0 oy
631 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar haftaya perşembe diş buğdayı yapcam ama daha millete ne dağıtacağımı karar veremedim anahtarlık magnet VS. Şeyler siz neler dağıttınız yardımcı olunuz kardeşinize ☺️

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

şöyle magnet dağıttım 

image

tarafından
Ayy bak bu güzelmiş hangi sayfadan siperiş vermiştin fiyatını ve kaç günde eline geldiğini söyler misin
-Reklam-
0 oy
(7,479 puan) tarafından

Hic dis bugdayi seysi gormedim canim :angel:. Ama sen icinden nasil geciyorsa oyle yap derim. Acacakli magnet tavsiye ederim hem guzel hem kullanisli olur.

tarafından
Ayy öyle mi diyorsun :d mesela tek onu dağutsam ayıp olur mu
(7,479 puan) tarafından
Hic de ayip olmaz canim ne olacak. Zaten yedirip icireceksin bide ufak ani olur magnet yeter cok abartmaya gerek yok diye dusunuyorum. Fuzuli masraf:D
tarafından
Ya bende pahalı bir şeyler olmasın istiyorum kaynanam katşilicak çünkü :D mahçup olurum yoksa pahalı şeyler olursa :)
0 oy
tarafından
???????????????? 
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Açacakli yaptırmayı düşünüyorum bende bos boş durmaz dolapta :D

tarafından
Bende mi öyle yapsam kii:D
(2,444 puan) tarafından
Mantıklı bence :D
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Açacakli magnet al ama resim falan yapistirma bence insanlar binyerden sonra skilio dolap ustundekilerden atiyolar lokum kutularindan al icine lokum koy ikisini bi keseye koy dagit yeter canm ikramlik falanda yaparsin heralde
tarafından
Evet açık büfe yapıcaz canım yemek tatlı falan olacak
Bu dediğin şeyler olabilir sağol canım
(2,109 puan) tarafından
Rica ederim canimm :)
0 oy
tarafından
Biz ona diş hedigi diyoruz ama bişey dagitilıyormu yaa
tarafından
Bazıları diş hediğide diyor bizim burda dağıtılıyor canım hatta 3 tane hoca gelecek okicak falan fistan
0 oy
(1,984 puan) tarafından

image

alışılmışın dışında değişik duruyor canım hoş duruyor bnce sabun :)
tarafından
Aaa çok güzelmiş bersen alabilirim ki:d
(1,984 puan) tarafından
Hemen atıyorum canım sayfayı hatta daha değişik şeylerde var bakabilrsin lokum kutuları falan hem uygun hem güzel
tarafından
Ayy sağol kızzz:D
(1,984 puan) tarafından
Rica ederim canım:))
0 oy
(25,197 puan) tarafından

Diş buğdayı şeysini ben sevemedim Bi türlü ya nedense :D

tarafından
Hee hele bir doğsun bal neleri seveceksin daha :D
Mesela boklu bezi silmeyi bende sevmiyorum ama yapıyorum :D
0 oy
(1,984 puan) tarafından

image

burdan bakabilrsin canım bende buradan malzeme alıp kendim yapicam nasip olursa insallh :)
tarafından
Sağol canım :) benim o kadar vaktim yok ama :)
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Diş buğdayı nasıl oluyor bana da akıl verirmisiniz ben de kızımın dişi çıkınca yapmak istiyorum :) kuran mı okunuyor napılıykr 
tarafından
Her yerde farklı ama Biz hoca çağırıyoruz okutuyoruz masa falan hazırlıyoruz yemek dağıtıyoruz değişik değişik adetler oluyor değişiyor yani :D
0 oy
(659 puan) tarafından

image

dısım cıktı yasasın seker bundan dagıtmayı dudunıyırum
tarafından
AA mantıklı sağol canım
(659 puan) tarafından
Zaten sus herkez dagıtıyo  atıyolar bı koseye bıraz da agızları tatlansın dogumda magnet dagıttım yas gunlerındr de dagıtcaz barı bu boyle olsun her rengı seklı var bak ıstersen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 526 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pilates Topu (2,444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,018 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 541 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Pilates Topu (2,444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,481 soru

23,666,144 cevap

309,280 kullanıcı

...