0 oy
584 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,493 puan) tarafından

image

Yarın bunu yani tavuklu krep sarmayı yapacağım yanına güzel bir çorba yapayım diyorum içecek de olur ama ekstra olarak salata olmaz sanki salatadan başka ne olur acaba yoğurtlu havuç salatası mı yapsam Yaprak sarması mı sanki yaprak sarması alakasız olur gibi sizce ne iyi gider.  Eşimin İş arkadaşları gelecek de

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşinjn iş arkadaşları için bu söylediklerim basit değil mi canım. Çorba ve sadece bunu  yapacaksin demi ben yanlış anlamadim
(12,015 puan) tarafından
Bencede eksik
(1,493 puan) tarafından
Aynen eksikler var nda kafa durdu
(1,493 puan) tarafından
Bide bunu sevmişlerdi ara ara çağırıırz sulu yemek yağlama farklı farklı yapmışlığım oldu bi yağlamaya bayuldılar bide buna. Bunlar sulu yemeği pek sevmiyor gibi ☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Mantı olabilir ortaya cnm ama ekstra başka sulu yemek olsub bence
(1,493 puan) tarafından
Bu krep sarma zaten mantı olmaz gibi
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Bunun yanına çorba yap salata ortaya yap havuç tarator da yap. Bununla pilav olur sanırım bi pilav yap. Tatlı da yap ne kolayına gelcekse
(1,493 puan) tarafından
Anladım canım tatlıyı çay yanına koyarım sonrasında diyorum da salatada kararsızım .
(1,243 puan) tarafından
2 çeşit salata yapabilirsin bence ya da ortaya sarma ve havuç tarator
(1,493 puan) tarafından
Aynen sarma benim de aklıma geliyor mantıklı bir de dediğin gibi havuç tarator yeterli
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Ana yemek bu işe çorba salata ortaya zeytinyağlı bir yemek ve yoğurtlu meze şeklinde biseyler dusunebilirsin 
(1,493 puan) tarafından
Ya ben bunu neden ana yemek yaptım çünkü daha önce yaptığımda beğenilmişti O yüzden yoksa sulu bir yemek tabii ki olsa daha iyi olur bunu sevdiklerini bildiğim için ana yemek olarak düşündüm yoğurtlu meze benim de aklıma geliyor zeytinyağlı ekstradan yemek fazla gelir yemezler biliyorum yani o yüzden meze olarak yoğurtlu meze çorba içecek bunlar olur ekstradan belki bir şey eklersem
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Ana yemek bu işe çorba salata ortaya zeytinyağlı bir yemek ve yoğurtlu meze şeklinde birşeyler düşünebilirsiniz .. 
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Başka bir menü ayarla canım iş arkadaşları için basit
(1,493 puan) tarafından
Evet basit de canım bunu daha önce yaptığım için çok sevdiler o yüzden bunu yapmayı düşündüm öncesinde çorba olacak zaten bunun yanına içecek olacak artı olarak meze ne olabilir ya da salata olabilir mi bilemedim sulu yemek yapmak aklıma geldi de bunu daha çok severler diye düşünüyorum dediğim gibi daha önceki yedikleri bir şeydi
(6,434 puan) tarafından
O zaman sarma dolma falan yap ortaya salata da güzel olur çoban falan
(1,493 puan) tarafından
Aynen yaprak sarması vardı onu yapayım. Havuç tarator iyi olur gibi. Yeşillik salatası çoban da mantıklı
0 oy
(610 puan) tarafından
Bu ana yemek olmaz ara sıcak olur bence. Sulu yemek ve pilav da lazım bunun yanına bir de çorba salata.
(1,493 puan) tarafından
Evet canım sulu yemek düşündüm ama sulu yemek yaptığımda bunu sevdikleri kadar yememiştiler o yüzden bu daha iyi olur bence sadece çorba salata içecek ekstradan ne olur diye merak ettim ya da tabakta bunun yanına ne koyabilirim
0 oy
(7,469 puan) tarafından
Pilav 

Çorba 

Mevsim salata

Dolma sarma olabilir

Meze humus haydari olabilir tarator olur 

Şekerpare trilice olabilir
0 oy
tarafından
Bence başka birşey yap canım çok basit hemde bu yemeği ilk defa görüyorum seven olur sevmeyen olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.
4 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 429 göst.
15 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,179 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,464,506 soru

24,003,065 cevap

327,472 kullanıcı

...