0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

Benim gibi 10 haftalık hamiş anneler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz, bulantıların var mı biraz muhabbet edelim istedim :)

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hamile degilim bende dun spralımı cıkattım eşim ikinçi cocugu cok istiyor kızım 2 yaşında cesaretim de hiç yok 2 cocuga
(34 puan) tarafından
2. Çocuğun doğana kadar kızın 3 olcak, bence altından kalkarsın Allah kolaylık verir inşallah birlikte büyürler
tarafından
Valla kararsızım askım hayırlısı olsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hamile değilim :D ama 2 çocukla günlerim gayetttt güzel gidiyor akşama kadar peşlerinde koşup duruyorum 

Sağsalim kucağına alırsın inşallah ❣️
(34 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah, ilk çocuğum bende çok heyecanlıyım böyle bende peşinde koşcam mi bebişimin diye hayaller kuruyorum
+1 oy
tarafından

o gunleri atlattik cok sukur canm :) 28 haftaya girdik biz ama ozamanlarda cok bulanti felan olmadi cok sukur iyi gecti

(34 puan) tarafından
Ne güzel sizin baya iyi geçmiş bende her belirti mevcut masallah
tarafından
13 haftadan sonra sende biraz rahatlarsin canim benimde onceki cok zordu bu iyi gecti cok sukur
+1 oy
tarafından
35 haftalıgiz az kaldı prensesime kavusmama

Ben sizin haftanizdayken mide bulantısı dan bir lokma yemek yiyemiyordum
(34 puan) tarafından
Bizde gecircez inşallah ah gelebilsek o haftalara Allah'ın izniyle
tarafından
İnan hemen geçiyor zaman:)
0 oy
(914 puan) tarafından

Ben bugün 11 oldum bulantılarım geçti çok şükür ama hala bir ayakta uyuyan zombiyim ilk hamileliğimde komple evi kaldiriyodum öle bı enerji bunda tam tersi süpürge açmaya mecalim Yok pahalı olmasa  her gün dışardan yer yemek yapmam ama mecbur evin her işi bana bakar  bide çalışıyorum 18 aylikta bebem var anam ne çileler ne çileler :D

(34 puan) tarafından
Bende aynı şekilde çok enerjisizim mide bulantım hala devam iştahım arttı aslında yemek yemek istiyorum ama bulantılar ve yemek sonrası mide yanması olayı beni bitiriyor. Markette calisiyodum işten istifa etmek zorunda kaldım. Hayırlısı böyleymiş napalım bebişim için
0 oy
(1,389 puan) tarafından
9+6 ölüyorum bulantidan kusmadan((.ne zaman gececek diye dusunuyorum .bide baslarda cok yorgun hiss ederdim kendimi o duzeldi enerjim birazda olsa var ama bulantilar gecmiyor(
(34 puan) tarafından
Maalesef ya benimde hala devam istifra 2-3 günde bir oluyor ama öğürme durumu koku hassasiyeti hep var hala devam. Buz bolabini açmıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde BsrKtk (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.

404,895 soru

12,129,151 cevap

36,496 kullanıcı

...