+1 oy
1,455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar 3tane bebeğim var en küçüğü 5aylik en büyüde 3 yaşında ve çocuk istiyor yok diyince evlenecem diyor ikinci kadın diyor çocuk dogursun sen dogurmuyorsan ben hamilik piskoljisini kaldirama bunlara Zor bakiyom ev iş güç vala :wassat:

54 Cevaplar

0 oy
(18,245 puan) tarafından
Adam seni kuluçka makinesi olarak görmüş ki öyle de kullanmış büyüğü üç yaşında küçüğü beş aylık ve arada bor çocuk daha var çok çok daha önce yok demen gerekirdi bazen çok şaşırıyorum hiç mi konuşmuyorsunuz hiç mi tanımadan evleniyorsunuz bu adamlarla gerçi kendini çok iyi saklayanlar da var maalesef Rabbim yardımcın olsun akıl fikir versin böylesine futbol takımı kuracak herhalde 
tarafından
Canim nişanlı kaldim4 aylık 3tane demişti yeter Va vs busuru cekilmicek huyulaeida var böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim
-Reklam-
0 oy
(8,388 puan) tarafından
Ksuura bakma ama sende akıl yok. Cok safsın birkere eşin nasil sana böyle konuşur onu sorgula. Çok istiyosa gitsin evlensin ben senin yerinde olsam azıcık aklım varsa daha çocuk mocukda yapmam ondan. Bazen ne hayatlar varmış diyorum şaşırıyorum.
tarafından
Zaten yapmam canim yeter3cocuk
0 oy
(649 puan) tarafından
Daha gecen konuştuk al gel dedim ev islerine yardim eder, yüküm hafifler,hem bebelere bakar diye :) yani işin şakası bunlar tabi ama bu zamanda cok çocuk gercekten zor. Bir paket mama 200 on gün gitmiyor oda zamlanacakmis bu ay. Bezler almis başını gidiyor. Yani dun lcw baktim aman allahim uçmuş ikili takım 300 tl tek altlar tek ustler 130 tl. İki zibin 140 tl travma geçirdim resmen. Manevi olarak hazir olmamakta var isin icinde ama maddiyatta önemli
tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Seninle resmi olarak evli degilmi pardonda bı daha nasıl evlenecekmis ay iğrenç iğrenç muhabbetler ya 
tarafından
Evet resmi diğeri dini nikahla herlade düşünüyor
(1,088 puan) tarafından
Dinide böyle sapıklıklaraa alet ediyorlar ya pes dini nikah öyle bişey değil
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Ordan bakınca imalathaneye mi benziyorum de. Ayrıca çocuk bakımına yardım etmiyorsa yardım iste yapmayınca da sen daha bunlara bakmıyorsun bide daha çocuk istiyorsun dersin. Kendin ihtiyaçlarını da sürekli dile getir herşeyi aldır. Almayınca da sen daha bana bakamıyon bide daha evlencem diyon kim napsin seni de. Bu tipleri böyle törpüleyecen ki ömrünü sömürmesin. 
tarafından
Vala canım ne bakması ya vala bı bez mama alıyor evde erzak yok
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ben bunu diyen adamin yanında durmam yatağına da girmem canım ne bu saçmalık 7 tane bu devirde napcakmis 
tarafından
Tavşan gibi ol diyor bazı kadınlar nasıl doğuruyor
(1,635 puan) tarafından
Güldürdün beni kız eşin iyi mi gerçekten maddiyat olsa manevi dayanmaz insan normal doğum mu yaptın hep
tarafından
Evet normal doğum ve devlete hepsini özelde dogursaydim parası gitsedi istemezdi evlenmeye paramda var adam trilonla oynuyor canim
0 oy
tarafından
ilgileniyor mu ornek oluyor mu maddi durumu iyi mi dua ediyor mu 
tarafından
Hiç canim yeter hamile kal
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Daha kapi orda yallah derim (ama totosu yemez ondan )
0 oy
(6,795 puan) tarafından
Evlenmeye tehdit ediyor diye çocuk dogurmayacaksin değil mi? 

