0 oy
746 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,958 puan) tarafından
Kızlar çocuğum 2 yaşında eşim tekrar çocuk düşünüyor, ben eğer istersek sezeryan isterim özel hastanede dedim ay kabul etmiyo çocuk sağlıksız olurmuş doğalı varkenmiş, çok biliyo ya bı karnı Ağrı'da yattığı yerden kalkmaz, ck zordu doğumum ve sonrası dikişler vs anlatılamaz yaşayan bilir travma yaşadım resmen çocuğumun köprücük kemiği kirildi o derece zordu erkeğin hakkı var mı bunu secmeye

25 Cevaplar

0 oy
(2,152 puan) tarafından
Çok biliyorsa kendi dogursun o zaman. İnsanların ceremesini çekmediği konu hakkında akıl vermesine sinir oluyorum 
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Şu erkekler madem bu kadar bilmişler neden bı meslek sahibi değiller 

Herşeyde illa bişey diyecekler benim eşimde bi ara böyleydi  doktorluk yaptında benim mi haberim yok dedim  kesti sesini . Kendini her konuda bilmiş gibi yapanlara  hiç tahammül edemiyorum 
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Sırf o nedenden gittim kesi dikiş atmayan uzman doktor buldum ve onda yaptım 2. Dogumu mu normal dogum ve kisesiz oldu çok rahattı çok güzeldi 
0 oy
tarafından
Cocugun ilerdeki psikolonisi sagligi dpgum anina ve hamilelikteki psikolojine de bagli.ne kolayina geliyorsa onu sec.ama ilk dogum gibi olmayabilir
0 oy
tarafından
Hiçbir hakkı yok bu konu tamamen kadına ait ben suda dogumu seçtim parası pulu umurumda değil tek kelime edemez o değil ben doğuruyorum

İlgili bir soru bulunamadı

413,030 soru

12,434,910 cevap

45,783 kullanıcı

Kategoriler

...