0 oy
1,251 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kendi hesabımdan yazamıyorum böyle bir şeyi nasıl yazayım onuda bilmiyorum ama baştan anlatmak istiyorum. Eski mahallemden taşındım ve şehirin en uç noktasındayim burası yeni yeni mahalle olan bir yer kısacası market bakkal hepsi uzak buraya en yakın olan bir tekel baiye sigara almak için gidiyoruz daha doğrusu eşim gidiyor yanında bende çocuklara hava aldırmak için gidiyorum eşim beni hava almam için ısrarla götürüyor. Bu baiye gittiğimiz ilk gün çocukken oynadığım yani 15 16 yaşımda ara sıra oynadığım kazı kazanı gördüm pek çarşıda satılmaz bir heves geldi oynamak istedim eşimde tamam dedi neyse adam önüme koydu ben çektim oynadım ilk oynamamda 40 TL çıkınca çok sevindim ama o an bir şey fark ettim ne kadar yanlış düşünüyor olsamda kuşku düştü içime o an. Gözümün içine içine bakıyordu böyle sanki özlem duyduğu birisi varmış gibi karşısinda ilk başta aldırış etmedim yanlış görmüş yada düşünmüş olabilirim dedim fakat bu zamanla doğrulandi çünkü oraya 5 6 defa gittim eşimle o ilk olaydan sonra ikici gidişimizde kızım tezgahın arkasına doğru geçmeye çalıştı o kişi yoktu o an başka birisi vardı o kişi bakıyordu kasaya bende kızım buraya gel dedim ama sesimi duyar duymaz arkadan geldi kendisi şoka girmiş gibi baktı gözüme eşimde var yanımda neyse sonraki gidişimde hiç içeri girmedim baiye uzak bir yerde eşimi bekledim çocuklarla fakat eşimi görür görmez içeriden alışveriş yaptıktan sonra eşimle birlikte dışarı çıkıyor geçen gün arabanin içindeyiz eşim yine oraya girdi ve o kişi eşimin arkasından dışarı çıktı yürüyerek pür dikkat arabanin içine bana bakıyor dünya ahiret kardeşim olsun yakışıklı genç birisi ben evli barklı bir kadınım gözü görüyor 2 çocukla gitmiştim çünkü yani kestiremiyorum arkadaşlar benden ne istiyor yani ne bileyim ben bakımlı bir insan falan değilim giyinisim falan dikkat çekmez ki neden öyle bakıyor eşime bu durumu anlatsam eşim beni rezil eder gidip adamı döver o yüzden korkuyorum yürüyerek gitmesem bile eşim araba olduğunda o an dur sigara alcam diyor oraya atıyor kendini gitme desem neden diyecek korkuyorum beni en son arabada gördüğünde arabanin önünden geçip ortalıktan kayboldu yoksa araba ile bizi takip falan mı etti diye korkuyorum evimi bulur diye gözleri takıntılı gibi bakıyor kafaya takmış gibi her ne kadar bakmasam bile bakışlarını üstümde hissediyorum artık bana bir akıl verin korkuyorum 

