0 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Eşim uzman ikiz 10 aylık kızlarım var. Göreve gitti diye memlekete geldim. Geldiğim günden beri hep kavga hep tartışma. Ailesine gittim hakkımda konuştu geldim diye tartıştı benimle . Eşim olarak savunmasını beklerken. Çarşıya gittim diye. Bundan sonra yok sayacagim seni dedi. En son geçen ay para gönderdi 100 TL markette arkadaşlarım gelecek diye harcadigim için ben senin arkadaşlarını doyuramam. Dağda ne halde kazanıyorum dedi. Mama bez aldım kızların ve kendimin ihtiyaçlarını aldım dedim. Senin masrafın bitmiyor ki çocuklarım senin yüzünden rezildedi. Beni doyuramamis yetistiremiyormus. Daha neler neler artık açacağım davayı yoluma bakacagim zor olacak ama bana Allah Yeter...

12 Cevaplar

+1 oy
(802 puan) tarafından
Çok kaba gerçekten çok kaba ama şurayı atlamamak lazım 

asker olması, bu sert uslubu .. Aslında karşısında emir verdiği askerleri yok.hayat arkadaşı eşi var...ama iş yerindeki fazla mesaileri...iş yoğunlukları...ve gerçekten iş zorlukları...stres sinir ... kontrol edememesi..çok kolay işler yapmıyorlar.

Bir bomba patlıyor cenaze görüntüleri çok kötü...insan bakamıyor bile onlar bunların içinde yaşıyor olmaları...

..

Bir öneri vs tavsiye aklıma birşey gelmiyor ama asker eşi olmak çok değerli...ne kadar fedakerliklar yapıyorsunuz ailece .Vatanımız için bu kadar çaba gösteren kişilere ve  eşlerine sizlere bolca her fırsatta çok dua ediyorum...

Allah aranıza muhabbet sevgi versin..uzakdan zaten bazı şeyler imtihan olur iken birde böyle süreçler geçirmeniz.Allah yardımcınız olsun.
(134 puan) tarafından
Asker olmaktan daha zor asker eşi olmak . Heleki borc çuvalla olunca. Şehir şehir arkasından gezdim. İki sene de. Arabamız vardı gitti. Altinlarim vardı gitti .. kredi çekip verdim. Kumar oynadı sustum. Arkamdan gizli gizli gezdi sustum. Ailesi yapmadığı kaldı sustum. Dul avrat gibi 40 senelik halı verildi sustum.. babamdan çok çektim eşim iyi olsun istedim olmadı. Bir de sen susun sen busun sen paracisin diyince kaldiramadim..ben bu kadar onursuz değilim. Görevden gelirdi Allah seni başımdan eksik etmesin derdim. Ayakları kan içinde kalırdı. Severdim çocuk gibi. Bak derdim parayı ne halde kazanıyorsun. Yapma iki sene evli kaldım. 1000 TL harcamamisimdir kendime. Yazıklar olsun yazık
.. Allah'a havale ettim artık.
(0 puan) tarafından
Canım öncelikle ettiğin dualar ve güzel sözler için bi asker eşi olarak çok teşekkür ederim ama şöyle bi düzeltme yapmak istiyorum eşim 10 yılı aşkındır uzman ve nerdeyse hep terör bölgelerinde görev yapmış arkadaşları şehit olmuş çok stresli çok zor işleri ama bana evine karşı değil evlendiğimiz günden beri maaş kartı bende durur herşeyimi benimle konuşur her konuda ortak karar alır 30 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri evimizin süpürgesini bile yaptırtmadı birçok uzman arkadaşlarımız var onlarda eşlerine karşı en az benim eşim kadar ilgililer yani demem o ki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
(802 puan) tarafından
Anlıyorum bırtnm çok zor süreçler sizin imtihanlarınız çok başka çok ayrı ...asker eşi olmak çok başka bir imtihan..asla kolay demiyorum..eşin yüz kere iyi olsa 2 bebek ile upraşıb tek başına buyutmek çok ayrı bir ımtıhan.....
Acaba neden bu kadar haramlara girdi ..
Ahir dünyasınıda ateşe veriyor bu şekilde yaparak ..
(134 puan) tarafından
Allah razı olsun öyle insanlardan . Yok bacım bu kişilik meselesi meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum zaten. Tamam insan sınırlı stresli olur ama eşine çocuğuna karşı yuvasına karşı birazda merhamet olur. Doğum yaptım ailesine gitmedim diye ameliyatlı halimle kapıya bıraktı. Kuvezde kaldı çocuklarım aramadı sormadi. Çıkınca çıkıp geldi gittim ama olmadı mı olmuyor. Allah'a havale ettim ben
(802 puan) tarafından
Kafanda tartı yaparken cnm bnm normal karıkoca ları baz alma
Arkadaşların olur onların ilişkileri seni aldatmasın  
Çünkü onlar bir şekilde her akşam birlikde kocası ile birbirlerine zamanla benziyorlar kavga etseler karıkoca oynaşıb hallediliyo
Ama  ilişkiye mesafee giriyor ya uzaklık oda çok etkiler
(134 puan) tarafından
Birazda bizim elimizde geçinmek gönül almak ama tek taraflı olmuyor canım ya
(802 puan) tarafından
Tabiki öyle çok zor kolay demedim
 ama inan babasız kalmaları daha da kötü
Bir daha evlenmicek isen nie boşanasın ...
Bırak boşver herşeyi  ...ne takıyon o oldu bu oldu zart oldu zurt oldu...kurban kafasından çık... sen bebeklerine odaklanan birak ne yaparsa yapsın sanane ......he deeee geç
Zaten boşanıncada uzakda kimsesiz kalıcağına adam parayı orda burda yiyeceğine bırak çocukların yesin ...
Çocuklarım için boşanmak Kadar saçma bir şey yok
Çocuklar için boşanılmaz..
Walla ne kavgalı evlerde ne terbiyeli çocuklar buyuyor.... senin kocan zaten senede kaç defa evde yapma kardeşim sen boşansanda aynı boşanmasanda

Bari bebeklerin senin yanında buyusun
Akşama kadar çalışıb sonra onlar ile ilgilenmek kolay mı
Benim fikrim bu
(802 puan) tarafından
Neticede giderlerin görülüyor
Bu kaba uslubu için eğitim al araştırma yap
Kişisel olarak sana kaba davranan kişilere nasıl karşı tutum gösterilmeli
Senin psikolojin bozulmaması için
Bunu öğren onun apzından çıkanları umursama
Boşancan ne olucak madolyon mu veriyorlar kardeşim
Çocukların var
Babaları var iyi kötü herşeyi takmican kafana
Sen başlarında durun bebeklerine yavrularını önemse
Yok benım hayatım
Yok ben mecburmuyum çoluk çocuk için o adama katlanmaya
Walla çok mecburuz
Sen eğer bir babaolarak onu seçti isen o çocuk mecbur mu babasız kalmaya...
Kocana öfkelenmeyi bırak Tevbe et yaradan yönel sabret
Bir kadının kocasına sabır göstermesi cihad sevabıdır
(134 puan) tarafından
Bacım ailen için ölüyorsun diyor. İki kuruşun hesabını yapıyor beni asagiliyor. Sürekli ailesi için tartışma çıkarıyor.. en iyi ben birim annem baba geçirmeyince çocuk çok daha etkileniyor.. anneme hep derdim keşke bizim için katlanmasaydin diye. Onların yüzünden psikolojim bozuldu. Çocukluktan beri. Eşim yüzünden psikologa da gittim.. nasıl davranmam gerektiğini araştırdım ama tek taraflı yürümüyor hiç birsey.. gününü gün edip de beni esir alamaz. Bende insanım Allah biliyor çok sabretim. Çocuklarımın süt hakkına dahi girdiler. Sabrım kalmadı..doğru veya yanlış
(3,552 puan) tarafından
Aslı Aslı Aslııııı… yemin ederim aklım şaşıyor yorumlarına yaa. Tamam ayet yazıyorsun falan bazen diyorum haklı yanı var ama burda da yapma Allah aşkına yaa. Kadın neler anlatıyor hala kocasını savunuyorsun ,boşanma diyorsun,çocuklar parasını yesin diyorsun.  Kadının psikolojisi peki,gururu,onuru? Gerçekten sen neden böylesin yapma kadın kadına bunu yapar mı yapma yaa.
tarafından
Bende sinir oldum bazen yorumlarını beğeniyorum ama evlenmek nasıl helal ise boşanmakta aynı şekil
Ablam senelerdir cekıyor eniştemden hep çocuklarım için derdi şimdi çocukları ona kinlenıyo niye hep cektık normal aile olmadık diye
Demem o ki zorla güzellik olmaz
tarafından
Güzel ayetler biliyorsun canım Allah razı olsun ama bazen değişik anlayısın oluyor farklı yerden alıyorsun
(802 puan) tarafından
Hatunlar canlarım bakın kadın çoğu şeyi mesele yapmasa aslında sorun yok..kavga çıkmaz...bırak kavgayı kadınlar konuşmayı çoğu bılmiyor..adam bana şunu yaptı sustum, bunu yaptı sustum ...

