Bırak sana yapılmayan ne varsa ona yapılsın öyle düşünme onun bir suçu yok ben yeni evliyim eltim düğün istemedi kaçarak evlendi diye düğün günümde en güzel ben olmak zorundayım bana düğün yapmadılar diye ortalığı ayağa kaldırdı sesim çıkmadı hamile kaldım cinsiyet öğrendiğim gün neyse ki ailenin tek kızı benim kızı dedi yüzüme oysa ki dönüp benimki de erkek soy devam ediyor diyebilirdim ama onun gibi biri olsaydım.
Kızı 1.5 yaşında çok severim gerçekten yeri çok ayrı yüzüme defalarca kapıları çarptı kaynanam ile aramızı bozdu ki kaynana görünce elti ilişkileri ile büyümemiş sevmeyen biriyim yani şey kafam yoktur kaynanamla komşu komşu gezeyim gibi eltim de öyle biri ben elimi ayağımı çekince samimi olur ben samimi olunca bağırır çağırır.
Ona iğnesine kadar aldılar hala daha konuşur bana bir koltuk yemek masası aldılar o kadar düğün takılarımı da aldılar sesim çıkmadı dedim alsınlar yeter ki ben mutlu olayım
Demem o ki bırak yapsinlar yakında başlarına kakarlar yaptıklarını ama sen bana yapılmadı ona da yapılmasın diye düşünme bırak yapsınlar ki hayatlarında bir şeylerini düzgün yapsınlar