Merhaba arkadaşlar hakkınızı helal edin yazım biraz uzun olacak ama başka hiç kimseye anlatamıyorum eşim ile birlikte yiz 16 sene bı sene önce ilk çocuğum oldu ve çok istedik benim eşimde belki 2 sene öncesinden bayağa abartarak içmeye başladı öncesinde de içiyordu ama bu kadar değil her Allah'ın günü iciyor ben çocukla yatak odasında esim dediğim adamda salonda içkisi ile çok konuştum iyidi kötüde yalvardım da giderim diye tehditte ettim ama nafile hiç biri fayda etmiyor etrafımdaki her kes ne gibi bı sebebi var bu kadar içiyor diyor yok ki bı sebep biz seviyoruz bır birimizi. Çocuğumuz çok şükür sapa sağlam para desen oda yeterli Allah'ıma şükürler olsun kimseye muhtaç değiliz
Biz yabancıyım ailem memlekette onunda öyle biz burda tanıştık burda yaşamaya başladık ama resim nikah yok o yüzden bunun bu hali böyle devam eder ise çocuğumu alıp gitmeyi düşünüyorum içkili iken hakaret küfür kavga içmediği zamanda çok iyi biri Cocugumunda babasız büyümesini istemiyorum çünkü çok iyi bir baba iyi bir insan ama işte ictimi bunların hepsi yok oluyor dayanamıyorum artık ne olur dua edin benim için ben eşimi çok seviyorum ama bu hali işte tekrar hakkınızı helal edin