Evleneceksede evlensin bu cümleden sonra evlenmese ne fayda aklindan geçirmiş demekki. 
tarafından
Aynen canım
0 oy
(6,437 puan) tarafından
3 tane az mı çıkın şu akıldan ya kendinize zor bakıyorsunuz yeri geliyor 4.cü ne alaka korun sen olmuyor işte dersin 2.kadını getirmeyede bahane arıyor sanırım 
tarafından
Canim kendisi korunuyor diyor bidaha korunmuyacam kavga ediyorum hastane götürecek dedi sprel taktırmak kabul ediyordu şimdi yok doguracakain diyor
(6,437 puan) tarafından
Git sağlıkta taktır 2dk
0 oy
tarafından

Yemeklerine şap at aşko sonrada sen yanaş bakti iş yok sjsj sende dersin bana yetmiyrosun bide 2. Kadın getirecekmiş baş kahkahayı ölsün utancindan:D

tarafından
Asko erkeklerde cinsel isteği azaltıyor,askerlere falan önceden verilirmis sjsjs
tarafından
Ney adı canim ya söylese eczanden alım vala
tarafından
Şap sjsjs adi şap ☺☺☺☺ ama yakalanma bak yemeklere falan katılıyor sjs
tarafından
Tamam kız yakalnmam işe yarar inşallah
tarafından
Ay hadi insallah sksjsj
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Çıldırmış olmalı kocannnn.....

Erkek bebeği mi yokta erkek olana kadar diyoo
tarafından
3 bebeğinden erkek
(15,940 puan) tarafından
Kız mı istiyor o zaman bazı erkeklerde kız bebek isteği vardır bilemedim inanki
tarafından
Evet kiz bebek istiyorum diyor bazen arkadaşlarında var diyor kızın tadı farklı diyor
0 oy
tarafından
Kufur etmicem...
0 oy
tarafından
Valla eğer ciddi söylüyorsa pes... sırf cocuk yapmak için mi evlendin derdim. .. 

Bazen benim koca da şakasına 4. Yu mu yapsak der . Bende derim git evlen yap kaç tane istiyorsan.  Ama bosan git napiyirsan yap... saçmalama der sen olmazsan başkasını napim şaka yapıyorum. Sana der. Ama ben artık şakası  bile kaldıramıyorum çünkü 6 3 ve 1.5 yaşında 3 tane yeter... bir de ilk hamilelik kürtaj. .. 

Yani demem o ki şakasına diyorsa çok takma ama sen çekiyorsun onlar değil kendini hazır hossetmedikce yapma. Ha yok evlenecekse de güle güle de evlensin isterse 10 tane yapsin
0 oy
(10,102 puan) tarafından
Çocuklarının cinsiyeti nedir acaba erkek ki yok yada erkek sayısı ona az mı geliyor bu devirde hala boyke şeyler var ne yazık ki  

Ben 8 yıldır evliyim 2 çocuğum küçüğü 3 yaşında ve senin büyüğün 3 yaşında düşünemiyorum oğlundan sonra 2 bebek daha daha benim oğlum bebektir 3 yaş bana göre bebektir durmadan nefes almadan doğur diyo 
tarafından
3tane bebeğim erkek canim
0 oy
tarafından
amaci erkek cocuk falan mi bu ne boyle
tarafından
Bebeklerim erkek zaten
tarafından
ee ne hedefliyor futbol takimimi
tarafından
Bilmiyorum canim
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kız belki şakadan demiştir hoş şakası bile hoş değil ama sanki kendileri bakıyor her derdi çileyi biz çekiyoruz 
0 oy
tarafından
Bacım bu ne rahatlık kocan suriyelilere mi özendi 
tarafından
Galiba
0 oy
tarafından
Allahım tehdite bak ya. Sende de ki ben de evlenecem çocuk istemeyen biriyle der. Laf yerini bulur 
0 oy
(29,255 puan) tarafından

Değişik gerçekten ya 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 951 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,533 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 481 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 129 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

410,354 soru

12,341,043 cevap

39,689 kullanıcı

Kategoriler

...