0 oy
588 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba arkadaşlar hakkınızı helal edin yazım biraz uzun olacak ama başka hiç kimseye anlatamıyorum eşim ile birlikte yiz 16 sene bı sene önce ilk çocuğum oldu ve çok istedik  benim eşimde belki 2 sene öncesinden bayağa abartarak içmeye başladı öncesinde de içiyordu ama bu kadar değil her Allah'ın günü iciyor ben çocukla yatak odasında esim dediğim adamda salonda içkisi ile çok konuştum iyidi kötüde yalvardım da  giderim diye tehditte ettim ama nafile hiç biri fayda etmiyor etrafımdaki her kes ne gibi bı sebebi var bu kadar içiyor diyor yok ki bı sebep biz seviyoruz bır birimizi. Çocuğumuz çok şükür sapa sağlam para desen oda yeterli Allah'ıma şükürler olsun kimseye muhtaç değiliz 

Biz yabancıyım ailem memlekette onunda öyle biz burda tanıştık burda yaşamaya başladık ama resim nikah yok o yüzden bunun bu hali böyle devam eder ise çocuğumu alıp gitmeyi düşünüyorum içkili iken hakaret küfür kavga  içmediği zamanda çok iyi biri   Cocugumunda babasız büyümesini istemiyorum çünkü çok iyi bir baba iyi bir insan ama işte ictimi bunların hepsi yok oluyor dayanamıyorum artık ne olur dua edin benim için ben eşimi çok seviyorum ama bu hali işte tekrar hakkınızı helal edin 

8 Cevaplar

0 oy
(6,399 puan) tarafından
Allah yardım etsin canm bagımlılık kötü bişey. Kendi istemediği sürece bırakamaz. 16 senedir birliktesnz ve resmi nikah yok mu? Bence kıyın bi an önce 
tarafından
Siz olsaydınız böyle bir durumda resmi nikah kıyar mıydınız? Nikahı olsaydı da boşan git derdiniz
-Reklam-
0 oy
(5,691 puan) tarafından
Sadece merak ettiğim tek konu neden resmi nikah yok bu kadar zamandr? 
0 oy
(534 puan) tarafından
Canim çocuk babasız büyümesin diye de böyle bir adamla büyümez ki hem esin söylediğin kadar seni seviyor olsa resmi nikah yapmış olurdunuz çocuğa çok üzüldüm 
0 oy
(1,996 puan) tarafından
18 saat önce açılan yeni hesap  eş alkolik sorunu resmi evlilik olmadan yapılan çocuk bilemedim kime inancaz kime inanmicaz buralar da zorlaşıyor bu işler 
tarafından
Tm ınsanlar da bunu yazmak için hesap açıyo ne var ki bunda
(1,996 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Adam alkolikse yedam var bir dünya merkez var bunlarla ilgilenen gidip danışacak eşi de bırakmayı istiyorsa kabul ediyorsa tedavi olacak biz mi tedavi ettirecez onu anlamadim yazdık işte sormuş bunu yapmalı burdaki insanlar napsin bu durumu alkol durumu var nikahım yok demiş biz mi nikah kiydircaz anlamadım ki dua ihtiyaci varmış alkol bir hastalık tedavi edilmeli birbirini çok seviyor muş sorun buymuş belki bundan içiyor adam
0 oy
tarafından
Resmi nikah yok ve 16 senedir birliktesiniz . Neden niye kabul eder bir insan bunu ? 
0 oy
(20,300 puan) tarafından
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işin çok zor canım Allah sabır versin 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Ya bu kadar bağımlı olmasının sebebi başka biri olmasın mı başka bir şey aklıma gelmedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 323 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
8 cevap 189 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.

406,046 soru

12,172,304 cevap