Bu dediğin dilek balonu olmasın kız aynı şeyi küçükken bende gördüm havada hatta dedim uzaylılar geldi sonra boş bir yere düştü bı zman sonra ışık kayboldu sonra öğrendim ki dilek balonuymus
11 12 yaşlarındaydım. Evimizin alt sokagında hoca diye bildigimiz yaşlı bir amca vardı evinin alt tarafindaki kulübesine kuran kursu açmıştı mahallenin çocukları kuranı ögrensin diye. (Ne kadar hayır sever bi amca dediniz demi ) Asıl konu şimdi başlıyor. O amca dedigim mahluk kendisi hocalik yapıyordu bizlere. Sıra sıra yanina gidip dersimizi veriyorduk. Dersimi vermem için yanina oturdum ve elini arka bölgeme değdirdigini hissettim yüzüne baktım oda bana bakti devam et dedi bana devam ettim eve eli hep arkamdaydi . Önümüzde kuran varken bunu yaptı resmen hemen kalktim ve bidaha asla oraya gitmedim aileme soyledim kimse inanmadi o hoca yapmaz dediler. Bi sure sonra en yakin arkadasimi o kulübede sıkıştırdıgını gördüm ablasina haber verdim ve hep birlikte orayı bastık arkadasimi aldik resmen taciz etmişti. Karısı sesimizi duyunca yukardan noluyo diye bağırdı. O yaşlı bunak da biz onu rahatsiz ediyormuşuz gibi bizi kovdu hadi hadi gidin burdan kafam şişti diyerek kovdu resmen. Sonra yine ailelerimize soyledik yine inanmadilar. Şuan evliyim 2 tane cocugum var baska sehirdeyim bazen annemlerin şehre gidince o adamin evini goruyorum aklima geliyo hiç unutamiyorum. Bi kere gordum elinde baston beter bi haldeydi hiç birzaman hakkimi ona helal etmicem. Dinimizi kullanarak neler yapmıştır kim bilir. Bi cocuk için unutulmaz bi travma. Aslinda daha cok sey var onun hakkında ama buraya sığmaz.
8-9 yaşlarındaydım arkadaşımla bizim iki bina arasında boşlukta voleybol oynuyorduk önüme Zeynep diye bir arkadaşımın küçük kardeşi düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5. kattan düştü çok etkilenmiştim
Asla unutamam dun gibi aklımda gözümün önünde 9 yaşında iken annem gözümün önünde vefat etti
1,508,134 soru
24,615,059 cevap
364,294 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın