0 oy
215 göst.
Aile kategorisinde (53 puan) tarafından
Simdi ben yemek yaptim makarna corba oglende aksamdan nohut pilav vardi gittim sordum dedim yer misin ben yedim dedi saat 12 bucuk zaten aksam ezani okundu bende sofrayi hazirliycam tabaklari dolduruyorum kaynanam geldi allahtan kork ben acliktan ölmüşüm dedi bende nohut vardi pilav vardi yeseydin ya dedim oda yogurt yiyorum icim boz gibi bende dedim ne varsa onu yapiyorum ben oda velhasil kizdi ben kendi yemegimi kendim yaparim dedi bende sen bilirsin dedim bir sinirli baktiki sormayin ben ne zaman yemek yapsam is yapsam hep kusur bulut dogru duzgun cvp vermem bazen olur cok sinirlenir soylerim gecende cocuklar güya hergun ekmek atiyor mus yere üstünde yatiyormus ben onu hasa köpek yerine koyuyormusum oysaki ikizlerim var. Sureklitemizlik yapmaya calisirim sabah kalkar kahvaltisini veririm her iside ben yaparim o sadece tv bakar sigara icer sizce yanlis mi yaptim?

2 Cevaplar

0 oy
(16,556 puan) tarafından
Rabbim birlik oturmaktan kurtarsın eli ayağı tutan insanların böyle konuşmasına aşırı **** oluyorum onun işkembesini de biz düşünmek zorunda değiliz bence 
(53 puan) tarafından
Amin canim ne yazik ki oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen nohut pilav yaptın niye yememiş ben orayı anlamadım daha ne bekliyor acaba
(53 puan) tarafından
Ben sordum ben yemek yedim dedi canim ben de nohutu isittim yer misin dedim yok tokum yedim dedi aksamda oyle yapti

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 876 göst.
18 Ekim 2023 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 210 göst.
0 oy
7 cevap 308 göst.
23 Nisan 2024 Aile kategorisinde Beyzanur (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.
18 Kasım 2023 Aile kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu