0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Zor olduu.yaa ben odasini ayricamda kendi besigindde yatyor ama.ben koltukta yaninda yatiyorum.odada 

5 Cevaplar

0 oy
(12,123 puan) tarafından
9aylikti odasinda uyuttum basladik yaninda yatmadim hic
(1,265 puan) tarafından
Bende kestim ama gene aynii gene aynii hanird kalkiyor gece yatmadan sut icirip yatriyorum karnini doyuryo guzelce
(12,123 puan) tarafından
Nasil uyutuyorsun sallayarakmi onada kalkiyor olabilir
(1,265 puan) tarafından
Yoo hic sallayark degl bazen sut icerken cok uykus varsa uuuyo.icerken bazende sut ictikten sonra kendi kendine uyuyo desteksz yai ama gece kalkinca mcburen besigi kisa.sureli salliyrm.
(12,123 puan) tarafından
Iste geri uykuya dalmayi bilmiyo canim sallama gece uyanincada ve yaninda yatma madem odasinda yatiyor. Sen kendi odanda yat onu ogrensin. Agladimi yanina gidersin. Pispisle poposuna vur sallama ama bide oyle dene
(1,265 puan) tarafından
Soyleki kuzum o kdar uykum var asiii derece de uyudugmda.duymam.onu obur odada cok aglarsa korkiyor bu sefer her seferinde sallamiyorum.ama.genede salliyorum.ya popsuna pispis yada. Sadece pispis diyerk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben odasını altınci ayda ayırdım bugün geri birleştirdim on aylık olduk anca üç sy dayanabildik çünkü ben odadan çıkınca çıldırıyor umarım yanımızda güzel uyur 
tarafından
Ya benimki çok ahlak değiştirdi hiç istemezdim oda birleştirmeyi ama odasında yere yatak serip birlikte uyuyoruz ne anladım ki dedim geri getirdim mecbur kaldım:(
(1,265 puan) tarafından
Hmm valla.bilmiyorum.canm.inslhh duzelidr
(1,265 puan) tarafından
Sey yapabilisin uyudugunda odasins goturenilirsin geri yaninda yatrmk yerine
tarafından
Zaten csbuk büyüyorlar kasmayim dedim getirdim beşiği odaya hadi hayırlısı olsun
(1,265 puan) tarafından
İnalhh cnm
0 oy
tarafından
7 aylıkken odasında yatmaya başladı şuan 23 aylık hala odasnda canm
tarafından
Hyr canm hep duydm . Yatak odasıyla kızımın odası yan yana ve telsiz kullanıyorm dönse bile sesi geliyo
(1,265 puan) tarafından
Hmm telsiz alcam.bende ama korkuyorum.gee ya duymazsam diye
(1,265 puan) tarafından
Bizim.odalr.karsi karsiya.koy.evi. Oldgndan yanyana degl
tarafından
Kız saçmalama duyarsınn:) bizlerde annelik içgüdüsü ön planda direk telsize ses gelmeden bile ilk sesinde şak die uyanuyorm uykusuzluktan gebersem bile :)
(1,265 puan) tarafından
Kizz oyle tabikie bende oyleyimde bi gun cok uykumvardi.asiri derecede obur odada uyuya kalmisim.gunduz ama.tek.sknt onun odasi kapaliydi sesten rahatsz oluyr diye kapatmıştım onda duymadim belkide
0 oy
tarafından
Tek yatıyor 11 aydan beri. 
(1,265 puan) tarafından
Nasl alstrdn cnm
tarafından
Birşey yapmadım ki. Bizim odada oyun parkında yatıyordu. Oyun parkını kendi odasına taşidim.
Bizim odada daha çok uyaiyordu. Sanırım horlama dönme seslerimize uyaniyordu. Kendi odasına geçince uyanmalari azaldı. Zaten Küçükya odasını yadirgamadi.
Ben erken ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Benimki erken bile sayilmaz
(1,265 puan) tarafından
Benimki 14 aylk
tarafından
Neden ayirmiyorsun
(1,265 puan) tarafından
Surekli kalkiyo gecee  besignde yatyir  ama bn odada yatyom kalkmasin diye kipirdamiyom bile
(1,265 puan) tarafından
Yoksa ayrcktm
tarafından
Canım diyirumya benimkide sürekli uyaniyordu. Odasını ayirinca dahada düzene girdi.
(1,265 puan) tarafından
Telsz alcm.kuzum.nolur nolmaz duymazsam.diye sonra ayrilcam.yanindam
(1,265 puan) tarafından
Bide kaynanam gille yasiyorum oyuzden cok ses yapiyorlar odasinin kapisini acik birakamiyorum
tarafından
Telsizlerede çok guvenme. Arada bizimki tutukluk yaoiyodu. Ben kullanamadim pek
(1,265 puan) tarafından
Hangi markaydi seninki cnm
tarafından
A101den almıştık. Kiwi
(1,265 puan) tarafından
Bende onu istiyorumda  alcam.ariyorum.hala
(1,265 puan) tarafından
Simdi kizima.kullanirim.3 bucuk ay sinra ogluma.inslhh
0 oy
(7,375 puan) tarafından
1 yasindan beri odasında yatıyor bebeğini alıp yatağına gider saati geldi mi yatar hiç yanına gitmeme gerek kalmaz sallamadimda hiç böyle yani 
(1,265 puan) tarafından
Yurumuyor benmki ve oyle uyku arkdsinyok yainda oyle bisi oldumu oyun oyniyor hemen uykusunu dagitabiliyor. 1 yas iki aylk besigine yatoyr.bazsn sallamak zorunda.kakiyorum.bazen sadece.pispis
(7,375 puan) tarafından
7 aylıktı gece uykusunu kestim sonra emzigide bıraktı kendine bir bebek belirledi sarılıyor ona gidip yatıyor yatağına şuan 25 aylık hayla aynı saati de akşam 21.bucuk sabah 21 buçuk hep aynı
(1,265 puan) tarafından
Hmm masallah cnm.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
20 Nisan 2021 Aile kategorisinde Gulselen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
19 Ekim 2022 Aile kategorisinde Esra1212 (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 359 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

404,590 soru

12,120,306 cevap

36,473 kullanıcı

...