Esin cok biliyor. Evde dursun da butun islerle bi ilgilensin ustune bide cocuk baksın bakalim dus alcak vakti oluyormuymus. Valla bende evde gayetnpaspal geziyorum. Ama esim hic lafini etmez pek orali olmaz. Disari cikcagm zamandada suslenir puslenirim. Kizimda yanimda durur bana ruj rimel verir )
Eşinin yaptıgı hayvanlık bır kere orda yorum yok daha
Ama es ıcın degıl kendın ıcın yapmalısın inana kendını motıve ve mutlu hisseder ben sabah oglum uyanınca uyanırım yuzumuzu yıkarız dıslerımızı fırcalarız snra kremlenırız bakımı ben gıbı oglumda sevıyor sonra o oyuncak oynar ben sacımı tarar toplarım ılk ısım bu olur uzerımde pıjama cıkarırım temızlık yapacaksan eskı ozonlu kıyafetler var onlardan gıyer ıslerımı halledince cıkarır tayt thısort badi vs giyerim esımın gelmesine yalın mutlaka kendıme cekı duzen verırım uyumadan once yıne oglumla dıs fırcalar el yuz yıkarız krem sureriz sabıt atlamadan yaptıklarım bunlar bunun dısında sac duzlestırdıgım maşa yaptıgım zamanlar var ayda bır gun tum vucut agdamı kendım yaparım esım oglumuz alır dısarı cıkar aılesıne falan gıder evde ilgilenir ben kaslarımı kendım alırım tamam cocuklarımızla ılgılenmelıyız ama saçı süpürge etmeye de gerek yok ve eş destegi cok onemlı konusmakla olmaz destek olsun
Ya o filmde olduğu gibi olmuyor anlık çekim gün boyu yorgun gelsin de yapsın deseydin
1,503,220 soru
24,542,581 cevap
360,582 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın