0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (2,746 puan) tarafından
Kızlar sizce evlilik kaç yılda oturuyor? 

İlk zamanlardaki tartışmalar ne zaman bitiyor? 

Erkek ne zaman eşi ve çocuğunun asıl ailesi olduğunu anlıyor?

Sevgililikte tanışma süresi evliliği etkiliyor mu? Mesela 8 sene tanışıp evlendik diyelim. Tamam artık değişmez mi? Yoksa evlilik başka bir şey aynı eve girdikten sonra da yeni şeyler öğreniyoruz mu? 

Tecrübeleriniz var mı? Kaç yıl sonra, ya da hangi olayla evliliğimizin oturduğunu düşünüyorsunuz? 

Mesela yengem 10 yıllık evliyim dayının bazı huylarını daha iyi anlıyorum demişti. 

48 Cevaplar

0 oy
(2,183 puan) tarafından
Valla bana hep 6 yıl derlerdi ama biz evlendigimizde beri otuttrduk benm sinirlerim hamilelikler derken şuan bayağı iyiyiz maşallah diyim de kendim nazar. Etmiyim
(2,746 puan) tarafından
Aynen nas Felak da oku bence maşallah de ben bir şey den bahsedince henen okutum
(2,183 puan) tarafından
Bak bunuda yapayim
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından

Valla canim 10 yıl olucak 1 sene sevgili 4 yıl nişanlı kaldım 5 yıl oluvak evlilik evlendik ilk 6 ay bi sorun dert yaşadık nezman hamile kaldım o gün bitti he arada oluyor ama öyle kavga kavga değil hani iki homurdar bende küser giderim başka odaya 5 dk dayanamaz bensiz cocuk düzeltti bizi ama tabi her adam bir dedim benim eşimin ailesi yok oyuzden çabuk oturdu bizim evlilik bence:)

(2,746 puan) tarafından
Çok şükür bizdede büyük sıkıntılar yok elhamdülillah ama bazı şeyler beni deli ediyor:D
(4,060 puan) tarafından
O her adamda var benimki 30 kaynamaya bedel ama işte her dediğini takacak kizcak olsam oo başta kızdım tabidir sonra he he diyip geçiyorum attık
0 oy
(216 puan) tarafından
Anneö bana yıllarda geçse yeni huylarınızı görürsünüz yaş aldıkça huylar değişir seviyorsan katlanır sevmiyorsan işkence çekersin ömür boyu demişti düzende insana kalmış  6 yıl sevgilik dönemi yaşadıl şuan 2.5 yıldır evliyiz ilk sene çok kavga oldu daha yeni oturuyor düzen 
0 oy
(251 puan) tarafından
Aynı eve girene kadar hiç bir şekilde çözemezsin ve evlilik olgun insan işi yaş olarak değil kafa olarak 5 yılı bekleyen d evar ilk yıldan mutlu olanda ben ona inanmıyorum kadın artık pes edip göz ardı ettiği için evlilik oturduğunu söylüyorlar 
(2,746 puan) tarafından
Doğru diyorsun göz ardı etmek düzen oturtmak değil
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Bence yaklaşık 4 sene. Tanımak konusunda 3 yıl arkadaş 4 yıl sevgili olmuş biri olarak çok fazla etkilemiyor. Genel karakterini biliyorsun ama evin içi çok farklı. Bir de genelde sevgili olduğun süreç aklın bir karış havada oluyor ciddi tahlil edemiyorsun karşındakini yani benim öyle oldu 
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Bence her sene hatta her gün ayrı huylar çıkıyor anca bı 15 yıl falan geçsin tam olarak oturur diye düşünüyorum 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Valla esim cok cabuk alisti evlilige beb 5 yilda anca alistim en buyuk destekcin esin olunca bi nebze alisiyorsun ama sevgililik ap ayri evlilik ap ayri bisey
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Hep derler ya 5 yıl içinde anca oturuyor diye gerçekten öyle altıncı yılımın içindeyim ve artık her şeyi o kadar iyi biliyorsun ki huyunu huyunu nerede susman gerekeceğini onun nerede ne yaptığını o da senin huyunu suyunu artık çözüyor ve ona göre hareket ediyor Öyle daha iyi oluyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 934 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (2,999 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 607 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 865 göst.
13 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Sever (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 419 göst.