Çok gerekli gerekeni yapmışsın aferim ..susmak nedir.tabiki çok sevabdır ama sorun karıkoca arasında çözüme odaklı olmak gerekli...susun ertelemek deyıl...
Bu kardeşimiz zaten ben evlenmicek diyor
Adam asker mi asker neticede bu adam kendi kendine yetiyomudur... yetiyordur bir şekilde
El ile vs bir şey ler yapıyor dur ...
Kadınsızlık da ister istemez asabilik yapar ..
İster kabul edin ister etmeyin karı kocanın arasındaki bağı dinamiği yatak odası sağlar...
Bu karıkoca ilişkisinde düzenli bir ilişki yok .
Eğer kadın ben evlenmicem diyor ise ne dıe boşanıcakmış
Evlendiği günden bir başlıyor anlatmaya kiine bakarmısın
Arkadaşım ben dün ne yediğimi hatirlamıyorum sen nie bu kadar kendini dolduruyor sun
Tabiki böyle olur ise nefret de olur herşey olur
Burda yetişkin olanlar belli bir sorumluluğu üstüne almak zorunda..
Karı koca ilişkisi bunu gerektirir..
Sen bir adam dan çocuk yapıcaksın sonraaaa oooooo beyenmedım hadi boşanalım
Geçim ehli ...çözümler üretmek ...başka yollar denemek   zorundayız   hemde baya baya zorundayız
tarafından
Aslı arkadaşımız ıslamıyettekı eşe sabır olayı ile karın tokluğuna köleligi karıştırmış çok net yanı saskınlıkla okudum adam gıtsın yesın ıcın gezsin 400 bın kumar borcu yapsın ama bana gelınce 100 liranın hesabını yapsın ustelık 22 bın küsür maaşı varken ooooooldu o zaman hadi kapı orda yallah valla olacak sey var olmayacak sey var deger kadır kıymet bilene verılır babası olarak secmıs olabılır cocuklarına o zaman boyle degıldı bellı kı sonradan adam karakterini bozdukca bozdu dıye bu kız kafaları yemek dort duvar ıcınde rezil olmak zorunda degıl degıl karın tokluğuna dunyaları serseler ayaklarımın altına boyle davranışlar olunca gozum girmez hıc bıseyi asla da cekılmez kımse kusura bakmasın
tarafından
Kadın kendı kendıne mı dolmus afedersın gerızekalı mı bu kız durup durup kendını mı dolduruyor adam tak ettırmıs baksana anlattıklarına ayrıca bı dakıka ya nıye her bokumu kadın dusunmek zorunda bakıyım bı acıklasana bana kadının cocugu da adamın neyi o cocuklar nıye kadın sorumluluk alıp dusunecek sabredip yıpranacak da adamın afedersın şeyinde bıle olmayacak hayırdır ya
ayrı bir konu daha ınsan yenıden evlenmek ıcın bosanma kardesım bunu bı kafana sok bır kadının da erkege ıhtıyacı yoktur kendı kendıne yetebilir onur gurur ınsanlık hıce sayılırsa orda durmaya ne gerek var parası batsın be ne kadar sacma dusuncen var
(3,552 puan) tarafından
Hala başka pencereden bakıyorsun.  Hala kadını suçlu buluyorsun.  Onca yazdığı şeye rağmen sanki evlerinin içini görüyormuşsun gibi kadına kinci diyorsun.  Bende git boşan demiyorum ama bu kadar boşanma kocanı yatakla cezbet falan da diyemem. Çünkü bilmiyorum anlatabiliyor muyum? Bilmeden konuşmak ,ahkam kesmek kolay. Ama anlatmış neler söylemiş hala kocasını savunuyorsun vallahi ben anlamıyorum seni şaşırıyorum.  Bu kadar kadın düşmanı gibi görünmen hep eşlerini savunacak bişey bulman , kafam almıyor.
(134 puan) tarafından
Aslı arkadaş benim nelere sustugumu bilmiyor . Ben yaşadığımı bilirim. Benim çocuğumun süt hakkına dahi girildi. İslamiyet bu kadar da eşine köle ol demiyordur. Ben kendimi doldurmuyorum yaşadıklarımı biliyorum. İnsan unutamıyor. Neyse ne doğru bildiğimi yaparım. Ömür boyu cekemem. Aileme ben boyun eymemisim. İlin oğluna asla. Alirken seni kimse ezemez. Sen benim herşeyimsin sen busun sen susun aldıktan sonra. Sanki kini öfkesi nefreti var ne bu ya .
tarafından
Kadın her zaman suçlu değildir bunu önce kavramalısın aslsmyr yatak odası eksikliği diyorsun da kadın kocasına bu mesleği bulmadı kendi seçti birazcık empati kuralım lütfen. Sen olsan böyle mi olurdun senin eşinle durumunu konuşmayı çok isterdim valla senden çok çok memnun olması lazım söylediklerine göre!
Kadında olan sorumluluk erkekte de olması lazım 100 tlnın hesabı mı yapılır allah için oğlumun abur cuburu daha fazla tutuyor yanı düşün
(134 puan) tarafından
100 TL 10 TL gibi bu zamanda bir de sorun para Pulda değil sadece ailesine çok bağlı ve ailesine hizmet etmediğim için laflarıni göz ardı edip gitmedigim için nerden vurmaya çalışsam diye saçmalıyor artık
tarafından
Valla benım anladığım isteklerini yaptırabılmek ıcın yanı herseye ragmen aıleme saygıda kusur etme arayı acma gıt gel torunlarından mahrum etme gıbı seylerı yaptırabılmek ıcın senı para ile terbiye etmeye calısıyor kocan yazık gercekten
tarafından
Canım Allah yardımcın olsun davulun sesi uzaktan hoş gelir ne yaşadığını sen buluyorsun hayırlısı olsun senin için
(802 puan) tarafından
Kölelik ile ilgili bir mesele deyıl erkeği dinlemiyoruz sizlerde evlerin içlerini görmüş gibi emin tutumlar sergilemeyin...

Ayrıca da yukarda bazı kardeşler işde ablam sabretdi de ne oldu çocuklar bile mutsuz.yada annem sabretdi de ne oldu bak bana vs

Kardeşim eğer bir çocuk anne boşan vs diyebiliyor ise kesinlikle ev sorunları çocuğa yansıtılmıştır .
Geçen aldatılan bir kadın ile konuşuyorum anlatıyor bir sürü birşeyler.
En sonunda çocuklara nasıl bu durumu aktarcaksın dedim ..?
Tabiki nefret edicekler herşeyi biliyor lar asla görüşmicekler.
Estağfurullah kadın var çocuğuna yatak odasına kadar herşeyini anlatıyor

Yapmayın elinizi vicdanınıza koyun çocuk suistimali okadar çok yapılıyor ki
 bir anne de gerekli sorumluluğu üstüne alın çok akıllı hareketler kararlar alıyor diyemezsiniz
tarafından
Adam herseyı yapsın kadın sussun yetmeeeez kadın aglamasın uzulme sın cocuklarına karsı etrafa karsı 3 maymun oynasın yansıtmasın hersey yolunda gıbı yapsın kadın bunu cocukları ıcın yapsın ama adam yuz bulsun ıyıce tepesine cıksın oldu yavrum he tamam oldu Allah aşkına bak Allah aşkına dıyorum gıt ya
tarafından
Benim onu diyen cocuklar varken adam dengesiz konuşup kadını aşağılıyorsa ailesine karşı savunmayıp hizmetçi gibi görülüyorsa kadın nasıl gizlesın bunu allah aşkına çok tuhaf bir insansın nasıl bakıyorsun olaylara anlamış değilim buda mı ablamın suçu eşinin dengesizliği değersiz hissettirmesi
tarafından
14 senelik evliyim kızım bana anne senle babam birbirinizi çok seviyorsunuz dimi diyor her zaman niye çünkü öyle yansıtıyoruz eşiminde katkısıyla sadece benle olacak şey değil bu
Azcık sesim yükselse yada eşimin hemen frenliyoruz çünkü çocuklar var özellikle diyorum aynı hassasiyeti eşimde gösterir şimdi söyler misin bana niye benim hayatım böyle de ablamın öyle değil karı koca birlik olmadiğı için tek taraflı olmaz hep bunu anla

