0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebekler ne zaman bir seylere alisir kizlar ? 

Mesela bebegim 1 aylik suan ayagimda sallayarak uyutuyorum . Ileride bunu aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum  cunku baska turlu uyumuyor besiginde salliyorum uyumuyor gogsumde uyuyor ama geceleri uyutuyorum gunduzleri islerim oluyor uyutamiyorum gogsumde.  

Yani demem o ki  suan ben bebegimi ayagimda salliyorumya bunu aliskanlik haline getirirkis yoksa belli bir aydan sonra mi biseylere alismaya baslarlar ?

4 Cevaplar

0 oy
(12,775 puan) tarafından
Ilk 3 ay aliskanlik kazanmiyolarmis guya ama asla inanmiyorum valla sallanan bebek hep sallaniyo
tarafından
Hic alismasini istemiyorum ama baska uyutamuyorum ki ya
(12,775 puan) tarafından
Valla bende salladim canim hep sonra hep ayakta uyumak istedi. Sonrada 2 yasina kadar sallandi iste. Simdi 27 aylik arada ayak arada yanina yatarak uyuyo
-Reklam-
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ayağinda uyuyorsa sadece alismiş sanki.3 aydan once alışmıyorlar deniliyor ama doğru olduğunu düşünmuyorum ama bu aylarda gazi cok oluyor ve salanmak rahatlatiyor ondanda sallanmak isteyebilir
0 oy
(18,059 puan) tarafından
Doğdu doğali sallamadan yatmak isteniyor emerken bile uykuya dalsa besige koyarken uyanır sallamami isterdi 35 aylık oldu hala. Sallama modundayim
0 oy
(7,375 puan) tarafından
4.ayda alışkanlık kazanmaya başlıyorlar canım şuan sallanmaya istemesinin nedeni karnında sallanıyordu ve uyuyirdu bu yüzden sallanmak onu rahatlatiyor olabilir ama 3 aya yakın sallamaya ya alistirirmazsansan alismaz 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 494 göst.
10 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 441 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.