldilar beni suni taktilar 6 saatte dogurdum cok sukur ama zordu suni
(344 puan) tarafından
Ben  evde çektim sancimi 8 cm aciklik ile gittim hastaneye hemen doğurdum  bebeğim de  hemen gittim 2 cm acilmam vardi suni istemiyorum dedim ama genede verdiler bana şekerli su dediler 12 saat çektim o sanciyi berbatti  bunda evde çektim valla adet sancısı gibiydi herkesin ki farklı olabilir tabi ama doğum tabiki zor  yani en azından sancı çekmeden  suni yemeden kısa sürede doğurdum
tarafından
masallah ya benim kimse yoktu yanimda hani bide ilkti korktum bisey olur diye hemen gittim ama bu ikinci bekliycem biraz evde nişanim gelir gelmez gitmycegim evimi falan toparlarim sicak suya girerim
0 oy
tarafından

2 dogumumda aynı basladı ben uyurken karnımdan güm diye ses gelerek uyanıorum:) yanı bşy kopmuş gibi

0 oy
(18,122 puan) tarafından
Nisan geldi iç gün sonra doğum yaptım ama Dr dediği gün değil bu uygulamada ki tarihte doğum oldu  benim ki tam tutmuştu 
0 oy
tarafından
2 gün boyunca o sancılar beni mahf etti ne yere ne göğe sığamiyordum 3. Gün gittim doğurdum çok şükür 
0 oy
(147 puan) tarafından
Agirslasmistim karnim ağrıdı ve kendimi çok yorgun hissediyodum dogumdan birgun once bunlari yasadim ertesi sabah suyum geldi aksamda dogum oldu
0 oy
(4,460 puan) tarafından
Belirtim yoktu gece suyum geldim ama cuma kontrolüm vardı 1 hafta öncesinden hazırlık yaptım hep o gün doğuracağımı hissetmiştim öyle de oldu ❤️
0 oy
(344 puan) tarafından
Doğumdan 3gun önceden  hastaneye gittim nst sancı çıktı ama çok az iki gün sonrada aynı  evde de sancım belime vuruyor du sadece cuma günü sabah baktım adet sancısı isal sancısı gibi oluyir tuvalete gidiyorum bişi yok geldim uzandım baktım 5 dk da bir sancı belime ve karnıma giriyor  sabah namazindan öğlen 12 ye kadar evde çektim sancimi kötü değildi normal sanci gerçekten adet sancısı gibi biseydi benim adet sancılarım biraz olduğu için shhs neyse hastaneye geldiğimde 8 cm aciklik var dediler hemen doğuma alındım şuan hastaneden yaziyirm normalde taburcu olmamız lazım bebeğimde böbrek genişlemesi var yarın doktorlar bakıp bişey dicekler dua edersiniz hayırlı haberler alalım ilk gebeligimde sancı hiseetigim bir saat sonra hastaneye gitmiştim hemen suni vermislerdi o zordu bunu evde çektim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hamis_annee (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 336 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,313 soru

12,381,576 cevap

43,244 kullanıcı

Kategoriler

...