0 oy
1,095 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
Iyi davranmak istiyorum oda bir ana bende zamani gelince kaynana olucam diyorum. Ama öyle şeytanlık yapiyor durduk yerde sinirlerim zipliyor yinede bişey demem etmem kavga çikarmam ama nefretim artiyor sadece. Soğuyorum.. Evde herşeyi yaparım yemekti temizlikti herşey. Haftada 1 baba evine giderim burnumdan getirir ne geç geldin gelinde eve gec gelirmi sanki bardan falan geliyorum babamın evi. Yemek bişiriyorum evde herkes çok lezzetli falan der buda suyunu az koymussun cok koysaydin ya tuzunu birazda artirsaydin der

58 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Bende çok seviyorum canım annemden farkı yoktur 15 gün oldu geleli cumartesi gidecek üzülüyorum:((
-Reklam-
0 oy
(12,756 puan) tarafından
Seviyorum. Karismaz biseye yani laf etmez mesela evlenirken hicbisey yapmadilar ama yinede dedimki karisan karisirdi sen ne begendiysen kizim dedi. Birlik oturmuyorum. Yaptigi biseye asla guzel degil kotu diye laf etmem giyerim giydiririm kullanirim saol anne cok begendim derim. Koyde birsuru sey yapti getirdi saolsun kahvaltiligindan receline buzluga biberine patlicanina varana kadar Allah razi olsun. Bu aksamda kardesiyle misafirim hatta suan icerde uyuyolar :) dunden balik aldi geldi birakti bana. Bugunde aradiki hicbirsey yapma salata malzemen varmi dedi. Marul yoktu aldi geldi gelirken saolsun. Baliklari ayikladi kizartti bende salata yaptim yedik birlikte :) 
0 oy
(158 puan) tarafından
Ben çok seviyorum Allah başımdan eksik etmesin bana bir kaynanalık değil de hep annelik yaptı Allah ondan razı olsun tabii ben de ona evlat oldum her şey karşılıklı

Bu zamana kadar hatalarımı gördü yine oğlunu değil hep beni savundu 10 yıllık evliliğimizde daha bir kere kızım sen de haksızsın demedi bana hep eşimle tartıştı sen neden buna bunu ya söylüyorsun neden böyle yaptın diye Rabbim herkese öyle kaynana nasip etsin yemez bana yedirir bir şey alınca bana da mutlaka alır

Bir de bir tatlı görümcem var gerçekten çok seviyorum bana kendi ailemden daha yakınlar ♥️
0 oy
(2,647 puan) tarafından
Sevmiyorum abi zorla mı kim ne derse desin
0 oy
(1,179 puan) tarafından
Ben çok seviyorum oda beni sever sağolsun ama genelleme ya da kıyas yapılacak bir konu değil.Size denginiz olmayan biri denk gelmiş maalesef.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bende severim sağolsun annemden daha anlayislidir
0 oy
(999 puan) tarafından
Var ben seviyorum yoğun bakımda şuanda günlerdir dua ediyorm hatta burda da dua istedim 8 yıllık evliyim 4 yılda berbr yaşadık ha yeri geldi fikirlerinizi uyuşmadığı oldu ama yeri geldiğinde de kendi annemden daha çok yanımda oldu inşallah bir an önce iyileşir 
0 oy
tarafından
Ben cok severdim, rahmetli oldu gecen sene. Allah mekanini cennet eylesin keske hayatta olsaydi nur icinde yatsin.
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Ben ben ben ... Seviyorum bu sene daha güzel bağ kurduk 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Genel olarak severim iyidir hoştur şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı 
0 oy
(282 puan) tarafından
Bende cok severim kaynanami kayinbabami da oyle. Her ne kadar hakkında kötü şeyler duysam da kaynanamla alakalı böylesine muhteşem eşi benzeri olmayan antika bi kocayı doğurduğu için çok çok çok severim..  Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah ;)
0 oy
(1,635 puan) tarafından
İlk zamanlar fesatlık yapmadı diyemem ama iyidir yinede yani altlı üslü otururuz hizmet beklemez yemeği sadece birlikte yeriz çünkü eşi yıllar önce ölmüş öbür ogku başka ilçede başka da çocuk Yok tek yemesin diye geri kalan her şey ayrıdır oturmayız yer çıkarız herşeyi yapar zor gelmez karışmaz naptıma falan oğlunu doldurmaz iyidir severim zararı yok bana hiç kadının Allah var yani 
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Başliği cevaplim: bayılıyorum kadına resmen aşığım 

İki günün birı gelirim bügun taşındık yeni eve burda kaldık 
0 oy
(732 puan) tarafından
Kah.oe karı onun yüzünden eşimle yine kavga ettik ayrı yatıyoruz şimdi:(
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Nefret ediyorum hatta gördüğümde tokatlamak istiyorum ama düşünüyorum berdel evliliği yapmış abisi evlenmek istemiş k zamanlar biri ile o kızın ailesi de en küçük kızımı alfın en küçük kız kardeşini ver demiş anısı tamam demiş vermiş annesi babası o küçükken vefat etmiş 13 yaşında evlendirmişler 10 sene çocuğu olmamış onun için dayak yemiş kocasının ailesinden sonra 5 tane çocuğu var 4 sene önce en küçük çocuğu vefat ediyor 17 yaşinda onun için çok üzülüyorum kimse bu hayatı istiyor musun dememiş ama bende hamileyim bazen bazı yaptıklsrı çok dokunuyor sinir oluyorum ama düşününce üzülüyorum ona garip yani benimki
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kendi aileni söylerken nasıl babamın evi diyorsun. İşte o kadın da eşinin Anne si..
(394 puan) tarafından
O yuzden ne yapsada susuyorum. Simdi burda gelib evin icini bilmediyin halde onu savunuyorsun..... Sansli gelinlerdensin sanirim kaynanasi iyi olan
(3,163 puan) tarafından
Sen iyiysen karşındaki de iyi olur. Başlığının çok irrite edici oldugunu kabul etmelisin. Senin annen. De annen olabilir ama başkasının kaynanası olacak. Sen de ilerde potansiyel kaynanasın. Gelinin sana da desin mi var mı Allah aşkına kaynamasını seven diye. Yoksa herkes sorun yaşar.
(394 puan) tarafından
InsaAllah benim kaynanamin huylari seninkine gecerde anlarsin iyi olunsada kotu davranildigini..)acaba gorumcem falanmisin ismin farkli sanki annesi benim kaynanam o kadar tarafi tutuluyorda neyse
0 oy
(2,562 puan) tarafından

Sevmeye calisiyorum bazen yaptiklari aklima geliyor sinir oluyorum ama ayri sehirlerdeyiz pek gorusmedigimiz icin iyi anlasiyoruz:D

(394 puan) tarafından
Bizde öyle ayri yaşasaydik biliyorum iyi gecinirdik)
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Kaynana gelin sevse gelinler adım atmaya hazır ama onlar gelin sevmiyor ve kendilerinden sogutuyorlar zamanla .
(394 puan) tarafından
Cok dogru. Vallahi ben hep iyi olmaya calisiyorum geliyor oyle şey yapiyor pişman ediyor insani. Bir akillida gelb burda sen kaynanana iyi olsan iyi olur ne bu baslik falan diyor dahada sinirimi ziplatiyorlar

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 969 göst.
1 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,674 göst.
30 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde hlybynd (527 puan) tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 642 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,934 soru

12,325,209 cevap