Kimse kimsenin kölesi değil iki tarafta ılımlı olursa hayat güzel geçer
(802 puan) tarafından
İki tarafsız tek taraflı olur diyen yok anlatmak istediğimi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ..
Neyi duymak istiyor iseniz onu konuşuyor sunuz.
Bana bile böyle iken eşleriniz dede aynı tutumu sergilediğinize vurgu yapmaya çalışıyorumm..
tarafından
Eşim senın gıbı dusunen bırı olsa aynı tutumu sergılerdım ama sukur gayet ıyıyız sen kafa yağını bı onune koy bak bı bende normal olmayan ne var de
(3,552 puan) tarafından
Bak bizim eşimize nasıl davrandığımızı bile teşhis ettin koydun ortaya=)))
(802 puan) tarafından
Kendimi başka türlü tekrar ifade etmeye çalışmıcam ... amacım haklı çıkıb vs vs tartışmalar yaratmak deyıl ..hayırlı bereketli günleriniz olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle para hesabı yapan adamdan hayır gelmez ya 100 TL ne ki hiç birşey alamazsın 100 TL yle 

Çok şükür benim eşim bir kere bile para hesabı yapmadı bana
(134 puan) tarafından
Kendisi binler kaybetti kumarda sustum el ele veririz hallederiz dedim..yapamadım. kızlarıma çok üzülüyorum haklarına girdim.. kendimi bir kere bile düşünmüyorum Allah yardım eder
tarafından
Canım neden öyle düşünüyorsun sen eşinle mutlu değilsen artık onu eskisi gibi sevmiyorsan dayanamıyorsan çocuklar var diye katlanmak çok saçma. Sen eşinle bosaniyorsun diye çocukların babalarından ayrılacak değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey güzel olur senin ve çocukların için
(134 puan) tarafından
Amin inşallah bacım bende babamdan çok çektim yanımdaydı ama yok gibiydi. Senede iki kere görecekleri adamla nasıl babalık ilişkisi olur. Benle kavga ettiği zaman bile çocuklarını aramıyor babalık duygusu yok .
tarafından
Bilemiyorum canım o zaman sen çocuklarına hem anne hem baba olacaksın çocuklar kaç yaşında çok mu küçükler
(134 puan) tarafından
10 aylıklar daha...
0 oy
(7,783 puan) tarafından
Uzmanlar gayet güzel kazanıyor 100 liranın lafını mi yapıyor? Senin eşinin geçinmeye gönlü yokmuş bacım üzgünüm ama ... Allah selamet versin akıl fikir versin eşine başka bir şey diyemiyorum. Dağda kazanmak zoruna gidiyorsa gitsin normal işçi olsun ama yanınızda olsun düzgün gecinmeni sağlasın sana üç kurusun lafını etmesin madem
(134 puan) tarafından
Bacım normal iş yapsa memlekete gelmiş olsaydık bu kadar da sürmezdi. 22 bin tl alıyor... 400 bin borcu var. Hep sustum hep verdim elimde avcumda ne varsa. Ama doyuramamis beni. Kişilik yok.  Allah kurtarsın beni
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bazı insanlarla geçinmek çok zor 
(134 puan) tarafından
Çok zor hemde çok artık gücüm kalmadı. Yoruldum.
0 oy
(367 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun aynı zamanda kızım ve benim de biz de yeni bir hayata başlamak üzereyiz bizi neler bekliyor bilmiyorum ama o kadar çok kalbim gururum kırıldı ki artık yeter diyorum ben bile kendimi taniyamiyorum bunca şeye nasıl izin verdim diye...
(134 puan) tarafından
Aynen öyle haksızlığa asla gelmezdim dik baslikliktan ölecektim hep kendim kazandım kendim yedim. Okudum da çalıştım da . Hep çabam vardı su hayatta karşı ama eşime hep iyilikle davrandım. Kendi benliğimi kaybettim. Sustum hep ama olmadı mı olmuyor. Allah sınavımızi kolay eylesin inşallah
(367 puan) tarafından
Ben de hep kendi ayaklarımın üstünde durdum canım eşime iyi davrandım görmezden geldim alttan aldım ama olmuyor olmadı kendimi çok değersiz hissediyorum Amin inşaallah
0 oy
(9,108 puan) tarafından
