0 oy
605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,238 puan) tarafından
Acsanıza serap on prıgramını 

Sma hastası bir bebeğin ailesi toplanan parayı yemiş.galeri açmış bebekte ölmüş tedavi ettirilmediğinden

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yedirmesin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gercek mi bu
(1,748 puan) tarafından
Malesef
0 oy
tarafından
yooooooook artık 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Allah belalarını versin vicdansızlar. Böyle k.pekler evlat sahibi oluyo ya ona yanıyorum.  Ömür boyu çıksın o meleğin hakkı
0 oy
(18,113 puan) tarafından
Ciddi misin ay dur bakim
0 oy
tarafından
Nasıl yani yaaaa. Yardımlar onların galerisi için mi toplandı, Allah sorsun hepsine 
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bende ona bakıyorum 26 milyon ne demek ya
0 oy
(13,373 puan) tarafından
Şimdi konuşucam yine ben suçlu olucam. Bu çocukların ailesine zaten yardım parasından ziyade ilaç desteği verilmeli. Yani ben çok duyuyorum bebek vefat edıyor para kalıyor ailede. İlaç işi de devletin işi. Kimse istemez bebeler ölsün ama bak hale herkes ana baba da olsa vicdan sahibi olamıyor. Yazık yavruya üzüldüm 
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Rabbim yedirmesin çıkartır bir güzel 
0 oy
(534 puan) tarafından
Hangi bebek acaba, valilik onaylı ibanlara yatırılan paraya çocuğun ailesi dokunamıyor ve bebek ölse bile diğer sma hastası çocuklara dağıtılıyor para nasil olabilmiş böyle bir sey
(1,748 puan) tarafından
Yağız bebek star tv de
(9,238 puan) tarafından
İzin alınmadan önce kendi çaplarındaki ünlülerden toplanan
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Hangi bebek acaba
(1,748 puan) tarafından
Yağız bebek star tv de
0 oy
(3,794 puan) tarafından
vicdan nerde bence para onlarda ama vicdan nerde
0 oy
tarafından
Bu bebek onları cehenemin azabından kurtarmiyacak cayır cayır yanacklar
0 oy
(6,307 puan) tarafından
Bugün o olayı internette gördüm fakat şöyle bir şey var ki bu paralar zaten devletin açtığı bir hesapla kontrol altına alınıyor Yani şöyle çocuk öldükten sonra o paraya devlet el koyuyor ve başka bir çocuğa veriyorlar yani bunu nasıl Onlar almış Ben anlayamadım ya bu reyting uğruna bir şey bir anlaşma ya da bunda bir saçmalık var çünkü kendi kafalarına göre yayın açıp hesap açıp insanlardan para toplayamazlar bunun için bir izin kağıtlarına ihtiyaçları var yani bilemedim
(3,996 puan) tarafından
valilik izni oncesi toplanmis sanirim bu 167 bin dolar , farkli iddialar da var
(6,307 puan) tarafından
Ay bilemedim.yaa
Cunki böyle bir konu oldu tartışması yaşandı Hatta sosyal medyada ve açıklama yaptılar ki eğer zamanında para toplanmazsa ve çocuk ölürse paraya devlet el koyuyor ve durumu daha kritik olan aileye veriyor Onu onun masrafını karşılıyor diye bunu görünce bir şaşırdım açıkçası ve Valilik izinden önce bunu yapıp sonra da o parayı alıp da rahat rahat yiyebiliyorlarsa Allah çıkarsın �ünkü O Çocukları görünce ben bakmadan geçiyorum İçim almıyor kendimi tutamıyorum o kadar üzülüyorum kendi çocuklarıma baktıkça ağlayasım geliyor Allah'ım diyorum Sen eksiksiz evlat Bana vermişsin ve ben bir anlarında sinirleniyorum falan diye çok kendi kendimi yiyorum ve böyle bir şey de varsa �nşallah alırlar ellerinden ve cezalarını çekerler siz evladınızı kaybetmişsiniz nasıl aklınıza geliyor Parayı yemek ve Galeri açmak
(9,238 puan) tarafından
Eylül Öztürk bile yardımcı olmus dün oda bağlandı.bogazında bir alet vaarmıs cocugun 30 bin lazım demiş videoda kadın Eylül'de yollamıs ama videoyu kaldırmayıp para istemeye başlamıd
0 oy
tarafından
Onlarada mi yardim edemicez artik yuh yaa
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Anlamıyorum ya, hiç şansı yok deseler de.... Çocuğum için o tüm paraları verirdim, ya yaşarsa diye :(
0 oy
tarafından
Yazıklar olsun başka bir bebeğe verseler o tedavi olsa yaaa vicdansizlar 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ee herkes yardım edin dediğinde 5le 10la olacak iş değil devlet yapsın dediğimizde ters tepiyor çoğu bu şekilde yaptı canım neler neler duyuyoruz devlet şu ameliyata bir el atsa ailelerde para uğruna evlatlarından vazgeçmez allahlarından bulsunlar ne diyelim
0 oy
tarafından
Eğer doğruysa Sürünsünler insAllah bi lokma bulamadan gebersinler 
0 oy
(1,528 puan) tarafından
İzledim biraz dayanamadım ya anne diye oturmuş ordu savunma yapıyo çiçek gibi yavruyu lüks uğruna harcamışlar Rabbım onlarda yaşasın o bebenin çektiğini pislikler hay.vanlar bile yuvrularını ağızlarında taşıyor yazıklar olsun benim köpeğim var yazın yavrusu öldü gömdük çıkarmış yavrusunu kulübesine geri getirmiş nasıl üzüldüm ki o canlar kadar olamamış zavallılar Allah cehennem azaplarında bıraksın onları inşallah 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 356 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde buketimsim (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.

410,757 soru

12,359,869 cevap

41,391 kullanıcı

Kategoriler

...