0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
işe giderken cocuklarıma kayınvalidem baktığı için haftaiçi bizim evimizde kalıyorlar ara sıra aksam yemeklerini de pişriyor sağolsun ama o yemeği sanki oğluna pişirmiş gibi konusuyor bazen o kadar zoruma gidiyor ki, mesela dün karısık dolma yapmış iki de patates doldurmus onları oğluma doldurdum ben dşyor gibi aslında cok takılmıyorum ama yine de dertleşmek istedim sanırım

7 Cevaplar

0 oy
(20,391 puan) tarafından
Görmemişin oğlu olmuş.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım ya oğlunun gönlünü yapıyordur evde annelerimiz başkasının sevdigi yemegi yapinca senin sevdigin yemek derdi küsmezdik buda öyle birşey bence:)
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Kız boşver yapsın sende ye hiçte takma 
0 oy
(18,875 puan) tarafından
Seninki en azından yemek yapıp oğluma yaptım diyor benimki direkt oğlunun yediği yemekleri yapar benim hiç yemediğim yemekleri yapıp bizi yemeğe çağırır:)
0 oy
(5,641 puan) tarafından
Hiç kulağın duymasın ne güzel hem çocuklarına bakıyor hem yemeğini yapıyor. Desin sen de anne vallahi eline sağlık güzel olmuş de. Bizim hemşire arkadaşım kayınvalidesine öyle yapardı arardı kayınvalidesini ay anne sen dolmayı çok güzel yapıyorsun, gelince beraber dolduralım diyordu. Kadın o gazla hemen yapıyordu. O istediğini desin hiiiç canını sıkma çalışan anne olmak çok zor herkese güvenilmez o nedenle diyorum.
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Çok takma ya. Bnm kayınvalidem de arar senin sevdiğin yemekleri yaptm hadi gelin der. Gideyim diye:)
0 oy
tarafından
Benim annem aynısını bana yapar sevdiğim yemeği yapar bizi çağırır sen seviyorsun diye yaptım beraber yeriz falan diye bence bu kötü birşey değil 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 553 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Handemyy (1,102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 127 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,160 göst.
0 oy
9 cevap 604 göst.

412,622 soru