22 Cevaplar

+7 oy
(6,437 puan) tarafından
Tamam da bunu farkettiğin halde niye sürekli gidiyorsun bide gözlerimin içine içine bakıyor diyorsun sende bakıyorsun diye bakıyorda olabilir mi sapkınlaşır dediğin gibi uzak dur gitme bir daha eşinle bile
(1 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum zaten ama bir yere giderken arabayla kendini bir anda oraya atıyor eşim dükkanın önüne arabadan inmiyorum ama o eşimle birlikte çıkıyor yine bakıyor
(6,437 puan) tarafından
Sen evden çıkma canım yaşı küçükse takıntı yapmıştır belki
(1 puan) tarafından
Hayır benden büyük yani 30 en fazla
(1 puan) tarafından
Yani küçük birisi değil en fazla 30 gösteriyor
-Reklam-
+3 oy
(17,759 puan) tarafından
Sen o bakarken ona ters bak anlasin rahatsız olduğunu ama baya ters bak yani bunu yapamam dersen hiç gitme bakkala belkide sen ona neden baktığını anlamak için bakarken o seni yanlış anlamıştır o yüzden sürekli bakiyirudr belkide
(1 puan) tarafından
Ters ters bakıyorum zaten hatta bazen bakışını hissetsem bile bakmıyorum ona ve onun olduğu tarafa ama o sürekli bakıyor üstümde hissediyorum o bakışı
(17,759 puan) tarafından
Hiç gitme canım hiç görünme unutur o kişide insAllah
+2 oy
(417 puan) tarafından
Al bi muge anli olayi geliyo.kendine gel iki cocugun varmiş gitme karsilasma bidaha istersen yaparsin senin elinde Allah akil fikir versin bide yakisikli diyo utanmadan cocuklarindan utan
(1 puan) tarafından
Siz anlamadınız sanırım yani üstü başı yırtık birisi yada bakımsız birisi değil yani istese bir sürü kızı peşine takar benim demek istediğim bana neden bakıyor
(417 puan) tarafından
Bende buradaki herkeste seni cok iyi anladi hic şüpen olmasinda.sen o adamin sana niye baktigini anlamadiysan o senin salakligin kusura bakma..Allah akil fikir versin senin gibilere al eşini karsina adam gibi konuş bidaha gitmeyin oraya yoksa sendeki bu kafayla yazik olacak o cocuklara daha ne diyelim bilmiyorum ki bariz hoşuna gitmiş bakmasi Allah ıslah etsin
+1 oy
(1,809 puan) tarafından
Kusura bakma sende bile bile gidiyorsun ben böyle bir şey den şüphelensem,tabi bunu bende istmezsem eşim istediği kadar ısrar etsin gitmem ben kusura bakma gözü sende desek belkide daha çok gşdersin okumanda bunu anladım dikkat li bakmazsan yakışıklı olduğu nu anlamazsın linçleyen linçlesin
(1 puan) tarafından
Kaos yaratmak için mi yazıyorsun ben zaten gözüm olsa buraya yazmam bunu. Bir yere gidecek olsak bile orda duruyor adam ben arabada kalsam bile o kişi dışarı çıkıyor
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Ayy ben bile korktum canım ya evinde çok merkezi değilmiş çok dikkat et Allah korusun acaba seni sevdiği birine falan mı benzetti ya da kaybettiği 
(1 puan) tarafından
Bilmiyorum ilk görüşte öyle bakmaya başladı böyle nasıl desem aşık birisi gibi bakıyor sen görsen sende aynısı derdin
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Okudum hepsini. Ama bu durumda ne yapılır, o kişiye hiç  görünmemek. Gerekirse evden cikmamak  Başka söyleyecek birsey bulamiyorum
(1 puan) tarafından
Artık gitmiyorum zaten yürüyerek eşim geçen arabayla kendini oraya attı sigara almak için onda bile dışarı çıktı yine
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Şuan eşine desen ortada sadcee bakması var inkar eder çokta ele alınır bir şey yok ama yapman gereken arabada ol dışarda ol asla ama asla kafanı kaldırıp ta bakma o ister bakan ister bakmasn . Rabbim korusun takıntılı insanlar çok 
(1 puan) tarafından
İşte eşime desem adam yok bakmadım dese eşim beni rezil eder
0 oy
(4,237 puan) tarafından
Psikolojik bir sorunu varsa evet korkulacak  bir durum  canim. Çözüm  nedir bilemedim ama iki ucu bibbli değnek . Eşine  deme sakın eli belada kalir adamın..erkekler daha baska düşünüp  hissediyorlar tepkiledi de büyük  oluyor.    Ama dikkatli de ol derim. Ufaktan ufaktan ordan taşınmak  istediğini  söyle  Eşine.  Bahaneler bul. Minikten sok aklına taşınma  fikrini.
(1 puan) tarafından
Hiç öyle birine benzemiyor nasıl anlatsam aşırı bakımlı birisi yani yemin ederim sokağa çıksa hayır diyecek kız çok nadir bakımlı konuşması gayet düzgün kibar birisi öyle yobaz birine benzemiyor dışarıdan incelediğimde psikolojisi gayet düzgün birine benziyor ne bileyim bende şaştım ne düşünsem diye
(291 puan) tarafından
Sen bence kafayi yemissin arkadas resmen adami sende izlemissin ve baksana hayran kalmissin anlatisina gore bende aklini basina al bidahada degil kendi basina esinle dahi gitme
(1 puan) tarafından
Bir insanı göründüğün zaman tabikide herkes birbirine bakar geçer baktığım da gördüğüm şey buydu gözüm olsa buraya yazmaz bakışlarına karşılık veririm. Kudurmana gerek yok
(291 puan) tarafından
Ya bakarsinda onuda övmessin kardeşim aynisini esin sana yapsa degil memleket dünyayi basina yikarsin bence sen o mahalleden tasin basina bela bulmadan
0 oy
(19,528 puan) tarafından
Bı daha eşinle gittiğinizde adam.sana bakınca yine sen de ki. Hayırdır kardeşim birine mi benzetiyorum sen beni dikkatli dikkatli bakiyosun her geldiğimde de. O adamın cevabıni eşin de duyar. Hem sen üstünden sorumluluğu atarsın. Ben olsam ya hiç gitmem ya da böyle yaparım. 
(1 puan) tarafından
Öyle bir şey desem eşim onu vurur
(19,528 puan) tarafından
Allah korusun.
(1,121 puan) tarafından
Ben olsam oyle yapardmki esim bidaha gitmesin oraya diye.
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kız tüylerim ürperdi resmen ben bile korktum bir daha gitme cnm arabadaysanda telefonla uğraş sakın onun bulunduğu tarafa bakma o bakıyorsa sende istemsizce bakıyorsun neden bakıyor belki oda yanlış anliyordur değişik bir durum asla eşine de söyleme 
(1 puan) tarafından
Geçen gün siyah bir araba kapıdaydi takip edildim diye sabaha kadar kontrol ettim
(2,945 puan) tarafından
Sende takıntı haline getirmişti sakın yapma o olsa bile sen ilgilensen seninde ona ilgi duyduğunu zannederek hiç gitme gitsen bile yüzüne bakma ters bir bakış at anlar o
0 oy
(3,794 puan) tarafından
kesin cozum tasinmak
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm acaba o da senn baktığını düşünüyor olabilir mi gözlerinn içine baktigini farkediyorsun sende ister istemez bakmissin yanlış anlamış olabilir senn yerinde olsam asla gitmem denk gelirsen bile kafanı o tarafa hiç çevirme anlasin
(1 puan) tarafından
Hayır ben öyle bakmıyorum ki kafamı kaldırıyorum bakıyorum gözüme bakıyor hemen kafamı indiriyorum ve ordan uzaklaşana kadar kafamı kaldıramıyorum o bariz bir şekilde bakmıyor bildiğin inceliyor
0 oy
(613 puan) tarafından
Eşine de ki alkollü yerlerden alışveriş yapmak doğru değilmiş vs vs oraya bı daha girmemesini sagla bir şekilde. Allah korusun. Ortada bir kadın ve 2 adam olduğu zaman o adamlardan birisi ölür,birisi katil olur. Bu değişmez bı kural maalesef.....
(1 puan) tarafından
Kuzum marketler sapa alışveriş yapmasa bile mazot pahalı araba çok yakar diye en kısa mesafe diye oraya atıyor kendini
0 oy
(5,172 puan) tarafından
Bidaha asla o tekele gitme bide kocan işteyken kapını bacani hep kitli tut,tek dışarı çıkma,saplantılı şizofren falan olabilir dikkat et kendine cocuklarina
(1 puan) tarafından
En son arabada gördüğümde ortadan kayboldu takip etti mi diye düşünüyorum kaç gündür çünkü ilk kazı kazan oynadığımda bana 1 TL uzattı kazımam için elleri titriyordu
(5,172 puan) tarafından
Belki unatamadigi aşık olduğu birine falan mı benzetti napti ama gerçekten var birşeyler bende suphelendim bak şimdi uzak dur ordan kapını hep kitle var bir bit yeniği
0 oy
tarafından
Bilmiyorum da muhtemelen eşim bana ilk bakışında adamı yakalardı gerisini düşünmek bile istemiyorum 
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Ay artık millet o kadar kansız olmuş ki evli kisiler daha ilgi çekici geliyo akılları sıra macera Zor hedef sonra elde edince evli kadınla beraber oldum diye hava atan var diye erkek kardeşinden duymuştum öyle kotu dönemdeyiz ki bekarların yüzüne kimse bakmiyo nerdeyse 
0 oy
(6,016 puan) tarafından

Bir adamın benim gözümün icine bakması için benimde adamin gözünün icine bakmam lazım onun için sen umursama bakma oda bakmaz:ermm:

(1 puan) tarafından
Canım öyle değil ben dikkatli bir şekilde seni incelesem bana bakmasan bile fark edersin sonuçta izleniyorsun
0 oy
(4,859 puan) tarafından
Bu gibi bakan biri benimde.basima.geldi eşimin Ankara'dan arkadaşıydı hatta yufka dükkanları falan vardı oğlan yufka açardı ilk orda gördüm zaten ailesi bizi yemeğe falan davet etti Ankara'da kimsemiz olmadığı için onlara.bayranlasmaya falan gidiyorduk neyse öyle dikkatli.bakiyor su ki senin anlattığın gibi bakıyordu sanki aşık olmuş gibi yada beni birine benzetiyor onun özlemini bende gideriyor gibiydi artık durduk durdum sonunda eşime söyledim o arkadaşının bakışları bana çok tuhaf geliyor bana çok dikkatli bakıyor acaba eski sevgilisine falan mı benziyorum falan dedim zaten o günden sonrada ne evlerine gittik nede.dukkanlajna zaten oglanda cezaevine girdiydi irtibatı kopardik . Sende.bakma.yada.set bı şekilde.bak.ve.tavir koy yumuşak olma o.kisiye karsi
0 oy
tarafından
Önce adamın bakışlarını farkettigini o adama belli etme fark ettiğini fark etmesin yani eşine falanda sakin duyurma sen söylesen gitse adamı dövmeye evet ben karına bakıyorum mu dicek inkar edecek sen yalancı çıkacaksın hatta eşinin aklına senin adama dikkat ettiğim ona baktığın gelecek aranıza kuşku düşecek böylece kapat konuyu eşin gidiyosa gitsin sen inip girme o adamı da görmezden gel zamanla bırakır ha baktın birakmadi bişey yaptı evimi falan bulur dedin ya öyle bi durumda eşine şöyle hemen önceden de bana böyle bakiyodu falan deyip aklına düşürme bu seferde söylemedin sen de istiyodu demekki başına bela gelmeden söylemedin der söylesen syri dert söylemeden ayrı dert yani en iyisi 3 Maymunu oynamak görmedim duymadım bilmiyorum üstünü kapat bi sorun olursa da benim biseyden haberim yok de kapat konuyu bak geçen gün eşimle disardayiz o bebek arabasini sürdü sonra bana verdi sigara iccem dedi şimdi bebek arabasının kullanan çoğunluk çocuğa odaklaniyo ama tek yürüyen yola bakiyo etrafa bakiniyo dimi ben arabayı kullanırken yanımızdan insanlar geciyo bi kız arabanın içine doğru bakmış eşimde dedi ki yanımızdan geçen kızı gördün mü arabanın içine baktı dedi yoo dedim benim taa ilk okuldan sınıf arkadaşımdı o dedi ben bi parladim ben yanımdan geçen kadın mı erkek mi onu bile fark etmiyorum sen kızın arabanı içine baktığını nerden gördün taa cocukluguna gidip kızı nasıl hatırladın diye patladım aslında bişey yok olayda ama o zaman zoruma gitmişti sonra sakinlesince anladım bişey yok yani ben kadın olarak böyle tepki verdim Allah korusun eşin erkek olarak neler yapar kast üstünü yok öyle bişey sen evine yuvana kocana çocuklarına bak 
(1 puan) tarafından
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum herkes beni suçlu yaptı bir şey yaşamamış olsam buraya yazmam
tarafından
Yok ben seni anlıyorum sen kimseyi dinleme beni dinle bak bu işin sonu kötü bacım hiç uğraşma kapat üstünü bazı şeyler cozulmemesi gerekiyo rabbim yuvani korusun inşallah
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Sanırım seni etkilemeye çalışıyor çünkü bekar kızlarla çok bişey yaşayamaz ama evli karşılık veren biriyle rahat rahat herşeyi yapabilir ne demek istediğimi anladın canım amacı seni etkilemek bunu anladım ben ama sen birdaha gitme yada gidersen bile al eline telefonu biseyle uğraşıyor gibi yap arabada hiç bakma bile vazgeçer zamanla 
(1 puan) tarafından
Kuzum benim derdim bırak aşki meşki kendime düşmüşüm bir an önce çocukları büyütmek istiyorum benim derdim öyle bir insanla olamaz zaten çünkü eşim var iyi yada kötü aldatmak bana göre Ka.hbelik
(1,024 puan) tarafından
Kız ben sana demedim adam için söyledim canım onun amacı o sana asla lafım yok

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 500 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 980 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,031 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 243 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,521 soru

12,274,892 cevap

37,708 kullanıcı