100 lira ne ki. Bakmayıp ihtiyaçlarını karşılayamacaksa niye evleniyo. Gerçekten değişik bu erkekler. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim. 
(134 puan) tarafından
10 TL gibi bu zamanda şimdi tekrardan konuştum ama hiç bir şekilde ne pişmanlık ne vicdan yok . Yarın açıyorum Allah'ın izniyle davayı. Amin..
(9,108 puan) tarafından
Şimdi tek böyle bişi için de boşan demek istemem ortada bir de çocuklar varmış. Ama sürekli böyle bunun lafını yapacaksa da hayat geçmez.
(134 puan) tarafından
Sürekli aynı ailesi için kalmadigim için demedigi kalmadı artık yildim
(9,108 puan) tarafından
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin canım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
(134 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
100 liraya bez bile gelmiyor kaldı ki senin ihtiyaclarin bu erkekler hangi devirde yaşıyor .(
(134 puan) tarafından
Sırf dediklerini yapmıyorum diye . Ailesinde kalmadım diye laflarını yutmadim diye aklınca zora sokacak... O yüzden bu tavrı
tarafından
Seni bu şekilde cezalandiramaz tavrını koymalisin.
(134 puan) tarafından
Bugün davayı açacağım canım daha ne yapayım kii
tarafından
Aç canım boşver tek başına da yapabilirsin öyle de parasızsin böyle de en azından gururlu bir şekilde yaşa kimseye muhtaç olmadan rabbim yardımcın olsun
(134 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(20,634 puan) tarafından
Biliyomusun en güzelini yapıyosun 
(134 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum vallahi
0 oy
(1,024 puan) tarafından
İnanmıyorum ya benim eşimde uzman oda dagda orda burda çok görev yaptı her ay bana yüklü miktarda para gönderdi bebeğim vardi annemde kalıyordum sırf kimseye ağız egmeyeyim diye kendi anneme bile maaşının yarısını bana gönderiyordu senin eşin ne biçim bir insan bu nasıl bir tavır ya şaşırdım valla
(134 puan) tarafından
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşa demiyorlar. Onun demesi lazım ailene muhtaç olma . Onları da zor duruma sokma diye. Ama nerde öyle kapasite .
(1,024 puan) tarafından
Yanlış yapıyor ya keşke öyle yapmasa annen baban bile olsa yediğin fazla yemek göze gelir
(134 puan) tarafından
Öyle ama en azından kendi annem babamdir ilin oğlunun hem kahrını çekip hemde iftiralar atılmasından ağır olamaz diye düşünüyorum
(1,024 puan) tarafından
Sende haklısın
(134 puan) tarafından
Hayırlısı olsun düzeni kurarım inşallah bir şekilde.. baktım çok zorluyorlar ayrı eve bile çıkmayı denerim
0 oy
(7,874 puan) tarafından
Aç davanı iste nafakanı ödesin dursun. Aman ne çekiyorsun erkekler milleti işte. 
(134 puan) tarafından
Bugün gidiyorum avukata. Öyle yapacagim bazen olmadı mı olmuyor
0 oy
(51,939 puan) tarafından
100liranin adi bile yok ki artık 
(134 puan) tarafından
Aynen öyle... Ama nankorlugun adı var
0 oy
(1,370 puan) tarafından
100 TL ile 2 parça abur cubur alınmıyor artık bundan bile utanmali. Madem doyuramayacak bakamayscak ne diye evlenmiş 
(134 puan) tarafından
Beni böyle bilmiyormus gerçek yuzumu geç gostermisim :)
(1,370 puan) tarafından
Her zamanki bahaneler. Bo.k atacak yer arıyor yani. Boşver sen kendini bildikten sonra hiç önemi yok gerçekten.
(134 puan) tarafından
Aynen öyle bacım aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 574 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 599 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ball annesi (1,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 669 göst.
0 oy
0 cevap 128 göst.

411,534 soru

12,388,708 cevap

43,673 kullanıcı

Kategoriler

...