Benim kız kardeşim 12 yaşında dün sabah düşmüş kafayı biraz çarpmış duavara sonra bayılmış. Annem çok korktum diyor. Öncesini hatırlamış çünkü belli bi zamana kadar sonradan hatırlamaya başlamış. EKG falan çekmişler tahlilleri temiz çıkmış ama doktor aydınlatmanın fakülteye gittiler bide. Kardeşim ben iki buçuk ay öncesine kadar oradaydım bi iki ay kaldım o zaman bile doğru düzgün yemezdi kahvaltı yapmazdı hep nuddle yemek isterdi ay iki üç kez de olsa. Şimdi ise nuddle bırakmış iki aydır yemiyor Muş. Ancak kilo alırım falan diye hala kahvaltı yapmadan gidiyor okula yapsada peynir zeytin yumurta yemiyor. Zaten korona sonrası yumurtayı iyice bırakmıştı şimdi diğerlerini de yemek istemiyor Ben iştah kaybı vardır diye düşünüyorum ama annem Kendi de istemiyor diyor yani iştah kaybıyla da pek alakası yok diyor kilo alırım diye az yemeye çalışıyor diyor yani sizce bunlar normal mi geçici bir durum mu bayılması normal mi Ben de biraz korktum normal gibi geliyor ama yine de fikirlerinizi almak isterim. Daha ilk kez bayıldı ama yine de insan korkuyor yani bir ay sonrasında nöroloji randevu aldılar da ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum İnşallah temiz çıkar