0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (20,552 puan) tarafından

Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz 

image

image

image

image

13 Cevaplar

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ben 3 numara kullanıyorum 50 liraya almıştım ucuzcudan 
(20,552 puan) tarafından
Kolay kullanılıyor mu. Çocuk rahat ediyor mu ayağının altına basamak da var.
(1,024 puan) tarafından
Ayaklıksiz olan benim rahat oturtuyirum bitince alıyorum yıkıyorum çünkü kenarında çiş kalıyor
(20,552 puan) tarafından
Anladım dostum sağol. Lazimlikta mi öğrettin peki tuvalette mi
(1,024 puan) tarafından
Lazimlikta öğrettim ben tuvalette oturunca ayakları uyuşuyordu pek rahat etmedi çocuk
(20,552 puan) tarafından
Anladım dostum sagol
-Reklam-
0 oy
(6,521 puan) tarafından
Kizima a101den alkistim ben 3 tl idi.:))( 2019 da. Suan 15 20 vardir  gayet kullanisli idi.
(20,552 puan) tarafından
Lazimlikta mi öğrettin peki tuvalette mi
(6,521 puan) tarafından
Lazimliga hic  bulasmadim almadimda. Direk o arapati klozete koydum  cis geldikce gttik yaodik.ilk zaman tabi ben goturdum bekledik banyoda yaoana kadar cisin ses cikarcak şirr ses cikcak hadi duyalim falan .kakan cups olcak falan oylr.lwzimligo yikamasi ayri dezenfektesi ayri  is .klozette çek sifonu temizle olayi bana kolay geldi.
(20,552 puan) tarafından
Aynen öyle. Biz yazın bı denedik. O.zaman lazimlikta denedik. Ama hiç farkında olmadı. Haberi olmuyordu cisinin gelip gittiğinin. O zaman 26 aylıktı. Şimdi 30 aylık oldu. Bugün kendi dedi bezini değiştirirken anne tuvalete yapcam dedi. Sence de başlayayım mi hazır mıdır artik
0 oy
tarafından
Postun yukarı çıksn canm
(20,552 puan) tarafından
Sağol dostum
0 oy
(4,447 puan) tarafından
Filli olanın tavşanlısı var bizde 
(20,552 puan) tarafından
Kolay kullanılıyor mu
(4,447 puan) tarafından
Evet her tuvaletten sonra yıkayıp köşeye bırakıyorum
0 oy
(14,153 puan) tarafından

Oğlum bunu kullanıyor gayet iyi kaymiyor 

image

(20,552 puan) tarafından
Tmm dostum sağol. Basamak bizde hazır zaten.
(14,153 puan) tarafından
Kaç aylık şuan daha önce konuşmuştuk sanki tuvalet eğitimini
(20,552 puan) tarafından
Şuan 30 aylık oldu. 4 ay önce yani 26 aylıkken 4 gün denedik. O zaman lazimliga oturmak istemedi. Ve cisinin gelip aktığını hoc farketmedi. Hiç gelişme göstermeyince geri bağladım bezi. O zamanlar post açmıştım buraya konuşmuş olabilriz
(14,153 puan) tarafından
Bende oğlum 30 aylık civarındayken öğrettim öğrendi şuan 2 ay falan oldu öğreneli Allah yardımcın olsun inşallah güzel bir şekilde öğrenir
0 oy
(1,602 puan) tarafından
3 fillinin aynısını almıştık e bebekten yumuşak olduğu için çekinmeden oturdu plastik olanı da var ama oturmadı ona rahat edemedi popu acio deyip durdu bide kakasını yaparken yapışıyor du plastik diye en iyisi o filli olan yumuşak içi süngerli onun 
(20,552 puan) tarafından
Tamam dostum sağol. Ondan alayım olmadı ben de. Kaç aylıkken başladınız siz . Bizimki 2.5 oldu yeni.. bugün anne tuvalete yapalım dedi bezini değiştirirken. Bn de aparat alayım dedim.
(1,602 puan) tarafından
23 aylık tı oğlum canım.

1 ay sürdü tuvalet eğitimimiz aynı zamanda atipik otizim li oğlum o dönem bilmiyorduk tabi bu durumu inat ettim 1 ay ev temizledim ama yine de bağlamadım bezi geri otizim durumunu bilseydim belki bu kadar katı davranamazdım iyiki tanı koyulmadan alıştırmışım sen de bir kere bezi açarsan asla geri bağlama canım. Hazır mı? Önemli olan o gece bezi kuru mu?
(20,552 puan) tarafından
Gece bezi kuru mu pek kontrol etmedim açıkçası. Bundan sonra ona daha çok dikkat edeyim. Maşallah sizinki erken öğrenmiş. Ama 1 ay da çok sabır istiyor gerçekten. Geceleri yatağını ıslatıyor muydu
(1,602 puan) tarafından
Geceleri yapmıyor du canım ben ona güvenerek başladım zaten en önemli durum sabah bezi kuru kalkması gece kuru kalıyor sa çok kolay işin
(20,552 puan) tarafından
Ben de yarın sabah bı bakayım.bezine
0 oy
(14,422 puan) tarafından

