Çok imreniyorum kaynananiz iyi olanlara ama malasef benim kaynanam da insanlık yok
Ben sevemiyorum
YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK :))))
Benim kaynanam, bana dokunmayan bin yaşasın modunda. Hani sag olsun iyidir, laf etmez ben ettirmem kendime. Laf olacak seyler yapmam. Bzen kırıcı olur oda yaşına veriyorum, kurcalmiyorum bana böyle böyle dedin diye. O yüzden sveer beni bende severim eşimi doguurp büyütmüş diye :)
Ben çok seviyorum çok iyi allah ondan razı olsun şuan düşük tehlikem var kadın sağolsun yemeğimş bile kendi getiriyo ne laf sokar ne surat yapar nede karışır ben sorarsam filrini söyler onun dışında sizin kararınız der ne bilim gerçekten çok memnunum
Allah razi olsun bi kötülüğü görmedim. Her kötü animda yanımdaydı. Bende ona karsi bi saygisizlik yaptigimi düşünmüyorum hic. Karşılıkli iyiyiz Rabbim bozmaz ins
Bende seviyorum kaynanamı bisey olsa ağlarım allah korusun sonuçta sevdiğim adamın annesi bizde bi anneyiz ve ilerde bizde kaynana olcaz düşünsenize bizim gelinimzde bizi sevmediğini kötü bi durum kendinizi kaynananızın yerine koyun tabikide bazı şeylerimize karışacak yasliligina verin bazı şeyleri
Beni bazen kızdırıyor ama çok seviyorum.
Öz annemden daha çok ilgilendi sağoksun 8. Ayımdayım.
eşim hasta. Kızım sen onun nazını çekemezsen bana yolla dedi. 3 gündür sağolsun işe de gitmiyor şuan bile yemek yapıyor . eşim de srçwkten zor insan :D birbirini yiyor ikisi :D
Allah'a şükür aramiz cok iyi aynı evdeyiz birde bsy olsun beni savunur hep eltimle bu kadr dgller ikimizn arası iyi ama:) cnm bsy ceksin alir yapar bebisime kıyafetler :D
Allah ondan razı olsun çok seviyorum 1.5 yıllık evliyim bir kere olsun gelin muamelesi yapmadı 26 haftalık hamileyim çok zor geçti riskli de bı gebelik geçiriyorum ve toplasanız evde 5 defa yemek yapmışımdır kendi annemden çok yemeğe kayınvalideme gidiyorum hafta da 5 gün yapar gidip orda yeriz evimin anahtarıda vardır yalnız bi kere olsun kullanmamıştır evimizin arasında bi sokak var bugüne kadar 3 kere kahveye gelmiştir onu da aramadan asla gelmez oğlunu çok sever ama hiç benden kıskanma huyu yoktur sağolsun görümcem de dünya iyisidir oda bir günden bir güne fesatlık yapmamıştır kardeş gibiyiz çok şükür iyi insanlarla karşılaştırdı Allah'ım
Ben seviyorum kaynanamı ve oda beni çok sever hatta okadar seferki kurban olurum der bana hatta bir anımı anlatayım bir ara otobüse bindik bir tane boş koltuk vardi bn ona otur diyorum o bana s3n otur diyor anne diyorum olurmu öyle şey otur dedim zar zor oturttum Bnde ozmn 4 aylık hamileydim zorla kucağına aldı beni çocuk gibi Bn şimdi kaynanamı sevmiyimde ne yapayim evine giderim temizlik yaptırmaya kıyamaz esim bana bağırsa oda ona bağırır çok şükür ıyiki bnm kaynanam :)
Iyiz cok sukur Allah bozmasin ben dikkat ediyorum yanlis birsey yapmamaya oda dikkat ediyor hamileyim diye beraber yasiyoruz yaklasik 6 aydir beraber pisirip beraber yiyoruz
Ben seviyorum çok iyidir sağolsun.
Annem ne ise kayinvalidem de o şekil benim için. Çok seviyorum. Lise den ogretmenim di okul zamanida cok iyi anlasirdik.yilar sonra oglu ile ayni sirkette çalışmaya basladik âşık olduk sosyal medya da ekleyince esimi ben sok babasi okul müdürüm dü annesi ogretmenim.tanismaya gittigimde ise şok olmustu:)) ve cok mutlu oldu oğlum bu kizi 3 sene okuttum saygili akilli guleryuzlu sakın kaçırma demişti. Annem gibidir biraz uzak mesafe aramiz 2 ayda bir gider geliriz geldiginde 1 dk oturmaz erken dogum riskim var gelip bakacagim hic merak etme yavrum der.cok anlayışlı sağolsun
Benim kaynanam ilk benim dediğim olsun modundaydi sonra benim de aşağı kalır yanım yok her şeyi istediğime göre yaptırdım annemi de tembihledim sen benim arkamda ol sen olmazsan kimse olmaz diye annemde aile tanışmasında her şeyde arkamda durdu sağolsun ben de lafımı esirgemedikce düzelttim baya bi tavırlarını şimdi de ayda yılda bir telde konuşursak konuşuyoruz bi zararı yok bana
Ben kaynanamı çok sevyrm masaallh çok iyi ama eltim onu biraz bozuyo ama kişilik olarak kadın ıyi hak yemem ama eltimin kişiliği bozuk oldugu için kadını kendi gibi yapmaya calisyo
Ben seviyorum bi sorunumuz yok çok şükür. Görümcemle de bi sorunum yok ama ona mesafeli duruyorum. Eşimde annemle çok iyidir bizde kaynana sıkıntısı yok :)
1,492,656 soru
24,389,518 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın