0 oy
1,340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben eşime dedim ki para biriktiyirum sana hediye Alaçam diye ben 3 bebek annesiyim ev hanımıyım çalışmıyorum banada dediği kelime benim paramla banaa hediye alıyorsun ya zoruma gidiyor diyor bana ama ben biriktirdiğim para 3yada5 TL olarak biriktiriyorum eline ne geçse o ben kendime bişey almam gerekirken benimde ihtiyacım var isteklerim var onu düşünüyorum bana dediği kelimeye bakarmisiniz :ermm:

31 Cevaplar

0 oy
(798 puan) tarafından
Ben olsam hedıye falan almam o sozden sonra
tarafından
Zaten almicam
(798 puan) tarafından
Cocuklarına harca bence bırıktırme bile
(798 puan) tarafından
Boyle yemeyıp biriktiriyoz ya suc bızde al kendıne harca sınırlendım simdi kendımı senn yerıne koyunca kpcan sorarsa da kendıme harcadım bundan sonra bırıktırmeyıp harcıycam de
tarafından
Canim dedim kendime gram altının alım kiyafetmi o hakini kaybetti
(798 puan) tarafından
Altın al kız sakla kocana da harcadım de illakı bır gun lazım olur o altın sana
-Reklam-
0 oy
(13,711 puan) tarafından
Erkeğin 2 kaşığı varsa birini sen kıracaksın der annem hep eşim laf etmez benim ama fedakarlık ettiğimiz için degersiziz geçen 300 tl ye ayakkabı aldım ona benim neyime acimicam bundan sonra 
tarafından
Ne aciyacaksin acıma boşver
(13,711 puan) tarafından
Cidden bazı adamlar hak etmiyor kıymet bilmiyor teşekkür bile etmesini bilmiyor sonra biz değişince de sen çok değiştin diyorlar
0 oy
(9,635 puan) tarafından
Baya ciddi ciddi dememistir ya üzülmee
0 oy
tarafından
Sende onun parasıyla kendine biseyler al bak senin paranla kendime hediye aldım de 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Sen eşittir ben benim kocamda bi kez öyle dedi burnundan getirdim o senin paranı ödeyemez bunlarınki adi lik ya. Herşey paramı krndine yememıssın içmemişsin alıyosun adama bak 
0 oy
(1,348 puan) tarafından

benmki de benden bekliyo ne alcam senin paranla diyorum ;))) bu arada benm yaptigimi ne babasi ne kardesleri yapmistir onca ssene calis bi birikimi bile yok ben ne yaptimm tazminatimla hem bana hem kendine borc takmisti onlari kapattim ustunede bekarken actigi borcuda kapat diyo vayy anasini o kadar mi para aldim insan der kwndine harca bebegizw bisey al yok işte DEGERIMIZ YOK

0 oy
(747 puan) tarafından
Alma birak. Dusunmussun de hediye aliyorsun. Hanzo bu erkekler ya yemin ederim hanzo..
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ay ne nankör adam ya insan biriktir kendine harca sakla der 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Oha o nasıl laf ya. Alma hediye falan değmez 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Eşin çok kırıcı konuşmuş 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Aman alma değmez bile nefret ediyorum benim param senin parandan benim içimden gelmez şahsen almak 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 876 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,464 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 853 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,622 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (988 puan) tarafından soruldu

410,030 soru

12,328,018 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...