Benim zamanımda lazımlık vardı :) bunları hiç kullanmadık 

Kolaylıkla öğrenir inşallah

(20,552 puan) tarafından
Ay inşallah. 26 aylıkken denedik 4 gün. Ama o zaman hiç farkında olmadı çocuk akıp gidiyodu devamlı. Şimdi yine mi başlasak dedim. Bugün anne tuvalete yapalım diye bı laf çıkınca ağzından hemen heveslendim. Bilemedim şuan 30 aylık oldu. 2.5 yaşında
(14,422 puan) tarafından
Tam yaşı hadi bakalım
(20,552 puan) tarafından
İnşallah. Aslında şimdi kısa girdik. Ev de doğalgazli değil klimalı. Soğukta zor olacak oğluma diye korkuyorum
(14,422 puan) tarafından
Bi iki gün dene olmazsa yaza ne kaldı şurda :)))
(20,552 puan) tarafından
Ahahshsh
0 oy
(6,773 puan) tarafından
Canım digerlerini kullanmadım 3.den aldim ogluma filli olandan. Hemen ikiye ayrildi. İlki çok güzelmiş ama tabure lazim oluyor çünkü. ☺️
(20,552 puan) tarafından
Basamak var aslında. O yüzden diğerlerinden mi alsam dedim
(6,773 puan) tarafından
3.den almada digerleri sglamdir tek parca ya
(20,552 puan) tarafından
Tmm dostum sağol
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Hiç almadım klozete oturdu hala öğle 
(7,108 puan) tarafından
Ama 4 günde olacak iş mi balım o . 1 ay sürdü benim komşumun kızının söylemesi
(20,552 puan) tarafından
Abuuuuuu. Çok zor değil mi ya. Ya bı de lazimliga oturmak istemeyince ben de çok israr etmedim. Demek ki zamanı gelmemiş diye düşündüm
(20,552 puan) tarafından
Ah Yavrucuk ☺️☺️☺️☺️
(20,552 puan) tarafından
Bugün tuvalete yapalim anne deyince ben de tuvalete alistirayim dedim. Gözüm kesmiyo ama.mecbur yapılacak. Bı de hamileyim. İlerde daha da agirlasirim kaldırması etmesi zor olur diye korkuyorum. Hazır öyle demisken başlayayım dedim. Kışın yapmak istemiyorum aslinda
(20,552 puan) tarafından
Aparat gelsin de basliycam inşallah
0 oy
(1,164 puan) tarafından

En son resimdeki hepsinden kullanışlı. Temizlik açısından da en iyisi. Sungerlileri asla tavsiye etmiyorum koku yapıyo ve temizliği zor. Kenardan tutmalı olsun mutlaka çocuk kenar tutma yeri olmayınca klozete tutunuyor.

image

(1,164 puan) tarafından
Ben bu seti çok beğendim. Belki fikir olur
(20,552 puan) tarafından
Bu hem.lazimiga hem de klozet takılıyor heralde değil mi. Güzelmiş aslında. Ya sağlam duruyor
(1,164 puan) tarafından
Evet açıkçası her yere de taşınabilir. Ben çok beğendim fiyat olarak da çok uçuk değil bence. Şu an tredyol da 173 civarı bisey
(20,552 puan) tarafından
Tamam dostum araştırayım onu da sagolasin
0 oy
(3,821 puan) tarafından
3 numarayı kullanıyoruz rahat genelde ben oturtuyorum ama ayağının altına basamakta aldım biraz büyüsün kendi rahat oturur. 2.5 yaşında 
(20,552 puan) tarafından
Ne zmsan basladiniz eğitime. Kaç günde öğrendi. Bizimki de 2.5 yaşında tam dahanonce bir kez denedik gelişme olmayınca geri bağladım bezini. Şimdi bugün anne tuvalete yapalım dedi. Ben de heveslendim bi
(3,821 puan) tarafından
27 aylıktı başladığımız da ilk zaman çok zorlandık altına çok yaptı 2 kere falan 1 hafta ara verip tekrar başladım sonra inat edip öğrenene kadar uğraştım. Gündüzleri tuvaletini hep tuvalete yaptı geceleri bez bağladım çünkü gece çok işiyordu. 15 gündür falan gece de bıraktık bezi çişi gelince uyandırıyor tuvaletin ışığını açmadan yaptırıyorum. Kakasına hala alışamadı ama arada altına yaptığı oluyor.
(20,552 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ya. Zor iş valla.
(3,821 puan) tarafından
Amin canım biz atlattık çok şükür inşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız. Israrcı olmak önemli canım sen de eşinde 10 dk ya bir çişim var mı diye sorarsanız çabuk alışır. Bide tuvalete sadece sen değil yeri gelince eşinde götürsün ki sen yokken falan onla gideceğini bilsin
(20,552 puan) tarafından
Amin dostum sagolasin inşallah kolay ogrenir
0 oy
tarafından
ustu yumusak olan 3 numara sanirim yanlis gormediysem direk plastik olanlari sevmiyorlar 
(20,552 puan) tarafından
Anladım dostum sağol. Çoğunluk onu tercih etmiş zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 551 göst.
28 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gokcee (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 525 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde SL (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 256 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu

413,864 soru

12,457,415 cevap

46,539 kullanıcı

Kategoriler